Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca fericirea este una de plastic

Capitolul 3 : Petrecerea de adio

Ten Ten si Neji se intelegeau din ce in ce mai bine pe zi ce trece.Mergeau in parc,la cumparaturi,la filme.Pentru ei viata era roz.Aflasera deja ca vor avea un copil si erau in culmea fericirii.Neji avea mare grija de Ten Ten,dar atent si cu serviciul.Era un nija foarte bun,dar prefera ca in timpul liber sa “faca” pe avocatul si castiga bine din asta.Cei drept era ca ii statea foarte bine in costum si avansase destul de mult la acest profil.
-Hei,Ten Ten,am o veste grozava pentru tine!
-Da,spune,mai facut curioasa?
-Pai,dupa cum bine sti am avansat foarte mult la capitolul avocatura,deci am primit un nou job,foarte avantajos in Tokyo,deci ma intrebm daca esti de accord sa ne mutam?Sponsorii mi-au spus ca vom avea si unde sa locuim,asta desigr pentru o perioada de doi ani,dupa care ne putem intoarce si desigur putem veni in vizita din cand in cand!
-Eu,sunt de acor Neji,si ma bucur foarte mult pentru tine.
-Multumesc,multumesc,multumesc.Te iubesc.Hei sti ce?M-am gandit sa dam o petrecere de adio.Adica asa ar fi frumos din partea nostra,sa nu ne lasam prietenii asa doar cu o veste,ca plecam pe o perioada de doi ani,mai ales pe Hinata,de care trebuia sa am grija,sper doar ca Naruto va fi acolo pentru ea..spuseasta cu o urma vizibila deingrijorare in glas.
-Dragul meu,stai linistit,Hinata va fi foarte bine langa Naruto,iar prietenii nostri vor fi incantati pentru noi,asa putem sa ii anuntam ca avem si un copil,iar peste doi ani cand ne intoarcem ne putem casatorii,si ar fi foarte draguta o petrecere de adio,defapt este o idée foarte buna!
-Bine pai de mancare si de decoratiuni ma ocup eu,iar tu desigur decorezi casa si camera si ai grija de mese si de bauturi si de invitatii,este ok?
-Da,cred ca este ok.
Ten Ten,era organizatoare de petreceri deci stia foarte bine cum sa faca lucrurile sa decurga bine.Alesese muzica pe gustul prietenilor ei,bauturile erau niste combinatii intre energizante si sucuri naturale.Camera o decorase cu multe baloane albastre.roz.albe.roze si verzi in special pe scari unde decorase cu mult stil balustrade cu baloane si confetii.S-a gandit sa aleaga si niste filme de groaza sau romantice poate reusea sa mai apropie cateva cupluri.
Neji se descurcase excelent cu mancarea,intru-cat aveau reserve pentru cei mai mare fomisti dn lume,gen Naruto.
Ten Ten gasise cateva modele de invitatii dintre care alese una violet de modele florale albe, pe care s-a decis sa scrie ca vor face o petrecere de adio unde sunt invitati cu totii acasa la Neji in jur de ora 17:00,unde pot ramane peste noapte.
Toate erau gata si camera frumos aranjata.Ten Ten s-a decis sa poarte o rochie alba pana la genunchi s o pereche de sandale.Neji era imbracat simplu,intr-o pereche de pantaloni negri,cu un tricou alb,chiar la timp pentru ca deja cineva sunase la usa.
-Raspund eu,strigase,Ten Ten.
-Buna,Ten Ten,sper ca te bucuri ca am venit cu totii de odata,ca sa nu mai deschizi usa de atatea ori,spuse naruto cu un usor amuzament in gals.
-Da,Naruto,stiai nu m-am gandit niciodata la asta ca asa va rugam pe toti sa fiti aici prezenti fara nici-un intarziat,care desigur 100% erai tu.
Toti incepusera sa rada,de gluma lui Ten Ten,dupa care intrand in casa,curiosi sa afle mai multe despre aceasta petrecere de despartire,despre care nu stiau prea multe.
-Hei,Ten Ten,spunene si noua mai multe detalii despre aceasta convocare,sa o numim asa,ca suntem cu totii curiosi!?..spuse Sakura cu foarte mult entuziasm.
-Pai cred ca cel mai in masura sa faca asta este Neji,ca despre el este vorba in mare parte,deoarece decizia am luat-o amandoi.
-Da asa este inainte sa raspund da am intrebat-o si pe ea.Pai ca sa va lamuresc,stiti cu totii desigur ca am excelat in serviciul meu,deci am primit un contract pe doi ani,cu o casa asigurata in Tokyo,si am acceptat.
-WoW,felicitari,si mult noroc,sa va intoarceti peste de ani,dar se ne mai si vizitati,ca ne v-a fi dor de voi.spusera ei in cor.
-Naruto,intervene, Neji,te-as ruga sa ai grija de Hinata in lipsa mea,daca tot stati in aceeasi casa.
-Sa traiti dom’le..Spuse Naruto si incepusera cu totii sa rada,Hinata inrosindu-se in obraji.
Au inceput sa petreaca ,gandindu-se la prieteni lor ce vor pleca.Au vazut doua filme de groaza si unul romantic,au dansat si au mancat multe floricele si Naruto desigur mult ramen,mancarea lui preferata.Se facuse deja tarziu,obositi fiind s-au hotarat sa se culce.Hinata dormea cu Naruto,Saukura cu Sasuke.Ino cu Sai,iar Kiba cu Shino si Shikamaru.
-Inainte,sa mergem la culcare,as vrea,defapt am vrea sa mai facem un anunt..interveni Ten Ten.
-Da asa este si anuntul este ca vom avea un copil!
Aceasta veste ii lasa cu gura cascata pe toti,cum de ii anuntau acum cand plecau.
-Pai felicitari,dar promiteti-ne ca veti veni aici cand il va aduce pe lume pe urmasul vostru da?
-Promitem!
Toti s-au dus in camerele lor,inca socati deveste,dar incercand sa uite putin si sa zboare intr-o lume a viselor,unde nimeni si nimic nu ii va putea rani.
Sakura a tinut neaparat sa faca un dus.Picaturile de apa fierbinte ii loveau trupul cu putere facand-o sa tremure de placere.Mirosul de crin se imbiba in pielea si parul ei.Mirosea ca o floare frumoasa,ceea ce era defapt.
S-a dus sa se culce,observand ca brunetul era doar intr-o pereche de boxeri,vizibil faptul ca avea un corp bine lucrat.Prinse putina culoare in obraji care diparu imediat ce gandul ca nu o suporta ii veni in cap.Se aseza pe pat si inceca sa uite de tot si de toate.
Brunetul simti mirosul de crin,ce il trezi imediat.Tentatia era prea mare.Fata era si frumoasa si destapta si acum chiar ca ii veni de hac.Vroia sa ii spuna ca o iubeste,dar credea ca e prea tarziu si ca nu il mai iubeste,asa ca se comporta cu ea mai rece ca oricand,in speranta ca o va uita,mult mai greu acum ca locuia cu ea.Ne avand nici o banuiala ca si rozalia incerca acelasi lucru.
Naruto si Hinata se intelegeau din ce in ce mai bine,dar niciunul nu avea curajul sa treaca mai departe.Nici macar Naruto,tupeistul.Deoarce nu puteau dormi au inceput sa vorbeasca despre diferite lucruri.
-Hin si cu ce te mai ocupi tu?
-Pai ei sunt designer vestimentar,tu?
-Eu,sunt tot designer dar de interior,adica de locuinta.
-Dragut,chiar aveam nevoie de unul,crezi ca ma poti ajuta as vrea sa schimb ceva prin casa.
-Da desigur mi-ar face placere,daca ma ajuti si tu pe mine cu hainele.
-Cu cea mai mare placere!
-Si ce ai mai facut in tot acest timp?
-Pai,nimic interesant,adica mi-am facut rost de serviciu,am ajutat si copii de la academie,am iesit cu prietenele si cam atat tu?
-Pai eu chiar ca nimic interesant,adica am omorat cativa din Akatsuki,apoi am incercat sa fac si eu rost de un serviciu,pe care l-am obtinut.
-Interesant.Pai cel mai bin ear fi san e culcam e tarziu si mie imi este cam somn.
-Da si mie,noapte buna,Hin!
-Si tie!
Dimineata soseste cu pasi grabiti.Neji si Ten Ten au foat condusi la aeroport de toti prieteni lor de la care si-au luat la revedere,cu parere de rau,dar promitandu-le ca vor veni in vizita cat de des vor putea.
Dup ace au plecat,ceilalti s-au reintors la casele si vietile lor,unde poate vor avea parte de noi surprize.Unele placute..Altele mai putin placute..Pentru nimeni nu poate sti ce ii rezerva viata.

Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca fericirea este una de plastic - de Onna - 20-12-2009, 04:00 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 20-12-2009, 04:25 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 23-12-2009, 02:14 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 24-12-2009, 05:40 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-12-2009, 04:26 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de ~~Plastic~~ - 01-01-2010, 05:20 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-01-2010, 10:24 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-02-2010, 09:47 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de CurePeach - 28-02-2010, 07:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.000 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 2.024 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 9.148 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Am redescoperit fericirea.. Debb.' 20 16.256 22-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 17.112 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)