21-12-2009, 10:29 PM
Îmi place foarte mult skateboardingul şi este pe lista mea de sporturi preferate . Mă dau pe sk8 de.. păi.. cred că mai mult de 1 an juma. Primul meu sk8 a fost un căcat de la Crazy Creek. Cred că l-am cumpărat pt. că mi-a plăcut desenul de pe spate şi pentru că mă atrăgea foarte mult skateboardingul. Aşa că am mers şi mi-am luat de la Intersport sk8tul ăla cu...hm... parcă 260 lei. Oricum, mult pentru un căcat dăla. În primele luni mersese bine şi cu ăla am dat primul ollie, dar axele au început să se slăbească şi, când am vrut să fac kickflip, s-a rupt axa din faţă. Apoi am mai cumpărat un sk8 de la Element cu 580 lei, la comandă pe net, pe bucăţi. Sk8ul ăsta e chiar bun, dar după juma de an m-am plictisit de el şi mi-am luat altul de la Boarders, tot be bucăţi. În prezent am ambele şi skateul de la Element şi cel de la Boarders. Pe cel de la Element îl folosesc când am chef să fac numai ollie, kickflip, casper etc. sau când vreau să mă dau pe rampe, iar pe cel de la Boarders când vreau să mă şi plimb, căci ăla are roţi de viteză. Oricum, ieri i-am comandat şi celuilalt roţi de viteză.
Păi... Eu sunt din Bucureşti şi de obicei ies in sk8 park-ul din Iore sau Titan. Acolo îmi place cel mai mult. Fac parte dintr-o gaşcă de skateri şi pot spune că sunt mulţumit. We have a lot of fun. Chiar dacă din cauza lor am tras primul foc dintr-o ţigară, tot îmi place să mă dau cu skateul cu ei.
Aşa... acum trucuri:ollie, kickflip, casper, pop shove it, ollie180, old school flip [ îmi iese destul de bine, dar nu sunt mulţumit pe deplin deci încă îl mai exersez.] Pe lânga old school flip ', celelalte îmi ies foarte bine.
Deşi mi-am rupt mâna de 2 sau 3 ori pe sk8, I can't stop. Skatin' is my life. Nu pot să trăiesc fără a mă da cu skateul. Aşa că iarna, când nu mă puteam da cu el, am început snowboardingul pentru că e strâns legat de sk8, in my oppinion. Este ca o boală incurabilă
Păi... Eu sunt din Bucureşti şi de obicei ies in sk8 park-ul din Iore sau Titan. Acolo îmi place cel mai mult. Fac parte dintr-o gaşcă de skateri şi pot spune că sunt mulţumit. We have a lot of fun. Chiar dacă din cauza lor am tras primul foc dintr-o ţigară, tot îmi place să mă dau cu skateul cu ei.
Aşa... acum trucuri:ollie, kickflip, casper, pop shove it, ollie180, old school flip [ îmi iese destul de bine, dar nu sunt mulţumit pe deplin deci încă îl mai exersez.] Pe lânga old school flip ', celelalte îmi ies foarte bine.
Deşi mi-am rupt mâna de 2 sau 3 ori pe sk8, I can't stop. Skatin' is my life. Nu pot să trăiesc fără a mă da cu skateul. Aşa că iarna, când nu mă puteam da cu el, am început snowboardingul pentru că e strâns legat de sk8, in my oppinion. Este ca o boală incurabilă
Metal was here.
I\'ll start to worry when I\'m dead.