Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca fericirea este una de plastic

Pai daca tot doresti next-ul atunci am sa il postez..A si cu timpu nu or sa mai existe atatea greseli dar nu din primele trei capitole..Totusi sunt incepatoare:)

Capitolul 2 : Reintalnirea

In drum spre Bunica Tsunade cele trei fete au observat ca in jur era foarte multa agitatie,dar nu intelegeau de ce?Se gandeau pur si simplu ca o sa organizeze Bunica Tsunade un festival ceva mai ales ca i-a chemat pe toti jounini din sat.Dar in orice caz nu se asteptau la surpriza care va urma..

~~ -Bunica Tsunade,spune Naruto,crezi ca Sakura v-a fi de acord ca noi sa ne intoarcem in echipa?Adica intelegeti?Am parasit-o?
- Sau ceilalti prieteni ai nostri?
- Ten Ten?
- Hei,nu va mai faceti atatea griji probabil ca fetelor le va fi cam greu sa se acomodeze dar restul va asteapta de mult.Si in legatura cu ele stati linistiti.Doar aveti grija sa nu le faceti rau!

Dintr-o data la usa se auzi un ciocanit.Celor trei le bateau inimile.Stiau ca dupa acea usa se aflau ele.Si desigur prieteni lor.

-Tsunade Sama,ne-ati chemat?.....
Dar nu mai apuca sa zica nimic deoarece in fata ochilor l-a vazut pe brunet.Apoi pe blond si pe saten.Nu mai stia ce sa zica.Prin cap ii treceau atatea lucruri.In sufletul ei se dadea o batalie apriga!Cum sa se poarte cu el?Daca l-ar fi tratat cu indiferenta ar fi fost dureros pentru ea..dar si mai dureros daca il accepta de prima data.
Hinata si Ten Ten deja lesinasera la vederea celor trei.Le durea atat de tare.
Nici una dintre ele nu era pregatita pentru o asemea vizita.Dar Sakura,s-a simtit nevoita sa adapteze o figura dura dar oarecum bucuroasa.
-Sakura..rosti brunetul..Vad ca te-ai schimbat foarte mult..Si voi ceilalti sunteti mult mai maturi si ele..
-Da si voi deasemenea..rostira ceilalti in cor!
-Deci,Naruto,Sasuke voi va intoarceti la vechea echipa,adica la Sakura,Neji si tu la fel.A inca ceva cum casele voastre au fost distruse din cauza ultimului razboi,Sasuke v-a sta la Sakura,Naruto la Hinata,iar Neji la Ten Ten.Deci acum v-as ruga sa va indreptati spre casele voastre pentru ca eu am treaba,iar restul au liber.

In drum spre casa,Sakura l-a rugat pe brunet sa o ajute cu cumparaturile,deoarece trebuia sa aprovizioneze frigiderul.
-Sakura,sper ca nu te deranjeaza ca stau la tine,dar asa a hotarat Tsunade Sama.?
-Nu, stai linistit,daca asa a hotarat nu am de ce sa ma impotrivesc.
-Si ce ai mai facut in tot acest timp?
-Pai m-am antrenat,ca si tine de altfel.
-Aham..
In ochi fetei,el ramase doar un misogin rece ca si cand a plecat.Nici nu mai stia ce sa creada?Sa se bucure ca sta cu el in aceeasi casa?Sau sa planga?Intr-un fel se gandea cum v-a putea ea sa suporte un cub de gheata,cu care va locui mult timp de acum inainte.Odurea,mai ales ca il iubeaa si ca el nici macar nu o baga in seama.In ochii lui,rozalia era o persoana lipsita de ajutor care avea nevoie intotdeauna de cineva in spate ca sa o apere.Dar insa nu stia ca acea fata neajutorata era defapt foarte puternica.

Intre timp,Naruto ajunsese acasa la Hinata,o aseza pe pat si ii pregati un ceai.Bruneta dadea semne ca se trezeste.
-Hei,Hin,bea asta sigur iti va face bine!
-Multumesc..dar cum am ajuns aici?
-Pai,ai lesinat si Bunica Tsunade mi-a zis spus ca noi vom sta de acum impreuna.Si te-am adus acasa.
-Vom sta impreuna?
-Da…te deranjeaza..?
-Nu stai linistit!
Hinata era chiar in culmea fericirii stiind ca il place pe Naruto.Era chiar o sansa la un million ceea ce i s-a intamplat ei.

Neji o adusese pe Ten Ten acasa,intre timp ea se trezi.
-Hei te-ai trezit,uite nustiu daca o sa iti convina,sau daca o sa iti placa dar,Tsunade Sama a spus ca noi vom locui impreuna din cauza nustiu caror razboie..Deci raman sau plec?Tu decizi.
-Pai ramai,decizia lui Tsunade.
-Multumesc.Si vreau sa imi cer scuze ca am plecat asa.Imi pare rau.Te iubesc.Si nu te-am uitat nici o clipa.Am vrut sa ma intorc in sat doar pentru tine.Si pentru Hina.Ma Ierti?
-Da te iert.Dar sa sti ca ma durut.Macar o scrisoare puteai sa lasi.Sa stiu si eu nu sa aflu de la alti..
In timp ce spunea asta lacrimile ii curgeau siroaie dar numai apuca sa zica nimic deoarece,satenul ia cuprins buzele intr-un sarut dulce,romantic,parfumat.Satena ia raspuns sarutului cu multa pasiune.Se vedea ca ia lipsit mult si ca il iubeau.Ca se iubeau.
In timp ce o saruta ia dat bluza jos,dar nici Ten Ten nu sa lasat mai prejos si ia dat si ea jos camasa.Trupurile lor se impleteau armonios intr-un dans senzual.
-Esti gata?
-Da.
O patrunse incet,si incepu sa faca miscari dute-vino in corpul ei.
O durea dar nu spunea nimic.Placerea era prea mare,si se vedea ca il iubea mai mult decat orice pe lumea asta.
Trecuse o noapte plina de pasiune pentru cei doi.
Dar restul ce aveau sa faca?
Vor fi impreuna vreodata?
Sau vor fi doar niste straini?Niste straini care nu se privesc cu atata ura,si atata dispret incat nu te poti apropia la mai mult de 10 metri de ei.?Oare...cat de multe intrebari pot fi puse?In orice caz nu multe au raspuns in ceea ce ii priveste pe ei si relatiile lor,incordate...

Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca fericirea este una de plastic - de Onna - 20-12-2009, 04:00 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 20-12-2009, 04:25 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 23-12-2009, 02:14 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 24-12-2009, 05:40 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-12-2009, 04:26 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de ~~Plastic~~ - 01-01-2010, 05:20 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-01-2010, 10:24 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de Onna - 27-02-2010, 09:47 PM
RE: ..Pentru ca fericirea este una de plastic.. - de CurePeach - 28-02-2010, 07:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.000 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 2.023 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 9.142 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Am redescoperit fericirea.. Debb.' 20 16.256 22-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 17.112 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)