16-12-2009, 01:38 AM
Superb capitol.:X Personajele sunt asa de frumoase si cam complicate, dar se pare ca lui Hijou nu-i plac rusii.=)) Discutia intre ei a fost asa de...amuzanta. Cand a fost spusa replica: ''- Ce drăguţ! Cine e? Putem să-l păstrăm?'' inca putin si cadeam pe jos de ras, aproape mi-am imaginat un catel cu ochii draguti, pufos, mic si cineva care-l vrea.
Hijou e asa de dragut, poate il pot pastra si eu pentru o zi, doua sau chiar pentru totdeauna ca nu m-ar deranja chiar deloc, mi-ar face mare placere.:X Poate m-as putea trezii in bratele lui.
Alek e si el frumos si foarte haios, putea si el sa spuna mai devreme ca stie japoneza, dar a stat pana mai tarziu cu impresia ca nu stie.
Teh, iti urez mult noroc la scris deoarece ai inceput inca doua ficuri si mai ai si alte ficuri neterminate.:*
Astept continuarea si spor la scris.:D
Hijou e asa de dragut, poate il pot pastra si eu pentru o zi, doua sau chiar pentru totdeauna ca nu m-ar deranja chiar deloc, mi-ar face mare placere.:X Poate m-as putea trezii in bratele lui.
Alek e si el frumos si foarte haios, putea si el sa spuna mai devreme ca stie japoneza, dar a stat pana mai tarziu cu impresia ca nu stie.
Teh, iti urez mult noroc la scris deoarece ai inceput inca doua ficuri si mai ai si alte ficuri neterminate.:*
Astept continuarea si spor la scris.:D
You’ve Fallen For Me.