15-12-2009, 03:07 PM
God!Alek e asa draguuuuut!!!!!:X Si Zu:))
Deci pana la urma nenea are ceva inima.Oricum mai buna decat grasanu.
Sincer dintre toate personajele mie Zu imi place cel mai mult.Are un caracter mai copilaros si e asa adorabil:))
Ma bucur ca Hijou a hotarat sa il pastreze...are dreptate, Alek e asa dragut.Apropo...de unde stie japoneza?A invatat la orfelinat?Defapt...nu imi pasa:-jTrenuie sa se inteleaga si ei in vreo limba.
Greseli cred ca am vazut 2 de tastare.
Ne, sper ca Mitsu sa vine repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
P.S Prima!!
Deci pana la urma nenea are ceva inima.Oricum mai buna decat grasanu.
Sincer dintre toate personajele mie Zu imi place cel mai mult.Are un caracter mai copilaros si e asa adorabil:))
Citat:Şi nu îl puteam lăsa pe mâna lui Nao, sigur l-ar fi traumatizat. Iar Zu l-ar fi transformat probabil în manechinul lui preferat.Nenea, stai asa....cum l-ar fii traumatizat?Mie mi se pare chiar de treaba si Nao.Ma rog, tu il cunosti mai bine:))
Ma bucur ca Hijou a hotarat sa il pastreze...are dreptate, Alek e asa dragut.Apropo...de unde stie japoneza?A invatat la orfelinat?Defapt...nu imi pasa:-jTrenuie sa se inteleaga si ei in vreo limba.
Greseli cred ca am vazut 2 de tastare.
Ne, sper ca Mitsu sa vine repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
P.S Prima!!
I'm Kira.