15-12-2009, 12:28 PM
Deci...stai!Eu sunt ultima:scary:
Asa imi trebuie!Raceala stupida, net stupid!
Ficul e....magnific!Doar e scris de Mitsu si de Teh, ce naiba:))
Dupa nume cred ca baiatul e rus...nu?Eh, nu conteaza:-j Sper sa puneti si poze cu personajele...bine, cu grasan nu cred ca o sa gasiti.Sau...cine stie:)
Bietul baiat...nici macar nu vreau sa ma gandesc ce l-ar fii asteptat daca nu scapa de nenorocitul ala.Dar(mereu exista si un dar) binefacatorul asta cat de bun o fii?Macar nu e grasan.Urasc grasanii.
Sper ca nenea sa aiba grija de el.Nu sa il transforme in sclav pe bietul de el.
Oricum daca stau sa ma gandesc mai bine sa fie sclavul lui nenea decat a grasanului.Ce prostii debitez si eu!
OK...gata.Nu mai am ce comenta.Ficul e super.Sper ca Teh sa vine repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
Asa imi trebuie!Raceala stupida, net stupid!
Ficul e....magnific!Doar e scris de Mitsu si de Teh, ce naiba:))
Dupa nume cred ca baiatul e rus...nu?Eh, nu conteaza:-j Sper sa puneti si poze cu personajele...bine, cu grasan nu cred ca o sa gasiti.Sau...cine stie:)
Bietul baiat...nici macar nu vreau sa ma gandesc ce l-ar fii asteptat daca nu scapa de nenorocitul ala.Dar(mereu exista si un dar) binefacatorul asta cat de bun o fii?Macar nu e grasan.Urasc grasanii.
Citat:-Îmi pare rău, am murmurat. Nu... Nu voiam sa va fac probleme. Mmm... va promit că voi returna fiecare bănuţ, voi lucra ca orice, îmi pare rău.Habar nu am de ce dar partea asta imi place enorm de mult.E asa dragut si inocent incat iti vine sa il mananci:))
Sper ca nenea sa aiba grija de el.Nu sa il transforme in sclav pe bietul de el.
Oricum daca stau sa ma gandesc mai bine sa fie sclavul lui nenea decat a grasanului.Ce prostii debitez si eu!
OK...gata.Nu mai am ce comenta.Ficul e super.Sper ca Teh sa vine repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.