Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fight for love +18

#7
Lupta pierduta din start

Itachi: Stăteam pe marginea fântâni împreuna cu Hana, cu care mă sărutam de zori, fara ruşine. Langa mine era fratele ei mai mic, Kiba, împreuna cu câinele sau, Akamaru. Pe langa noi, mai erau si alţi prieteni, care erau mana in mana cu mine. Vad din mulţime cum isi face apariţia, Azura si Sasuke?! El ce dracu căuta aici, cu ea? Ea purta un maiou, negru, cu buricul gol si strâmt pe trup si o pereche de pantaloni, negri strâmţi. In picioare avea incaltaminte ninja neagra. Avea mănuşi pe mâini, dar la cea dreapta, mănuşa era din plasa si peste un material din piele, prinsa cu bucati de material, rosu-sângeriu. La cealaltă mana acea, avea antebraţul acoperit, de un rest de mănuşa, din plasa, dar palma si degetele, era acoperita de o mănuşa neagra. La încheietura, avea o împletitura din aţa roşie si la gat avea o eşarfa, de un rosu-aprins, ca sângele proaspăt. In spate, avea o katana si gentuţa cu provizii. Ochii ei, cu sharingan-ul o priveau pe Hana, parca ar fi vrut sa o distrugă. S-a postat in fata ei si ii înmâna un kunai si apoi mă privi o data.
- Ce dracu sa fac eu cu asta? Striga la ea, Hana, facandu-ma sa bufnesc, atât eu, incat si Sasuke si Kiba, in ras.
Doamne, mare-i gradina ta si mulţi prosti sunt in ea. Daca eram in locul ei, ii luam kunai-ul si o atacam, dar se pare, ca fata asta are creierul in vacanta. Bine ca nu-i blonda, ca ar fi făcut toate blondele de rasul curcilor, dar acum face şateni aşa. Bruneta se abţinea uşor sa nu rada, dar fratele meu, era pe jos de ras. Eu am tuşit si Hana intelese mesajul. Lua rapid kunai-ul si vru s-o zgârie pe fata, dar Azura, se lăsa pe spate si ii dădu un genunchi in bărbie, de o dădu peste cap si şatena pica in fântâna, spre hazul nostru. Aceasta încerca sa se ridice, dar bruneta era in spatele ei. Făcu nişte semne din mâini si o închise intr-o bila de apa, sau intr-o închisoare de apa. Hana tot încerca sa iasă de acolo, dar nu putea. Mi-am activat sharingan-ul si am rămas uimit. In pântecul fetei, vedeam un tip mai ciudat de chakra. Una alba, ca laptele si acest lucru, mari misterul in jurul verisoarei mele primare, de care am devenit, cam obsedat.
- Azura, lasă joaca si sa mergem, ca ne aşteaptă Tsunade, îl aud pe idiotul de Sasuke, stricându-ne cheful, de a mai rade de Hana.
- Şti ce Hana, as mai sta, sa mă joc cu tine, dar datoria mă cheamă, ii spuse bruneta si anula jutsu, lăsând-o pe iubita mea sa pice in apa, spre hazul nostru.
Ieşi din fântâna si veni in fata mea. Eu aveam inca sharingan-ul activat si vad acum mai bine ce se afla in pântecul ei. Se afla o pantera de zăpada, numita si ibis. Acela era demonul cu opt cozi, prezent in ţinutul de gheata sau mai bine zis, in Satul ascuns in Gheata, de unde aveau originile clanul Aisu. Sunt trezit din visare de un prieten de al meu si realizez, ca bruneta, pleca cu Sasuke de puţin timp de langa mine. Aud nişte strigături si o vad pe Hana cum lovea cu pumni apa si tipa ca bezmetica.
- Kiba, las-o dracu acolo! Daca ii place sa se balaceasca ca copiii mici, de ce o deranjezi? Hana, mai antrenează-te dracu si uita-mi numărul ca ne despărţim, ii spun, întorcându-i spatele si plecând de acolo, împreuna cu prieteni mei.
Mergem spre hotelul „El toda la noche” si iau o camera, cu o fata, care ştiam ca mă v-a satisface, nu ca Hana, care ii trebuia instrucţiuni, cum sa folosească si creierul. Urc la etajul unu si deschi o uşa. Pe pat era o fata cu parul blond si cu ochii verzi, acoperita dar cu o pătura. Aceasta veni spre mine, îmi desfăcu slitul si mi-l scoase pe „bossu” si începu sa mi-l sugă. Se vedea ca fata asta se pricepea sa facă oral, dar cel aşa?
- Ah, spun, când mă eliberez in gura ei, dar o plătesc doar pentru oral, ca numai aveam răbdare.
Ies din camera si dispar intr-un nor de fum, dar apar pe acoperişul de la arhiva satului. Intru pe o trapa si mă duc in camera registrelor. Deschid un sertar si încep sa caut dosarul Azurei Uchiha. Îl găsesc si încep sa caut despre ea.
Nume&prenume: Azura Aisu-Uchiha
Data naÅŸteri: 13 februarie
Nume&prenume tata: Izuna Uchiha
Nume&prenume mama: -
Locul naÅŸterii: -
Adresa actuala: Satul ascuns in Frunze, strada Yougi, numărul 213
Kekkei-genkay: sharingan si gheata
Demon in interior: -
Stadiu actual in rang-ul ninja: nu exista in rang
Azura Aisu-Uchiha, nu exista ca persoana sau rang in erarhia ninja. Poseda gheata si sharingan-ul, dar nu ştie sa le folosească si nu a participat la nici o misiune ninja si nici nu figurează la vreo academie ninja din sat sau din oricare alt sat cunoscut
- Cum dracu „ nu exista in rang in erarhia ninja? Nu ştie sa folosească sharingan-ul si gheata? Nu a făcut academia intr-un sat comun?”, astia sunt idioţi sau ce? Spun, puţin nervos, ca nu puteam afla nimic despre ea.
- Ce cauţi aici? Aud o voce si când mă întorc vad un vanator.
Purta hainele Azurei, cu o excepţia, ca era băiat si purta un maiou si nu avea sutien, dar avea masca de vanator, având un dragon desenat cu violet, arătând ca este seful vanatorilor din Konohai si peste ANBU. Înghit in sec, ca mă prinse, căutând prin dosare. Ma ridic si îl privesc cum veni spre mine si scoase o katana si o lipi de maxilarul meu. Se apleca si îmi smulse din mana dosarul Azurei. Lăsa katana, dar simt cum îmi îngheţa picioare. Îmi plec privirea si vad, ca eram îngheţat, pana la genunchi. Vanatorul se uita in dosar, apoi mă privi.
- De ce cauţi informaţi despre Azura? Ma întreba cu o voce de bărbat, serioasa si rece.
- Azura este ninja. S-a luptat cu Hana Inuzuka, dar vad ca in registre nu figurează ca ninja, ii spun disperat, si sper sa mă creadă.
- Azura nu este ninja. Daca cunoaşte vreo tehnica sau doua si poseda sharingan-ul, nu înseamnă ca este ninja. Ea nu este din acest sat si tu eşti arestat 24 de ore, iar părinţi tai vor fi informaţi, îmi spuse vanatorul si doi ANBU mă luară.
La dracu! Am intrat intr-un bucluc mare!

Azura: Stăteam după geamul de interogare si îl priveam pe Itachi, cum se sufoca sa explice, ca eu sunt ninja. Ce idiot. Fiind vanator, mi-s şterse date, despre mama, locul naşteri si demonul din interiorul meu, Aisu, demonul gheţii. Vad pe uşa principala, intra tata si unchiul Madara. Madara vorbi cu Tsunade si intra la Itachi si ii dădu un dos de palma de ii sparse nasul si buza. Asta se întâmpla când, iţi bagi nasul unde nu-ti fierbe oala. Tata veni spre mine si îmi şopti, sa mă duc sa-mi fac o clona a vanatorului si sa vin aici, ca sa-i dovedesc, ca nu sunt una si aceea persoana. Am negat din cap, dar Tsunade îmi porunci sa mă aduc pe mine acolo. Am ieşit pentru câteva minute si mi-am făcut o clona. Îmi dau jos masca si tai jutsu de transformare.
- Tu eşti vanatorul Dagon, iar eu sunt cea care ai adus-o. Ai grija cum vorbeşti, îmi spun mie si apoi plecam.
Ajungem la uşa si îmi privesc, apoi deschid uşa, foarte speriata si înfricoşata. Aveam lacrimi false in coada ochiului. Am ajuns in fata lui Tsunade si am izbucnit intr-un plâns fals, impresionând-o.
- Tsunade iartă-l, te rog, spun si izbucnesc intr-un plâns fals. Este din vina mea, ca l-au prins. Eu l-am rugat sa caute informaţi despre mine, de fapt am glumit, când am spus asta. Daca este sa pedepseşti pe cineva, pedepseşte-mă pe mine, spun eu si pic in genunchi si îmi acopăr chipul.
- Azura, lui Itachi nu ii se v-a face nimic, dar nu avea ce căuta acolo, chiar daca este ANBU, dar asta tu nu vei zice la nimeni, îmi spuse blonda.
Ma ridic de pe jos si ies pe uşa, urmata de vanator, care isi ceru permisiunea de a se retrage. Când ieşi pe coridor, dispăru, iar eu mi-am luat masca si am plecat la intrare, pentru al aştepta pe tatăl meu. Itachi, de ce dracu ai căutat informaţi despre mine? Ca niciodată nu se v-a scrie despre un vanator ninja. Ajung la intrare si mă pun pe scaun si aştept…

Poze:
http://api.ning.com/files/6hQoQIvaldif0Y...osplay.jpg - Costumul de lupta a Azurei, fara eÅŸarfa aceea pe chip :D
http://v3ldrin.webpark.pl/irbis.jpg - Demonul cu opt cozi din pântecul Azurei ( mă rog, in varianta naturala )
http://media.photobucket.com/image/anime...8.jpg?o=54 – prostituata.

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=wJ0fFgU22ls – Cântecul pentru partea cu lupta dintre Hana si Azura
http://www.youtube.com/watch?v=0Ba9q-kd1...re=related – Pentru partea când Itachi se duce la acel hotel, cu c**ve



Răspunsuri în acest subiect
Fight for love +18 - de ellamanu - 29-10-2009, 06:46 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Berry. - 29-10-2009, 07:09 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Alee - 29-10-2009, 10:18 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de A'Svear - 31-10-2009, 08:18 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de ellamanu - 04-11-2009, 08:45 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de Bambilici - 04-11-2009, 09:33 PM
RE: [Naruto] Fight for love +18 - de ellamanu - 28-11-2009, 05:38 PM
RE: Fight for love +18 - de Bambilici - 11-12-2009, 01:57 AM
RE: Fight for love +18 - de ^ToxicK kiD^ - 17-12-2009, 02:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Bleach] - Fight! Oh Jeez 2 3.340 22-04-2011, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Oh Jeez
  You can`t fight without getting hurt Dark Blue 6 5.060 07-12-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Why can't a girl fight with love??? Jasmine 76 47.786 18-05-2010, 10:17 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Fight for mortal [SasuSaku+18] ellamanu 20 60.050 06-05-2010, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Just Smile


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)