Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blank pages of time [+16]

Well eu sunt prima, va urma ringingBells care va posta capitol 1 din punctul de vedere al personajului Genevieve.Sper sa va placa:D.
Book I

Chapter I:Routine

Am deschis ochii usor in timp ce ma foiam prin pat, era deja lumina spre dezamagirea mea, speram sa fie inca noapte, sa dorm si sa visez la tot felul de lucruri. Mi-am intins lenesa mana spre noptiera ca sa iau mobilul, mi-a luat ceva pana sa dau de el pentru ca nici nu puteam sa imi deschid bine ochi.Intr-un final am dat de telefon, 7:45, mai aveam ceva de dormit.L-am aruncat inapoi si am adormit din nou.Dupa cateva minute, cel putin asa mi s-au parut mie, suna alarma aia enervanta de la telefon, era deja opt jumate, ce enervant.Am inchis alarma si am adormit iar.
-Debora, Debora, trezeste-te!!!
-Inca putin…doua minute, te rog, mormaiam eu fara sa pot sa ma misc, imi era o lene…E deabea noua fara douazeci, mama…
-E ora noua si douazeci poate, striga mama la mine si iesi din camera.

Am sarit repede din pat si am fugit la baie, am intrat in dus si am dat drumul la apa care era rece, nu mai conta, m-am spalat pe dinti, mi-am pieptanat parul si am iesit repede din baie.Mi-am deschis sifonierul si mi-am luat niste haine la nimereala, nu prea ma interesa cu ce ma imbracam, m-am machiat putin si am fugit spre iesire.Am urcat in masina trantindu-mi geanta cat casa pe bancheta din spate si am bagat viteza.La zece eram in fata la liceu.

In curtea scolii erau cele doua prietene ale mele si singurele din liceu, Rebeca si Clara, stateau intr-un colt si susoteau.M-am apropiat de ele foarte zambareata, ascultam la mp3 “Lostprophets-Can’t catch tomorrow”, melodia asta ma facea sa sar in sus.
-Se pare ca esti intr-o stare buna azi, zise Rebeca zambind si facand ca un copil mic.
Am afisat un zambet larg, eu eram mai copil decat ea in unele momente.
-Am vorbit aseara cu Jay cand am iesit cu gasca cu Andie, tu de ce nu ai venit?
-De deaia, nu am avut chef sti prea bine ca nu ma simt in largul meu cu aia, tie iti convine ca este Jay pe acolo.
-Bine, bine nu trebuie sa tipi, uite-l pe Anthony si Matthias…

Cand am auzit m-am intors si m-am uitat putin, imi placea de tipul ala Matthias, dar chiar nu stiam de ce, adica de obicei eu ma uitam dupa tipi foarte buni, dupa care se tineau o groaza de fete, nu zic ca el nu era dragut, dar doar atat, era pentru prima data cand nu eram atrasa de infatisarea unui tip, imi placea ca era original si auzisem ca e foarte de treaba.Mi-am intors privirea spre fete, Clara radea de parul lui Matthias, iar Rebeca zicea ceva de Anthony.Deodata se auzi clopotelul sunand.Ne-am indreptat spre intrare, era o adevarata imbulzeala, daca ajunsesem sa stam la rand ca sa intram.In spatele nostrum erau Matthias cu Anthony, cand i-am vazut mi-am aplecat capul uitandu-ma nervoasa la adidasii mei de baietii “Circa”, erau cam mari pentru mine.
Dupa ce ne-am dus ghiozdanele in clasa, ne-am dus sa ne luam ceva de baut de la aparat, pentru ca eram racita, ah cat nu suportam sa fiu racita, dupa ce ca vorbeam ca din punga mai si trebuia sa ma imbrac foarte gros din cauza mamei.O pusesem pe Rebeca sa imi ia si mie de baut, in timp ce eu stateam cu Clara rezemate de aparat, pana si acolo era rand, in tot liceul ala erau numai randuri.
-Uite-l pe Anthony, imi zice Clara.
-Defapt e Alden, Clara, cat o sa ii reti si tu?Clara avea o problema, tot timpul ii incurca, lui Anthony ii zicea Matthias, lui Matthias Alden iar lui Alden Anthony, niciodata nu ii nimerea.

M-am uitat plictisita la Alden care cobora scarile, era un tip inalt cu ochii albastrii si cu parul brunet care arata de parca ar fi fost taiat cu drujba, oricum, de tipul asta imi placuse mie cu un an inainte, era dragut asta nu o puteam nega, dar nu ma mai atragea mai ales ca auzise ca e foarte fitos.In spatele lui era o tipa micuta de statura si cu fata de copil, cobora scarile ca si cum dansa, parea mai emonica ea asa.

In sfarsit Rebeca reusise sa ia de baut, statea cu cele trei pahare in mana avand grija sa nu le scape, insa nu a reusit si a scapat unul dintre pahare pe o tipa din spatele ei.Cand am vazut nu m-am putut abtine sa nu scot un suras.
-Scuze…mormai Rebeca, intotdeauna face pe indiferenta cand e vorba de lucruri deastea.
-Cata prostie!
- Renee, nu-ti bate capul cu persoane de genu, zise cealalta tipa zambind fals si aruncandu-i o privire infricosatoare Rebecai ceea ce nu mi s-a parut chiar frumos, adica oricine greseste, insa auzisem de la alte persoane ca tipa se credea cam superioara.
-Ce fel de persoane? Am intrebat-o eu, chiar ma enervase!Ce? Eram cumva ca pe vremuri, eram impartiti pe clase cumva? Si ea era in clasa superioara si noi in cea inferioara? In acel moment clopotelul suna.
- Dupa cum poti auzi, momentan nu am timp de chestii de genu.., imi raspunse ea plecand.

Ziua trecu fara alte incidente, dar fata aia, parca Genevieve, imi stricase toata ziua.
Ajunsa acasa alta prostie, mama avea invitati si ce era si mai nasol era ca eu trebuia sa particip, asta nu era nimic, dar trebuia sa ma imbrac cum vrea ea, adica ca un clovn.
-Nu te imbraci cum vrei tu, tu te imbraci ca un baiat, trebuie sa fi mai feminina!
-Mac-mac-mac, trebuie sa fi mai feminina, o inganam eu pe mama cand ma imbracam in hainele de clovn.Abia terminasem sa ma imbrac si sa ma machiez, ca suna soneria si apoi o aud pe mama cum ma cheama.

Coborasem scarile alene, sincer nu prea ma simteam bine in preasma strainilor, tot timpul mi-se subtia vocea si eram foarte timida ceea ce era enervant.Cand ajung in hol, SOC…

Răspunsuri în acest subiect
Blank pages of time [+16] - de ringingBells - 21-10-2009, 07:13 PM
RE: Blank pages of time [+16 by uselessHope & ringingBells] - de uselessHope - 22-10-2009, 07:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  BOOM XD(old time) Aiumy 2 3.152 25-07-2010, 05:49 PM
Ultimul răspuns: Kent nanotek^^
  [Sailor Moon]Never Say Goodbye - Is Time To Believe Little Star 1 3.458 29-09-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Once upon a time... Kiubi 2 3.487 05-10-2008, 03:27 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)