Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata traita in ritm de rock

Deci dupa varza tocata pe care am scris-o la test m-am gandit ca mai bine nu as mai tine ficul pe pauza deci sa ii dam drumu. Sar pute ca in capitolul trei sa aveti o surpriza , oricum v-a las sa ghiciti ce , poate stiti oricum ve-ti afla maine :P. ATENITE!!! Nici partea aceasta nu este corectata!

Dupa cateva minute in care am mers catre casa ajung in fata usi , imi scot cheile si o deschid. Ca de obicei mereu ajung inaintea mamei si a tate. Cate o data ma gandesc ca mai bin ear fi fost ca ei sa fie niste oameni normali nu o renumita avocata si un cunoscut parton de firma de design.
Oricum nu am mai avut rabdare deci am pregatit eu cina. Care este alcatuita din : pui cu legume si o salata cu ton , si la desert o salata de fructe. Dupa doua ore au ajuns si mama si tata.
-Buna seara scumpo , ne pare rau ca am intarziat dar treficul a fost infernal. A spus mama sarutandu-mi fruntea.
-Sakura ai pregatit cina? A spus tata uimit.
-Pai deca nu mai stiam ce sa fac asa ca m-am gandit ca ar fi bines a pregatesc eu cina. Am spus cu un zambet mic pe fata.
-Bine dar mancam dupa ce ne spalam pe maini si ne schimbam. A spus mama care desi era obosita nu lasa ordinea si disciplina si mai ales se gandea mereu la sanatatea noastra.
-Eu i-am asteptat fiindca deja mancasem si mi-a trecut prin cap ca ar fii frumos sa aiba si ei o cine romantica in doi fara mine , stiam ca duc lipsa asa ca inainte ca ei sa coboare am stins lumina si am aprin lumanari parfumate iar pe masa am pus o lumanare parfumata nu miros de flori. Langa masa am pus cateva flori de cires. Pentru a da o atmosfera si mai romantica am imprasitat pe jos petale de trandafiri. Cand au intrat in bicatarie mama si tata au ramas complet impresionati.
-Sakura este minunat , dart u de ce nu ti-ai pus farfurie? A intrebat mama.
-Eu deja am mancat si in aceasta seara m-a voi asigura ca este o seara cat se poate se specila pentru voi de aceia aici este doar un décor , afara pe terasa este adevarata cine deci va rog urmati-ma.
Mama si tata nu am mai spus nimic doar m-au urmat.
-Scumpo trebuie sa iti dam o veste bomba inainte de a ne aseza la masa.
-Spune , spune , spune!!!!!! Am spus eu curioasa la culme.
-Pai familia Uchiha v-a cina cu noi deci cred ca mai bine am lasa romantiscul de-o parte , nu te supara dar tatal tau trebuie sa incheie un contract cu domnul Uchiha. A spus mama putin trista.
-Asta de veste. Oricum ma duc sa curat bucataria.
-Nu , ai mincit atat si tot tu sa faci curat? Nu mii se pare normal. Mai ai doua ore la dispozitie si tatal tau ti-a facut opt rochii. Si sunt superbe. Haide cu mine sat ii le arat.
Am mers cu mama catre dormitorul lor. Acolo se aflau rochiile.
-Waw sunt superbe. Am spus eu uitandu-ma incontinu la rochiile la care tata de muncise atat de multl.
-Deci pe care o alegi sa o porti in seara asta? Ma intrebat mama.
-Cred ce pe aceasta. Am spus eu ducandu-ma mai aproape de rochia care imi placea cel mai mult. Este rosie cu modele negre. Este foarte eleganta iar in picioare m-am hotarat sa-mi pun o pereche de sandale negre. Mi-am prins perul intr-un coc lasand doua sivite de par sa-mi cad ape obraji.
Dupa ce m-am machiat am coborat jos unde se aflau mama si tata. Mama era imbracata intr-o rochie de seara neagra iar tata intr-un costum negru cu o cravata rosie.
-Tata iti multumesc pentru rochii sunt superbe! Am spus eu imbratisandu-l.
-Macar atat sa fac si eu pentru fetifa mea. A spus tata cu un zambet mic pe fata.
Deodata aud ca suna cineva la sonerie. Dar mi-a luat-o mama inainte sa se duca sa le deschida misafirilor.
-Buna seara Mikato , Sasuke , Madarata , Itachi. A spus mama cu un zambet gingas pe fata.
-Buna seara Sarah. Ma bucur sa ne vedem intr-o seara asa de frumoasa. A spus Madarata intrind in casa
-Sakura ce mare ai crescut! A spus Mikato venind catre mine pentru a ne imbratisa.
-Itachi ce mare ai crescut. Sasuke esti deja celebru si Sakura e mare fana de-a ta. A spus mama imbratisandu-I pe rand.
-Buna seara Catalin. Te tii bine. A spus Madarata apropiindu-se de tata.
-Si tu ai ramas acelas nebun ca pe vremuri. A spus tata cu un zambet mic pe buze.
-Si tu esti frumoasa Sakura. Sasuke mi-a povestit foarte multe despre tine. A spus Madarata facandu-l pe Sasuke sa rosasca ca un rac.
Am iesit afara pentru a servi cina. Cerul era senin. Adie putin vantul. Dupa ce am servit cina parinti nostril au inceput sa vorbeasca diverse chestii. Tatii nostrii au inceput sa vorbeasca despre contract.
Intr-un final tata a semnat contractul.
-Ma scuzati revin in cateva minute. Am spus eu ridicandu-ma de pe scaun.
-Si pe mine ma scuzat , se pate sa imi aratati unde este gradina cu flori? A spus Sasuke ridicandu-se de pe scaun.
-Pe scari la stanga. A spus mama.
-Hei Sakura ce ai pati. A spus Sasuke venind dupa mine.
-Nimic , nu am pati nimic. Sunt doar putin obosita. Am spus eu vrand sa para ca nu este nimic.
-Nu te cred. A spus Sasuke lipindu-ma de copacul din spatele meu.
Incet dar sigur buzele lui sau apropiat de ale mele. Dandu-I lui Sasuke ocazia perfecta el si-a unit buzele cu ale mele formand un sarut pasional. Dupa aproape un minut in care limba lui s-a jucat in lacasul meu umed.
Dupa ce mi-a dat drumu l-am luaat in brate el ma intrins pe iarba moale. Parca si vedem ce urma dar nu-mi pasa , ne iubim si asta conteaza. Deodata il vad ca se ridica de pe mine.
-Cred ca nu suntem destul de pregatiti pentru asta. A spus el misandu-mi gatul si lasand o urma de dinti.
-Ai dreptate. Am spus eu scotant putin limba.
Dupa ce ne-am ridicat am mers inapot catre casa.
-Sasuke sa mergem sa ne facem bagajele. A spus Madarata serios.
-Unde plecam si eu nu plec nicaieri fara Sakura. A spus Sasuke lundu-ma de mana.
-Pai mergem intr-o vacanta , familiile noastre. A spus Mikato.
Sasuke a rasuflat usurat dar Itachi fiind mai curios a inceput ca il bata pe Sasuke la cap sa ii dea mai multe detalii.
-Haide Sasuke , macar cel mai mic detaliu!!! A spus el incercand sa afle mai multe dar fara nici un folos deoarece Sasuke nu il baga in seama.
Familia uchiha dormea la noi in seara asta deoarece bagajele lor erau mari dar nu au fost nevoiti sa isi ia lucruri groase sau ceva de genu deoarece mergem in Gregia.
In seara asta dorm cu Sasuke in aceas camera si in acelas pat. Nu se putea intampla nimic rau.
Sa facut ora 00:00 si trebuia sa bormim la ora 06:30 aveam avionul deci nu ne permiteam nici o intarziere.
-Sasuke sit u auzi acelas zgomot? Am spus eu putin speriata.
-Da , e Itachi sfoaraie ca de obicei. A spus Sasuke linisindu-ma.
-Ma duc sa il rog sa se intoarca. Am spus eu ridicandu-ma.
-Eu zic sa ii facem o farsa. Cred ca ar fii mai bine. A spus sasuke cu un cambet mic pe fata.

Răspunsuri în acest subiect
RE: [Naruto] O viata traita in ritm de rock - de Who said i have to be normal - 07-10-2009, 08:23 PM
RE: [Naruto] O viata traita in ritm de rock - de "~Setsuna~Noelle~" - 09-11-2009, 09:51 AM
RE: [Naruto] O viata traita in ritm de rock - de "~Setsuna~Noelle~" - 16-11-2009, 10:40 PM
RE: [Naruto] O viata traita in ritm de rock - de Sakura_night_girl - 17-11-2009, 10:40 AM
RE: O viata traita in ritm de rock - de Abbeh. - 17-01-2010, 12:08 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dragoste in ritm de rapp Nywa 46 32.528 08-03-2013, 11:22 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  Cu ritm în sânge hiimera 2 2.380 06-03-2012, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Poezii in Ritm de rap :) Aliss_anime 5 11.341 09-05-2011, 01:19 AM
Ultimul răspuns: jony23
  Un timp mort si-o viata traita Crazy Person 1 2.399 22-05-2010, 06:11 PM
Ultimul răspuns: Riluri

Utilizatori care citesc acest subiect: