04-10-2009, 03:50 PM
Citat:acum, in sfarsit si-a primit rasplata,acum, in sfarsit, si-a primit rasplata,
Citat:suradea ideaideea
Citat:langa el si ma sufoca…oricum vinma va sufoca
Ti-am mai explicat cum e cu timpurile intr-o fraza
Citat:o sun ape Rinoao suna pe
Citat:la locul petreceripetrecerii
Citat:parcasera in parcarea unui zgarie-norau lasat masinea in pararea uni zgarie-nor
Asa evitam pleonasmul, ca "parcasera in parcare" nu suna tocmai bine
Citat:Sunasera la usa, iar cand aceasta se deschise muzica le bubuira in timpane, intrara inauntru, Zack fiind ultimul care intra.Nu prea are logica fraza aceasta.Ar fi sunat mai bine: "Au sunat la usa, iar cand aceasta s-a deschis muzica le-a bubuit in timpane. Intrara in apartament, Zack fiind in urma lor" sa evitam si repetitia.
Citat:Incaperea era plina, toti dansau, beau si fumam, aerul fiind plin de fum de tigara de puteau sa il tai cu cutitul.Pai hotaraste-te la ce persoana e fraza asta: aIII-a plural, I-a plural sau aII-a singular? Ca ai toate 3 persoanele aici.
Probabil vroiai sa spui: "Incaparea era plina, toti dansau, beau si fumau, aerul fiind plin de fum de tigara de puteai sa il tai cu cutitul"
Citat:ii auzi ca vorbeau despre chitari
chitare
Citat:se aseza pe canapeauacanapea
Citat:se auzi una din melodiileuna dintre melodiile
Citat:iar sub ochii putea vedeasub ochi ii
Tot mai ai greseli de exprimare, asa ca fii atenta.
Nu stiu de ce capitolul acesta mi s-a parut destul de previzibil, fata de celelalte, dar nu-i nimic e un capitol bun.
Spor in continuare si ja ne :-h