Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Asero Tv - Scandaluri Anime [parodie]

CAP 13
ASERO.TV- MICUL TURTILA

Buna tuturor!Sunt adorabila dvs Denissu Uchiha impreuna cu scumpa mea asistenta Cory Hatake.

D-> Deci cum am eu vinerea obiceiul ,m-am asezat impreuna cu Sasuke in pat si ne-am uitat la Fenomene stranii.M-am dus la toaleta fiindca mi se facuse frica si acolo l-am gasit pe Turtila.
Am incercat sa-l alung,dar el s-a apucat sa ma imbratiseze,asa ca in timp ca ma chinuiam sa-l dau jos de pe mine,l-am scapat in W.C. X_X L-am chemat pe Sasuke cu undita si l-am pescuit din toaleta apoi l-al pus sa-si faca baie cu trei kg de sampon. -_-'' {Hey mirosul era infernal} :dizzy:

C - Rock Lee dupa ce a fost internat la spital si-a primit papucii de la Rockleena.Aceasta i-a dat cu pantofii in cap si s-a despartit de Lee pentru ca nu putea indura rusinea ca x-ul ei iubit a fost batut de o gasca de copii =))

D -> Multe fete precum : Yukina,Botan,Ten Ten,Temari,Ino,Nodame etc se tin dupa cara lui Kurama :)) .Din fericire acesta nu prefera niciuna din ele si nici nu are prietena pentru primul concert al lui Kiba Gutsa si Akamaru Manelaru''Cand branza pute''.
C- Ten Ten???Ai incercat sa te dai la el???Te omor cu mana mea!!!:ask:
D- Cory-chan linisteste-te mai e din stire!
Conform unor surse se pare ca la baiatul nostru solicitat ii place de o reporterita din studio.
c'' Sper sa nu fie scroafa de Ten Ten!Denissu e maritata..deci eu sunt singura''
T- Crezi ca eu oi fi aia?! X-X
c- Heyy tu scroafa mincinoasa!!!Cand cu Ryo ,cand cu Neji!IA-TI LABELE DE PE KURAMA!HE'S MINE!!!CLARMENTE!:grr:

C-Hmm prima zi de proaspat casatoriti.Se pare ca vecinii raporteaza urlete din apartamentul lui Itachi si Deidara.Madara i-a legat de pat pe amandoi pentru a numai provoca scandal.
Huh..Ten Ten tine dracu camera aia calumea!!

Avem o legatura in direct:
D- Da !Buna!
Hinata: Va rog ajutati-ma sa-l educ pe Naruto!
C : Iar canta?
H: Nu!Acum horcane si mananca fasole si are gaze.Am consumat 5 duzine de parfumuri.
D :- Ce ma fac?Zi ca te desparti de el sau leaga-l si tu de stalp! :pfiu:

D:- Guy Sensei a cantat aseara o serenada catre doamna Tsunade. Insa aceasta statea in casa ascultand doar.
''ESTI TU OARE SAU NU ESI OARE IUUUUBITA MEAH....FEMEIA A FOST MEREU CIDAAATA..TA RA RARARARA!''
Apoi brusc pe geam aparu..Kakashi care se schimba in pijama.
-Guy mai ai mult de exersat!Fa-te popa!
-Ka...Kakashi?? O_O :??

Huh ,Cory cum va fii in Konoha?
C- Numai ploi de note mici si tone de predari... :( :mean:
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]

Răspunsuri în acest subiect
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de ellamanu - 19-09-2009, 02:38 PM
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de ellamanu - 19-09-2009, 03:32 PM
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de Erina Ozaki - 03-10-2009, 03:08 PM
RE: ASERO TV . -SCANDALURI ANIME =)) - de Ops! - 24-11-2009, 10:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns