Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A Rebel Love

Am venit cu nextu inn sf scz ptr intarziere:* ms ptr commuri:* [Mersi foarte mult Ellamanu :* si celorlaltzi:*]

Cap III

Dupa o zi obositoare,am ajuns in sfarsit acasa.Imi las rucsacul pe un scaun in bucatarie,apoi plec sus in camera mea,o camera destul de modesta cu un pat pentru o persoana invelit in lenjerie rosie cu forme albe,o fereastra mare,un sifonier si o oglinda si sa nu uitam biroul meu.Ma pun lenesa in pat,si incep sa ma gandesc la ce m-ia spus Sasuke,astazi.Oare ce a vrut sa zica prin ca sunt perfecta pentru el?Nu imi vine sa cred ca am inceput sa plang in fata lui,crede ca sunt o copila mica.
Incet,incet am adormit visand la ziua de maine,si sperand ca nu va mai fi la fel de obositare ca ziua trecuta.
Dimineata sosi repede in micul orasel Konoha.Ceasul meu incepu sa sune,l-am oprit si am inceput sa ma trezesc la realitate din somnul meu.Ma ridic din pat si ma duc spre baie,acolo imi fac toaleta de dimineata si imi dau cu putin luciu de buze si rimel,apoi plec spre sifonierul meu si imi aleg o pereche de blugi trei-sferturi,si un maieu roz cu o cireasa mare pe el,si o gecuta de blugi iar dupa aceea imi prind parul in doua codite,impletite.Plec,incet spre bucatarie si ma asez la masa luand micul dejun,iar dupa aceea imi i-au rucsaul si plec posomorata spre scoala.
Pe drum ma intalnesc cu Ino!Asta imi mai lipsea!
-Mai,mai uite-o pe micuta floare de cires!
-Ce vrei Ino?
-Nimic,doar sa imi spui ce ai discutat tu cu Sasuke in clasa!
-Nu te priveste pe tine!Acum hai pa!Nu mai am chef sa vorbesc cu tine!
-Uite aici mai cap patrat!Tu nu imi zici mie "Hai Pa!"ai inteles?zise Ino punandu-se in calea mea.
-Uite ca iti zic!Acum ciocu' mic si joc de glezne,nu vreau sa intarzi.ok?Ino se enerva si o lua inainte,credea ca vreau sa o ajung,dar se insela,eu imi continuam drumul linistita.
Dupa 10 minute,ajung si eu intr-un sfarsit la liceu.Ma intalnesc cu Hinata care era in culmea fericirii.Ham,ma ntreb de ce?
-Sakura,Sakura!striga bruneta.
-Da ce e?Ce s-a intamplat?
-Sunt impreuna cu Naruto!
-Ce?strig eu,facand lumea sa se uite la mine.
-Ce ai auzit!M-a intrebat cand am ajuns la liceu.Sunt foarte fericita,a da si normal,am acceptat!
-Wow,Hinata ma bucur foarte mult pentru tine!
-A,era sa uit unde ai mers tu cu Sasuke,ieri?
-A,pai la un bar,am inceput sa povestim chestii plictisitoare etc.!zic eu uitandu-ma in alta parte,sper ca nu s-ia dat seama ca mintesc!
-A,ok!Haide in clasa,clopotelul a sunat de 2 minute!Ma grabesc cu Hinata sa ajungem in clasa,din fericire profesorul nu era venit,fara sa vreau am dat de privirea brunetului,se uita intr-un fel suparat la mine,dar l-am ignorat intr-un sfarsit,ma asez in banca si imi deschid cartea nu dupa mult timp sosi si profesorul de matematica.Off,urasc ora asta!Dar totusi trebuie sa invat.
[...]

Ora se sfarsise intr-un sfarsit!Ma ridic de la banca mea si ma indrept spre curtea liceului.Acolo vad cum Ino sta in bratele brunetului,si se parea ca acesta nu o respingea.Pentru cateva secunde am ramas socata,dar mi-am revenit,brunetul ma vazuse si zambea sarcastic dar pe mine nu ma interesa.
Hinata veni confuza la mine si ma intreba de ce Ino sta in bratele lui Sasuke.Eu ii zic ca nu imi pasa,chiar daca in gandul meu ma tot intrebam ce are de gand si intr-un fel eram si trista,dar nu aratam asta!
Au trecut inca 5 ore,toti elevii liceului se indreptara spre casa,eu am hotarat sa ma duc sa beau un suc,ca sa ma linistesc.Merg incet pe strada fara sa stiu ca cineva ma urmarea.Ma opresc la un restaurant si imi comand un suc.Dar mare m-ia fost socul cand l-am vazut pe Sasuke ca se indreapta spre mine.
-Sakura,ce faci?
-Bine,dupa cum se vede bea un suc!
-Da vd si eu asta,hammm te superi daca stau si eu la masa asta?
-Pai sunt doar 2 scaune,si dupa cum se vede ti-ai adus si prietena cu tine!Cred ca nu i-ar conveni sa stea la o alta masa singura!Ham ce zici?
-Ce prietena?
-Pai tu nu vezi?Ino doar nu eu!
-Inoo?Prietena mea?zise el ridicandu-se de la masa!Ce cauti aici?
-Pai am venit si eu sa ne intalnim,hai de la rozalia asta cu cap patrat ca poate iti da vreo boala!
-Pleaca acasa!zise Sasuke,intre timp eu nu ii bagam in seama si am termiant de baut sucul,imi iau rucsacul las banii pe masa si plec spre casa.Dupa ce brunetul termina cearta cu Ino,vazu ca eu am plecat,se enerva si ii zise lui Ino:
-Vezi ce ai facut??mTampi-o!

Poate ca e scurt dar cam atat ptr azi!

Răspunsuri în acest subiect
A Rebel Love - de Reea4 - 23-09-2009, 08:11 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de Irukandji - 23-09-2009, 08:26 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de Shadow. - 23-09-2009, 09:33 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de Reea4 - 24-09-2009, 08:01 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de Shadow. - 24-09-2009, 08:08 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de Flash - 24-09-2009, 10:52 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de ellamanu - 25-09-2009, 01:32 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de Irukandji - 25-09-2009, 01:45 PM
RE: [SasuSaku] A Rebel Love - de Reea4 - 03-10-2009, 01:25 PM