28-09-2009, 08:01 PM
Citat:ceva ciudat se pretrecese petrecea
Citat:Vine tarziu noaptea acasa, vorbeste incontinuu la telefon cu cineva care o face tot timpul sa rada si domnul Ito este cam tot timpul la ele acasaVenea, vorbea, o facea, era
Citat:ea ii da acelasi raspun, ii zice ca este vorba de o afacere importanta si de aceea vorbeste asa de mult la telefon si domnul Ito vine tot timpul la ele acasa deoarece, spune ea, fiind asociati trebuie sa se ocupe amandoi de aceasta afacere profitabila.ea ii dadea, zicea, vorbea, venea, spunea, trebuia
Cand povestesti ceva in genul acesta suna mai bine sa folosesti un timp trecut, decat prezentul.
Citat:nimeni nu ii putea sa le strice dispozitianu putea
Citat:Parca acum se iubeau si mai mult decat la inceput, fata de alte cupluri, a lor cu cat avansa in timp cu atat era mai puternicaPresupun ca te referi la "iubire" sau "relatie", ca asa nu pre are logica ce spui acolo
Citat:mesaj de la unul din chitaristii trupeiunul dintre chitaristii
Citat:-Buna, Akane…el este fiul meu, ZackYou don't have the slightest idea how happy I am Zack's in the story. :X
Citat:stiul apropiat de cel a lui Vincent si a lui CloudStil e masculin, asa ca "al lui Vincent si al lui Cloud"
Citat:il avea cam ca a lui Cloud doar ca era brunetIdem mai sus: "al lui Cloud"
Citat:avea privirea fixatefixata
Chiar vroiam sa-ti trimit un PM sa te intreb cand ai de gand sa postezi continuarea.
Cat despre fic: greseli de tastare ai destul de putine, la fel si cateva virgule. In continuare iti zic sa fi atenta la exprimare, ca vad ca ai mai rezolvat cu virgulele, insa acum ai la exprimare greseli.
And yes Zack is here!!!
Poti sa ignori ce am scris acolo ^
Spor in continuare la scris si ne vedem la urmatorul capitol. :-h