Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

High School Love

Se pare ca nimeni n-a postat....eh, nu-i nimic.eu voi posta povestea indiferent daca o citit sau nu.sper ca urmatorul capitol sa va fie pe plac.

Partea I

Simteam caldura.Ma indreptam spre ea.Imi era asa frig, vroiam caldura…caldura…caldura.Nu!Dispare.Imi e foarte frig.Ma simt singura, abandonata, fara speranta, gata sa parasesc acest pamant.Nu!Vino inapoi!.....Caldura, vine...vine!Simteam o piele cald si fina, un abdomen lucrat si in acelasi timp moale.M-am adancit in bratele lui, punand capul pe pieptul lui.”Ia, stai, cine a intrat in camera mea?”
Am deschis ochii incet, privindu-i chipul.Imi era asa cunoscuta.Nu eram constienta de ce faceam, insa ma apropiam mai mult de fata lui, indreptandu-ma spre buzele acelea moi.Parul lui blond ma orbea.Ochii lui negri isi facura aparitia brusc.Am rosit.Fara sa stau pe ganduri, am inceput sa tip.
-Ce naiba cauti in camera mea?!
-Shhh...nu mai tipa, e mijlocul noptii!sopti blondul, punandu-mi mana la gura.Gemenii au chemat cativa prieteni la ei, iar eu si Suke ne-am ales fara camere.Nu aveam unde sa dorm!Acum culcate si taci!
-Dar nu pot dormi cu tine in pat!Esti baiat!spun eu sarcastica.
-Taci si dormi!zise Kie inchizand ochii si strangandu-ma la pieptul lui., facandu-ma sa adorm la loc.
Dimineata venii atat de greu, nu adormisem mai delocRazele soarelui m-au facut sa zambesc, fericitra ca nu va mai trebuii sa stau langa Kie.M-am uitat la ceas.Era ora 6:30.M-am ridicat usor, avand grija sa nu il trezesc pe blond, apoi m-am dus in baie, unde mi-am facut toaleta de dimineata si am iesit de acolo foarte vesela si plina de viata.M-am dus tiptil la dulap, de unde am ales o camasa lunga verde si o pereche egari trei sferturi negri, apoi mi-am luat cartea ce trebuia s-o citesc si am plecat in sufragerie.Pe canapea se aflau gemenii, si inca doi baieti.Unul era blond cu ochii albastrii, imbracat in pantaloni scurti albastrii cu dungi albe, iar celalalt era Josh Mickshell, un baiat venit din Boston si cel pe care il uram cel mai tare.Era un afemeiat cu gura mare.Avea parul saten inchis si ochi caprui si era imbracat intr-un maieu mulat negru si pantaloni trei sferturi verzi.Cand am intrat, toti se uitau urat la mine.
-Poate ar fi mai bine sa plec, spun eu facand o fata prosteasca si intorcandu-ma.
-Hei, nu fii timida!spuse Josh, prinzandu-ma de mana.Hai pisicut-o stai cu noi!zise apropiindu-si fata lui de a mea.
M-am desprins de el rapid, i-am dat o palma, fratii mei si blondu-lo razand de fata lui Josh, care era rosie, apoi am plecat la etaj, unde am cotit stanga si am intrat in ultima usa, una alba.Am intrat intr-o camera vopsita alb, cu tot felul de tablouri si picturi in negru, dintre care una era cu Bob Marley.M-am uitat in prejur si l-am zarit pe Len in balcon.M-am dus incet la el si am observat ca picteaza roata din parcul alaturat.
-M-am hotarat sa-mi fac dreaduri!spune el intorcandu-se la mine.
-Ce?Te-ai tampit?urlu eu, parca stiind ca o face intentionat.
-Glumeam!zise el razand.Acum, ce cauti in camera mea?spune el, cu o fata serioas, cu un micut zambet smecheresc in coltul buzelor.
-Am venit sa citesc pentru romana.Nu am alt loc linistit decat aici!spun eu trantindu-ma in patul mare si rotund.
Fara sa mai zic nimic, am inceput sa citesc fara voce, Len intorcandu-se la desenul lui.
Cartea se numea “Inima de Lup”, iar primul capitol se intitula “Micutul Padurii”.Imi placeau cartile cu animale, in special cele cu lupii.Dupa ce am terminat cele 5 capitole care trebuiau citite, m-am ridicat si l-am privit pe Len.
-Gata!spune el, intorcandu-se brusc spre mine, acoperind desenul gata terminat.
-Vreau sa-l vad!Unde va fi pus?
-In hol.Uite!spune el aratandu-mi capodopera.
Era o adevarata minunitatie.Forma capului, culoarea ochilor, dimensiunile....pana si tunsoarea era la fel.Eram eu, bagata intr-o pictura facuta de fratele meu.Acum era timpul ca eu sa intru in holul familiei, brodat cu toate portretele noastre.Era asa frumos.Fara sa-mi dau seama, l-am imbratisat pe roscat si l-am pupat pe oraz.
-Ce surpriza!zice el surprins.Asta e un semn feminin!spune el razand, vrand sa-si bata joc de mine.
Am oftat si, vazand cat e ceasul, am tulit-o in camera, salutandu-l scurt pe Len.Acolo am rascolit prin hainele de pe fotoliu si mi-am ales un tricou alb cu guler, o fusta neagra in carouri albe si cisme pana la genunchi negre cu toc si talpa inalta.Parul mi l-am prins vartej in spate lasandu-mi o suvita sa-mi accentueze fata.
Mi-am bagat caietele si cartile intr-un ghiozdan negru cu desene colorate si am fugit afara, unde ma astepta Faice.
Ajunsa la scoala am intrat in clasa, deranjand profesorul de chimie.
-Domnisoara Misukage, ce credeti ca faceti, deranjandu-mi ora?spune profu serios.
-Imi pare rau, domnule Sashiki, nu am vrut.Am citit la...
-Nici nu vreau sa aud!Afara si ai absent pe azi!
-Grrr....marai eu, iesind pe usa.

Răspunsuri în acest subiect
High School Love - de wolfkidgirl - 22-09-2009, 06:38 PM
RE: High School Love - de wolfkidgirl - 25-09-2009, 08:30 PM
RE: High School Love - de Kayura - 27-09-2009, 12:09 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  High School Vampire [+15] [yaoi] Aliss_anime 8 5.402 13-02-2010, 05:57 PM
Ultimul răspuns: Denny
  A High School Romance 2YounG2DyE 2 5.210 23-09-2009, 07:56 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Konoha High School Annya 25 23.582 22-06-2009, 12:40 PM