24-09-2009, 10:52 PM
voi face un off topic.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar dialogul e bine plasat acolo unde e.
alta chestie, e bun.
tu stii ce e naratiunea macar ? eu nu cred. Tu aberezi degeaba. tot fikul ei este NARATIUNE adica tot ce scrie ea...stii ce inseamna verbul a nara eu nu cred ca ai vreo idee.
revenim la fic. Ai nevoie de multa descriere, practic continutul narativ si forul descriptiv lipseste dat fiind [ nu fac abstractie la fic ] dat fiind gradul foarte scazut de cantitate bogata in lexicul tau cat si cel gramatical.
Dialogul este unul bun...nu vorbesc robotii astfel ai o deprindere sa te bagi in locul personajelor si sa le manuiesti cand vine vorba de dialog.
Firul descriptiv oscileaza intre slabut si bunicel, dar optezi prea mult pentru variantele slabe ale actiunii. axeaza-te pe cele care cuprind suspansul actiunii si cand personajele sugereaza ceva anume.
Citat:Dialogul este SEC! Imi pare rau sa spun dar avand in vedere ca ai atatea ficuri ai fi putut sa fi mai buna. Nu spun ca eu sunt as dar poti mai bine de atat
Quote:
-Hei,Hinata,cum ti se par ceilalti elevi?
-Pai,nu cunosc pe nimeni doar pe cei care sunt din fosta noastra clasa!
-Da,ai dreptate.Vad ca e aici si Sasuke si bine inteles cum sa lipseasca Ino!
-Sakura?
Iti place? Mie chiar nu... Asta nu e dialog, Deea! Complet sec, fara noima si foarte rau plasat. Sa nu mai spunem ca nu e bine plasat...
Imi pare rau sa te dezamagesc dar dialogul e bine plasat acolo unde e.
alta chestie, e bun.
Citat:Naratiune ai dar foarte putina
tu stii ce e naratiunea macar ? eu nu cred. Tu aberezi degeaba. tot fikul ei este NARATIUNE adica tot ce scrie ea...stii ce inseamna verbul a nara eu nu cred ca ai vreo idee.
revenim la fic. Ai nevoie de multa descriere, practic continutul narativ si forul descriptiv lipseste dat fiind [ nu fac abstractie la fic ] dat fiind gradul foarte scazut de cantitate bogata in lexicul tau cat si cel gramatical.
Dialogul este unul bun...nu vorbesc robotii astfel ai o deprindere sa te bagi in locul personajelor si sa le manuiesti cand vine vorba de dialog.
Firul descriptiv oscileaza intre slabut si bunicel, dar optezi prea mult pentru variantele slabe ale actiunii. axeaza-te pe cele care cuprind suspansul actiunii si cand personajele sugereaza ceva anume.
-