Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize

am citit si eu...hey mey Hanna eu vad ca ti-ai luat lumea in cap si ai inceput sa jignesti, amintesteti cum erai tu prima data, erai un dezastru :|
nu ma pune la incercare pt k ai jignito , daca vrei sa ai ban zi-mi...conosc toti mozii de la anime fics :| ...daca zici ca ficul e plagiat dovedeste, da-ne linkuri sa vedem, iar daca autoarea zice ca e ficul ei, poate e ficul ei...
"Nu mai stiu exact site-ul pentru ca intru pe multe dar pot sa va asigur ca mai e postat." ->> draga Hana nu poti zice ciuva ca ficuul e plagiat daca nu ai dovezi, poti sa te juri tu si pe ma'ta ca tot nu se inchide ficul....DOVEZI TAICAAA >.>

acum autoarea :
mey fato asta nu e fic, e un esec, nu iti zic sa il inchizi, nu, continual si evolueaza, pt ca si eu am fost asa cand eram incepator, citeam ficul cuiva si ziceam ca e geniu, dar nu e chiar asa.
Grabesti actiunea iar descrierea nu exista, cand s-a trezit puteai sa zici o gramada de lucruriiii...Dialogul la un moment dat a fost sec, iar cand pui linie de dialog incearca sa scri cu majuscule, estetica e naspa, mai lucreaza la ea...dupa semnele de punctuatie incearca sa pui space pt a parea mai estetic , iar personajele mai bine descrise, a da, daca te-ai uitat la shippuuden ai fi aflat ca Hidan si Kakuzu au fost si ei omorati de shikamaru si alti coechipieri, iar Asuma a murit lasand-o insarcinata pe Kurenai, de asemenea Itachi nu a fost de vina pt uciderea clanului, a fost pus de cei 3 conducatori ai Konohai sa ucida pt k Uchiha complotau impotriva Konoai, dorindusi putere, Itachi pus la mijloc a fost pus sa aleaga dintre un mare razboi [Uchiha si Konoha] sau liniste si pace, omorand pe Uchiha. El l-a lasat pe Sasuke in viata doar pentru ca l-a iubot prea mult si voia sa fie omorat de fratele lui, asa ca l-a lasat in grija celui de-al III-lea...in fine :))...vizioneaza shippuuden sa afli mai multe, daca vrei iti dau un site in romana :))..da0mi un pm daca vrei.
In rest mai nimic, as vrea sa mai exersezi si cam atat...iar Hana as vrea sa vii cu dovezi, draga mea, nu ISCA O CEARTA PE FORUM CA VEI PRIMII BAN si e pacat de tine ;)
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .

[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

Răspunsuri în acest subiect
RE: Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize(SasuSaku) - de Madalina_Daniela - 24-09-2009, 10:35 PM
RE: Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize(SasuSaku) - de Alany Aysee - 24-09-2009, 10:39 PM
RE: Amintirea trecutului si viitorul plin de surprize(SasuSaku) - de Sakura_night_girl - 22-10-2009, 11:35 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Umbrele trecutului Yuki. 5 4.513 04-07-2013, 07:40 PM
Ultimul răspuns: ButterflyFly
  Viatai plina da surprize bune...dar si rele... $tefan 2 3.196 26-04-2011, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Cutia cu surprize. Paradox 。◕‿◕。 1 2.512 19-03-2011, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Ymequa
  Razboiul Trecutului Uitat [+16] Himisoara. 4 4.294 22-04-2010, 04:56 PM
Ultimul răspuns: Zăpă
  Demonii trecutului norynne 2 3.025 22-03-2010, 05:28 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Umbrele trecutului Lara 2 2.894 03-03-2010, 09:57 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Viitorul din trecut [+16] Sushiiushii 15 9.960 24-02-2010, 05:23 PM
Ultimul răspuns: Minnie
  Amintirea cenusie a dragostei akira-chan 15 10.493 24-12-2009, 10:42 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  Cronicile Trecutului - Cuget in clar de luna [+12] [ mistery / sf ] SethMeth 4 3.174 28-07-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Vampire`Illusion

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)