23-09-2009, 05:39 PM
Inchis in camera sa Twist se concentra asupra zonei inconjuratoare ca sa vada daca se intampla ceva neobisnuit.Imediat simtii in departare energia vitala a unui alfa si a acolitilor sai.Trebuia neaparat sa ii spuna asta lui Renee.Mai intai o contacta pe Karaa:
'S-ar putea sa plecam intr-o misiune periculoasa asa ca pregatestete.'
'Am inteles.O sa am nevoie de multa energie asa ca ma voi duce la o Fantana a Vietii inainte sa plecatii, zise ea.'
Twist iesii din camera, ajungand imediat in Camera Calculatoarelor.Inauntru ii gasi pe Renee, Yan si restul membrilor.
"-Se pare ca am gasit ceva care te-ar interesa Renee.Este vorba despre un alfa si acolitii sai care si-au facut aparitia langa statuie undeva prin apropierea Rebelilor."
ooc:Renee
'S-ar putea sa plecam intr-o misiune periculoasa asa ca pregatestete.'
'Am inteles.O sa am nevoie de multa energie asa ca ma voi duce la o Fantana a Vietii inainte sa plecatii, zise ea.'
Twist iesii din camera, ajungand imediat in Camera Calculatoarelor.Inauntru ii gasi pe Renee, Yan si restul membrilor.
"-Se pare ca am gasit ceva care te-ar interesa Renee.Este vorba despre un alfa si acolitii sai care si-au facut aparitia langa statuie undeva prin apropierea Rebelilor."
ooc:Renee
!UN NOU RPG:TARON!Inscrierea se face aici!
Aici este RPG-ul oficial.Click pt. a citi!
Get your own Evelon Pet Today!
Aici este RPG-ul oficial.Click pt. a citi!
Get your own Evelon Pet Today!