Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

If the night seems endless, the day will come soon [vampire]

Capitolul 4.

In primul rand scuza-ne de intarziere, si ca sa iti raspund la intrebare, da, merita sa-l continui. Stilul tau este destul de omogen, dar incearca sa surprinzi, sa diversifici. Nu sunt foarte multe de zis, din moment ce te-ai pastrat destul de bine pe firul povestii, dar sunt totusi cateva observatii.

Inainte de toate, am observat in mai multe locuri asta, si tind sa cred ca nu e o simpla greseala de tastare - "Vîntul" ; "mîinile" ; "sîngelui" ; "cîrlionţată"; "adînci"; si multe altele, dar ajung astea. Nu stiu ce si cum ai invatat tu normele astea, dar in interiorul cuvantului , folosesti `â`, nicidecum `î`, decat in cele cateva exceptii de formare prin compunere Adica, na, daca tot folosesti diacritice, macar foloseste-le corect.

dis de dimineaţă- dis-de-dimineata. Este un cuvant compus.

[i]"Nu eram obişnuită cu ploaia. Era imposibil să fii, mai ales în Grecia. Astfel, micile picături ce îşi făcuseră apariţia imediat după răsăritul soarelui mă biciuiau imposibil de tare, iar vîntul înteţea senzaţia de usturime. Hainele îmi erau înmuiate, ca şi restul corpului, de altfel. Tremuram uşor. Mi se părea atît de bizar pentru un vampir să nu poată să suporte aşa ceva..."[i/]
In primul rand, ai cam trecut de la una la alta, combinand efectele ploii asupra personajului cu parerea geneala asupra ei. In al doilea, incearca sa-ti mai legi din propozitii intre ele, ca risti sa formezi mai multe siruri scurte, care nu dau foarte bine.

Cum am zis, per total e binisor, desi nu surprinde cu nimic prea mult, dar faci actiunea foarte rapida, incearca sa mai insisti pe povestire fara sa dai, desigur, in extrema cealalta.

[Comanda onorata]

Răspunsuri în acest subiect
RE: If the night seems endless, the day will come soon *vampire story* - de Tox - 03-08-2009, 11:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Deep in night Nywa 17 9.788 25-12-2012, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.792 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.681 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.136 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  The night of blood and scream [+18] ellamanu 17 10.841 26-12-2009, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Hetalia

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)