02-08-2009, 08:08 PM
lets see what we have here...hmm...nu am prins faza exact...actiunea se dasfasoara in Bucuresti, dar pana acum toate personajele au nume japoneze:-|...si cum se face ca sunt toate (ma rog...aproape toate) in aceeasi scoala si culmea in aceeasi clasa...ar fi fost mai natural daca ar fi fost in Japonia (nu conta orasul:P)
ai o greseala de tastare care mi-a sarit in ochi romaniei:Romaniei
alta chestie e faptul ca ai schimabt complet (la 180 de grade) personalitatea lui Sasuke:(...pacat pt ca mie imi place felul lui mai misterios si introvertit:-"
capitolul e cam scurt si nu prea am ce comenta in plus...astept continuare si mai vedem
spor la lucru:D
ai o greseala de tastare care mi-a sarit in ochi romaniei:Romaniei
alta chestie e faptul ca ai schimabt complet (la 180 de grade) personalitatea lui Sasuke:(...pacat pt ca mie imi place felul lui mai misterios si introvertit:-"
capitolul e cam scurt si nu prea am ce comenta in plus...astept continuare si mai vedem
spor la lucru:D
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.
, chibi-ul lui funky_angel
, chibi-ul lui funky_angel