29-07-2009, 05:48 PM
So, pres.mar.only.me ,te rog,press the button "Raspunde" and then,REPLY!!
Adica,astept acest capitol(urmator) de peste o luna.Am ajuns sa mai citesc ficul inca o data zilele astea:)).
So,te rog din tot sufletul,continua ficul,pentru ca este minunat,super,original&adevarat(ma refer la intamplarile din el).
Chuuzz si te rog ca in scurt timp sa vad aici un post in care sa scrie:" pres.mar.only.me: Am hotarat sa continui ficul meu SuperGigaMegaTare deoarece niste useri draguti m-au rugat sa fac asta si pentru ca vreau cu tot dinadinsul s-o fac " :)).
Deci,ceva de genul vreau sa fie urmatorul tau post.
P.S.:Daca se poate,postul includa si capitolul o//o
Adica,astept acest capitol(urmator) de peste o luna.Am ajuns sa mai citesc ficul inca o data zilele astea:)).
So,te rog din tot sufletul,continua ficul,pentru ca este minunat,super,original&adevarat(ma refer la intamplarile din el).
Chuuzz si te rog ca in scurt timp sa vad aici un post in care sa scrie:" pres.mar.only.me: Am hotarat sa continui ficul meu SuperGigaMegaTare deoarece niste useri draguti m-au rugat sa fac asta si pentru ca vreau cu tot dinadinsul s-o fac " :)).
Deci,ceva de genul vreau sa fie urmatorul tau post.
P.S.:Daca se poate,postul includa si capitolul o//o
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .