Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A love story

Ma indrept spre biblioteca. Pentru un moment, am uitat unde ma duc. Ma gandeam la prea multe. Nici macar acum nu gasesc raspuns la intrebarea mea: de ce ai plecat fara un ramas bun? Aceasta va ramane pentru mine o dilema.Mii de intrebari imi rascoleau mintea ,,Ce-o fi aia Akugan? De ce mi-a aparut atunci negru in fata ochilor?". Aceste intrebari nu-mi dadeau pace. Fara sa imi dau seama, ajung in fata bibliotecii. Fara nici un salut pentru doamna bibliotecara, intru in biblioteca ca o tornada. Ma duc la cartile care incep cu litera A. Nimic. Deodata in fata ochilor imi apare imaginea umei carti de la sfarsitul raftului. O carte prafuita, veche si neinsemnata, dar poate imi va da raspunsul la intrebarile mele. O iau in mana si ma umplu toata de praf. Cel mai mult mi-a atras atentia inima de pe carte. Se pare ca trebuia sa pun ceva acolo ca sa se deschida cartea. Apoi m-am gandit la medalionul meu. L-am pus iar cartea ma lasat sa o deschid. Deschis incet copertile mari si groase. O faie subtire mi se arata. Pe aceasta scria ,,Akugan". M-am gandit sa iau cartea, nu trebuia sa ajunga pe maini gresite. Fac un semn cu mana si dispar cu tot cu carte. Ma trezesc la mine acasa. Ma pun pe pat si incep sa citesc din carte. Acolo scria ,, Akugan este o tehnica jutsu foarte puternica care poate fi controlata doar de o persoana. Aceasta tehnica este extrasa din Biakugan, deci persoana care poate folosi Akugan-ul poate folosi si Biakugan-ul. Akugan-ul poate seca o persoana de chakra." Perfect. Incercarile mele de a-l uita pe Neji aproape functionasera, dar la auzul cuvantului ,,biakugan" totul mi-a adus de el. Am mai citit ca Akugan-ul avea culori specifice. De aceea, cand vreau sa aflu viitorul, sau cand ma lupt cu ajutorl acestei tehnici, culoarea ochilor mei se poate transforma in negru-tristete, roz-prietenie, rosu-iubire, verde-curaj si galben-teama. Deci probabil ca de aia mi-a aparut negru in fata ochilor atunci. Nu puteam sa cred ca pot controla Biakuganul. Cu asta eram sigura ca il voi uimi. Dar mai era o problema. Trebuia sa fiu invatata de cineva Biakugan-ul si Akugan-ul. Ma intind pe pat si ma gandesc. Cine ar putea sa ma invete? Primul gand a zburat la Neji. Dar nu putea sa ma invete, el era plecat si nu puteam sa il mai uimesc asa ca imi trebuia alta solutie. Deodata ma ridic in fund si strig in gura mare ,,Am o solutie!". Fug repede spre usa, o deschid apoi o inchid cu o rapiditate uimitoare. Mergeam pe drum si ma gandeam ,, Bineinteles, cine alt cineva sa ma invete decat Hiashi?". Ajung in fata casei si bat la usa. Deodata, usa se deschide, iar in fata mea apare Hiashi.
-Buna ziua. Spun eu.
- Buna TenTen. Ce te aduce pe aici?
- Trebuia sa vorbesc ceva cu dumneavoastra.
- Sigur. Intra.
Am intrat inauntru. Acesta ma dus in gradina. Ne-am pus amandoi pe balansoar.
- Pentru inceput, as vrea sa va intreb de ce a plecat Neji.
- Neji a plecat ca sa se antrenenze impreuna cu un maestru al Biakugan-ului.
- O sa se intoarca?
- Da, dar nu-ti pot da o data exacta.
- Si, acum sa trecem la subiect. Cunoasteti tehnica numita Akugan?
- Da o cunosc. Dar tu de unde o sti?
- Eu o pot folosi.
- Poti?
- Da. Si am venit aici ca sa ma invatati atat Akugan-ul cat si Biakugan-ul.
- Esti sigura? Adica sunt foarte grele.
- Sunt sigura.
- Bine atunci. Incepem antrenamentul acum.
- Bine.
Deja am invatat intr-o singura zi amandoua tehnici, iar maestrul meu era pur si simplu socat. Eram sigura ca voi fi foarte puternica pe cand se va intoarce Neji.

Răspunsuri în acest subiect
A love story - de sakura_love_sasuke - 06-07-2009, 06:31 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de Extreme Colors - 06-07-2009, 06:45 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_haruno98 - 07-07-2009, 10:45 AM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_love_sasuke - 07-07-2009, 06:34 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de ***candy bar*** - 08-07-2009, 12:35 AM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_haruno98 - 08-07-2009, 12:45 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_love_sasuke - 13-07-2009, 11:49 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_love_sasuke - 18-07-2009, 06:39 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_love_sasuke - 19-07-2009, 02:02 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_love_sasuke - 30-07-2009, 06:01 PM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_love_sasuke - 31-07-2009, 09:23 AM
RE: Naruto and Naruto Shippuden(a love story nejiten) - de sakura_haruno98 - 31-07-2009, 11:19 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.748 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.714 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Love story! Laylaa 10 6.080 24-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.487 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Not another love story . . . Vex 12 7.185 19-01-2011, 11:03 AM
Ultimul răspuns: Bella
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.815 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.862 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love story Hetalia 31 24.534 02-07-2010, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Love Story LM.C (yaoi) +18 yaoi maniac 0 3.028 22-06-2010, 01:49 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.705 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)