Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic]

#2
(17-07-2009, 04:06 PM)ioana_cat A scris: Disclimer: Nu detin nici un alt personaj in afara de cele create de mine ce ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul “Naruto” si nu profit de pe urma acestro personaje/intamplari
Gen: Actiune , Hentai
Descriere: Sakura este celebra in lumea muzici trupa se numeste Blaxy Girls. Sakura desi vrea sa fie normala nu poate dar pana la urma va reusi sa aiba putin mai multa intimitare , aceasta indragostindu-se de vedeta facultati la care era inscrisa.

Fiinca nu am ce face iar imaginatia nu-mi da pace m-am decis sa mai scriu un fic de data aceasta este putin diferit. Sper sa va placa

Cap.1
Era o dimineata frumoasa de toamna in orasul Bucuresti. inceputul e cam banal Eu virgula o fata de 20 de ani cu parul lung roz la spacefel ca florile de cires inca dormeam eram in dulcea lume a viselor. Dar dintr-o data telefonul incepe sa sune eu m-am ridicat nervoasa din par "te-ai ridicat nervoasa din par?..poate din pat si am raspuns.
-Sakura te-am trezit sau te trezisesi tu? Se aude vocea vesela a Hinatei.
-Nu ma trezisem Hinata si ce e cu tine asa matinala? Raspun eu lasand nervii de-o parte fiin dca imi placea sa vorbesc cu Hinata basisa trupei.
Hinata e o fata cu parul negru virgula ochii albi Hinata are ochii mov nu albi parul negru ca abanosul , desi e timida virgula e foarte puternica si face fata oricarui obstacol ce ii sta in cale. Ea canta la chitara-bas ai mai spus odata ca e basista trupei si am inteles ce face in trupa.
-Pai azi mergem din nou la scoala ai uitat? spune aceasta razand.
-Da am uitat! Toata noaptea mi-a stat capul numai la concertul din seara asta deoarece vor fii aici toti cei dragi noua mai ales parintii nostrii , prietenii din copilarie , etc…Spun eu in timp ce incercam sa ma trezesc si sa imi dau seama ca azi aveam o zi grea.
-Stiu Sakura si mie mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc ca sau vandut peste 10 mii de bilete , dar imi place sa fiu pe scena alaturi de voi. Spune bruneta cu vocea joasa.
-Si mie Hinata imi place sa fiu cu voi pe scena dar ne trebuie o pauza altfel vom fii prea obosite nu nu le vom mai oferi familiilor un concert adevarat le vom oferi o seara , zii , noapte plictisitoare. Spun eu un timp ce ma plimbam prin camera cautandu-mi papucii.
-Ai dreptate le vom spune si fetelor azi la scoala si dupa concert ii vom spune si Cristinei. Spune Hinata fericita.
-Bine Hinata trebuie sa inchid ne vedem in limuzina. Spun eu in timp ce imi progateam hainele pentru a merge la scoala.
-Pa Sakura dar defapt ne intalnim jos in bucatarie. Spune Hinata dupa space aceea inchide telefonul.
Am trantit telefonul in pat si am mers la baie pentru a-mi face un dus , dupa ce am iesit de la dus am mers catre pat unde se aflau hainele dar nu inainte de a face o vizita la sertarul cu lenjerie intima. Dupa ce m-am imbracat in mers la masuta mea cu machiaje si ma uitam ca mata in calendar nu stiam cu ce culoare sa ma machez intr-un final am ales un fard de pleoape care are culoare verde-marin dupa space aia am coborat jos unde se aflau colegele mele de trupa , acestea erau entuziasmate fiinca remergeam remergeam?..nu sunt foarte bine..mergeam din nou la scoala.
-Fetelor luati-o mai incet cu credeti ca vom fi asaltate de toata scoala deoarece toti vor vrea sa faca poze cu noi? Spun eu in timp ce ma asezam la masa.
-Ba da dar vom fii toate in aceeasi clasa va fi minunat. Spune Ten Ten fericita de mai avea umpic si isi lua zborul.
Ten Ten este o fata cu parul saten , ochii caprui , ea era cea mai mare ca varsta dintre noi defapt ea si cu Temari sunt cele mai mari au 21 de ani. Aceasta canta la chitara electrica.
-Stai linistita Sakura sigur ce vom acomoda sper sa nu ne puna sa stam cu baietii ca turbez. Spune Temari.
Temari are parul blond scurt pana la umeri , are ochii negri , canta la clape si este o prietena foarte buna.
-Bine cum spuneti voi…nu-mi pasa atata timp cat nu sunt trebuie saspace cand pana diseara. Spun eu in timp ce ma uitam in ghiozdan sa vad daca am tot ce imi trebuie.
-Ok fetelor e timpul space sa plecam sa nu intarziem in prima noastra zi de scoala. A spuns Ino in timp ce isi punea un lant de aur care era subtire vorgula dar se potrivea de minune cu tinuta sa.
Ino are parul blond , ochii albastrii la spacefel ca si cerul senin si ea facea parte din trupa e la tobe.
Intr-un final dupa ce ne-am verificat gentile ne-am luat telefanele am urcat in limuzina si am pornit spre facultate.
-Dan putem pleca spre scoala. Spun eu in timp ce-mi puneam centura de siguranta.
Am pornit la drum punct propozitiile nu au legatura una cu alta Cu fiecare strada pe care mergeam imi aminteam de copilaria mea virgula de toate locurile in care fusesem cu fostii colegi de clasa intr-un final dupa ce imi amintisem am ajuns la scoala. Toata lumea era agitata mai ales cei din anul intai virgula dar Ten Ten si Temari erau putin emotionate deoarece erau anul al 2-lea ele aveam mai mult de invatat.
-Domnisoarelor am ajuns. A spus Dan in timp ce cobora din limuzica pentru a ne deschide portiere dar noi i-am luat-o inainte.
-Dan astazi o sa venim pe jos deci iti poti lua o zi libera. Am spus toate in acelasi timp.
-Daca este ceva ma sunati in rest nu am nimic de spus. A spus acesta in timp ce inghidea portiera.
Nici nu am intrat bine pe poarta scolii si deja eram asaltate de o multime de fani. Toti vroiau sa faca cate o poza cu noi sau macar un autograf. Dupa ce am facut mii de poze si am scris mii de autografe. Am fost lasate sa respiram si space sa auzim plictisitorul discurs al directorului.
-Va voi striga numele si voi veti veni sa va dau cheile de la dulap si va voi spune clasa cand se strang toti dirigintele clasei v-a veni si va va duce in clasa. Anul intai : Sakura Haruno.
Am mers langa director pentru a-mi lua cheia si am semnat lista.
-Hanako Uchiha Vino sa-ti iei cheia si sa semnezi.
-Hinata Hyuga. Si tu la spacefel ca si colegele tale.
Directorul a mai strigat ceteva nume dupa space aceea a ajuns la Ino a semnat si ea si a luat cheia numarul elevilor era deja de 25. Langa acestia a venit dirigintele lor care i-a dus in clasa. Le-a dat manualele si i-a pus sa se prezinte.
-Sakura Haruno prezinta-te te rog. Spune dirigintele.
Eu m-am ridicat im picioare am tras aer adanc in piept si am incepu sa vorbesc.
-Numele meu este Sakura Haruno si vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni si daca se poate space as vrea sa va comportati cu mine ca si cu o colega de clasa virgula nu ca si cu o vedeta si sper sa ne intelegem. Spun eu zambind larg.
-Multumesc Sakura te poti aseza acum. Mi-a spus dirigintele.
Dupa ce ne-a pus sa spunem cate cuvinte despre noi a zis ca trebuie sa ne pregatim de ore.
-Eu stau in banca cu Hanako Uciha. Este o fata de treaba si imi place fiindca este chiar glumeata dar parca numele ei de familie imi aduce aminte de cineva , intr-un final am mers la dulapuri si am avut ca dulapurile nostre sunt unu langa si ale Hinatei , Ino erau aproape de al meu. Cand am deschis usa din dulap a cazut o foaie de hartie virgula/punct m-am aplecat am ridicat-o si am incepu sa o citesc. Pe acea foaie scria…
“-Tipa care v-a avea acest dulap te voi vizita in pauza mare sper sa arati bine.”
-Ce nebun sa se atinga de mine si il las fa ra copii. Imi spun eu in minte. M-am dus la banca Hin atei si a lui Ino si le-am intrebat daca pot veni pana la geam. Acolo le-am citit si lor biletul.
-Ce si tu ai primit un asemenea bilet? Au zis Ino si Hinata in acelasi timp.
-Si voi ati primit? Spun eu putin confuza.
-Da si noi am primit dar nu stim de cine sunt scrise. Au spus cele doua simultan.
-Nici pe al meu nu scrie numele tipului care a scris biletul.
Pe usa si-au facut aparitia Ten Ten si Temari care ne-au facut semna sa iesim pe hol sa vorbim si ele aveau aceas problema.
-Bine fetelor Ten Ten , Temari aveti prin clasa vreo gasca? Spun eu hotarata se aflu misterul.
-Da sunt doua gasti rivale. Dar cu ce te ajuta asta? Intreaba Temari curioasa.
-Nu mai are sens trebuie sa asteptam pana la pauza viitoare. Ino , Hinata sa mergem in clasa trebuie sa vina profesorul de muzica. Spun eu fericita fiindca in orele de muzica ma simteam in elementul meu .
Intr-un final a sosit si profesorul spacecare ne-a pus pe grupe sa scriem cate o melodie , eu am picat in aceasi echipa cu Ino si Hinata asta era bine findca ele erau cu linia melodia iar eu eram vocalita si chitara.
Mi-au venit in minte niste versuri cand am inceput sa le pun pe hartie parca nu vroiam sa se termine dupa 10 minute am terminat cantecul eram primele am mers in sala de muzica in care se aflau colegii nostri mai mari si le-am spus fetelor ca avem nevoie de ajutorul lor sa iasa melodia cum trebuie.
Fetele au inceput sa space cante iar colegii lor erau uimiti de cat de bine puteau sa cante chiar daca eu nu aveam vocea incalzita.
Toate am primit cate un zece dupa noi au venit si echipa lui Hanako si dupaia restul echipelor. Eu ma uitam la colegii prietenelor mele si vad ca doi baietii se uitau la mine de parca ii hipnotozese cineva desi eram fericita ca luasem nota mare nu uitasem de biletul acela si de tipul misterios. Dupa ce s-a sunat Hinata , Ino si cu mine am mers fiecare sa ii asteptam pe baieti dar pana am coborat noi ei erau deja acolo ne asteptau fumand fiecare o tigara cand ne-am apropiat de dulapuri acestia se uitau la noi de parca mai aveau umpic si ne dezbracau. Dar nu le-am facut jocul.
-Baietii cred ca ar trebui sa le aratam felelor cat de primitori suntem noi.
-Ai dreptate sefule. spune tipul din fata Hinatei.
Cei trei s-au apropiat de noi ne-au luat in brate virgula noi ne zbateam vrand sa ne eliberam virgula dar fara folos.
-Papusa nu te mai zbate nu o sa ai norocul sa te las in pace. Imi spune tipul din fata mea care si-a dat jos gluga de la hanorac de pe cap cand i-am vazut fata am ramas uimita. Acesta avea parul negru si ochii la spacefel de negri de parca era desprins din povesti. Buzele lui se apropiau de ale mele dar cand era pe aproape sa ma sarute eu am reusit sa-mi eliberez o mana si am incercat sa-i dau o palma dar el mi-a prins mana virgula/punct ma strangea destul de tare virgula dar nu am zis nimic nu stiam ce vroia defapt de la mine dar simteam ca vrea sa ma cunoasca nu ca si vedete ca pe o persoana normala.
-Poti sa nu ma mai strangi asa tare de mana ma doare. pune semnul intrebarii pentru ca e o intrebare Spun eu in timp ce incercam sa-l fac pe brunet sa-mi dea drumu la mana.
-Bine , rozalio ce spui ne plimbam dupa ore poate ne cunoastem si noi mai bine ? Spune brunetul in timp ce a slabit putin stransoarea dar parca refuzand sa-mi dea drumu din bratele sale.
-Imi pare rau virgula dar nu pot iesi afara virgula dar ce zici sa vii cu mine la concert si sa stai si tu in culise cu mine? Spun eu in timp ce i-am dat un permis pentru a putea intra in culise.
Brunetul nu a mai spus nimic doar m-a sarutat scurt pe buze si a plecat impreuna cu prieteni sai. Noi am intrat in clasa asteptand sa se termine ora pentru a pleca acasa. Dupa ce s-a sunat virgula profesorul ne-a urat o zii placuta in continuare. Toata lumea isi strangea lucrurile Hinata si Ino aveau cel mai mult de strans nici eu nu ma descurcam tocmai bine aveam o gramada de foi rupte pentru biletele. Pe usa si-au facut aparitia baietii care au venit la noi pentru a ne ajuta sa strangem lucrurile. Dupa ce am strans am iesit din clasa indreptandu-ne spre iesire dar acolo su rpriza se afla rivalul lui Sasuke nu ai mentionat ca Sakura a facut cunostinta cu Sasuke, deci de unde ii stia numele? care si el pusese ochii pe mine.
-Uchiha ai ceva tupeu sa te dai la pustoaica asta. Spune roscatul in timp ce el si gasca lui se apropiau de noi.
-Gaara asculta-ma nu vreau sa-ti mai bagi tu nasu unde nu-ti fierbe oala. A spus brunetul in timp ce s-a pus in fata mea.
-Uchiha daca ai chef de bataie isi dau eu cata vrei. I-a raspuns Gaara repede brunetelui.
-Gata baieti calmati-va. Gaara daca ai chef sa te bati da-ti tie una in fata , iar tu desi inca nu mi-ai spus cum te cheama vreau sa stai linistit nu are sens sa te bati cu el.
-O da scuze ca nu am zis cum ma cheama. Eu sunt Sasuke iar prietenii mei sunt. Naruto si Sai sunt doar doi dar gasca e mai mare.
-Bine Sasuke hai sa plecam nu are sens sa va faceti nervi pentru ei. Spun eu in timp ce il iau pe Sasuke de mana.
-Bine fetelor sa mergem daca mai ramaneam mult fraietii astea o sa si-o ia in freza. A spus Naruto in timp ce am inceput sa ne indreptam spre poasta scolii.
Dar dintr-o data pe Hinata si Ino le-a lovit cate o mingie in spate cand m-am intors am primit si eu o mingie in abdomen si am cazut pe jos zgariindu-mi piele alba m-am ridicat destul de repede m-am indreptat catre roscat si i-am dat o palma peste fata.
-Sa nu mai faci asta in viata ta sunt in stare sa te lovesc sub centura. I-am spus eu in timp ce i-am intors spatele reintorcandu-ma la ceilalti.
-Las ca vezi tu papusa Barbie ce patesti o sa-ti fie teama de mine. Si-a spus roscatul in gand on timp ce isi aprindea o tigara.
-Sakura daca iti face ceva Gaara trebuie sa-mi spui orice ar fii. Spune Sasuke serios in timp ce ma luat de mana.
-Dar poate nu-mi face nimic. Spun eu in timp ce mi-am pus capul pe umarul brunetului.
-Oricum o sa vin la tine in fiecare pauza sa vad ce faci. Spune brunetul in timp ce ma luat in brate si m-a sarutat scurt pe buze.
Desi sarutul a fost scurt a fost cu adevarat magic. Am mai mers 20 de minute si am ajuns la casa in care stateam noi. Cand am intat in casa am fost putin uimita Ten Ten si cu un timp sa sarutau si la fel faceau si Temati cu un alt baiat dar Hinata , Ino si cu mine fiind putin mai “nesimtite” am mers si le-am stricat momentul magic celor patru.
-Nu ne bagati in seama am venit acasa cu niste prieteni. Spun eu cu un zambet rautacios pe fata.
-Sakura , Hinata , Ino putem sa vorbim cu voi? Intreaba Temari si Ten Ten in acelasi timp.
-Pai vorbin peste 20 de minute. Spun eu in timp ce le indicam baietilor sa intre in living.
-Unde plecati ? Au intrebat cele doua vrand sa afla drumul nostru.
-Mergem sa ne schimbam. Am raspuns toate trei in acelasi timp
Dupa ce am intrat in camerele noastre am inceput sa cautam hainele nostre de casa dar nu erau nici urma de ele.
-Ca cauti pisicuto? Se aude vocea calda a lui Sasuke. Cand m-am intors am vazut ca hainele mele erau la el in mana am vrut sa ii le iau dar fara succes.
-Da-mi hainele te rog frumos. Spun eu in timp ce ma ridicam pe varfuri incercand sa-mi recuperez hainele.
-Si eu ce capat daca iti dau hainele inapoi? Spune Sasuke in timp ce ma luat in brate.
-Pai nu stiu ce vrei. Numai da-mi odata hainele. Spun eu putin amuzata.
-Hm ma mai gandesc poate mor incamea hainele tale . chiar nu am inteles partea asta. la ce te refereai? Spune brunetul in timp ce facea glume pe seama hainelor mele.
-Ha ha ce gluma buna! Spun eu in timp ce incercam sa ajung la hainele mele , intr-un sfarsit am reusit sa ii le “fur” brunetului.
Dupa ce m-am imbracat am coborat jos dar baietii au plecat acasa pentru a se pregati de concert.
Noi am inceput sa repetam , dintr-o data pe usa si-a facut aparita Cristina managera noastra.
-Cristina trebuie sa-ti spunem ceva. Am spus eu in timp ce am invitat-o sa se aseje.
-Ce sa intamplat fetelor , am si eu sa va spun ceva. Spune roscata serioasa.
-Pai noi ne gandeam sa luam o pauza adica sa ne axam putin pe scoala si dupa aceea revenim la concerte si turnee. Spun eu in timp ce asteptam raspunsul roscate.
-Pai asta vroiam sa va spun si eu dar trebuie sa tineti mici concerte. Spune roscata in timp zmbea.
-Suntem de acord cu micile concerte dar trebuie sa luam o luna , doua , trei pauza. Spun eu in timp ce ma jucam pe telefon.
-Pai asa ramane si sa va dau o veste buna nu va ve-ti muta de aici pana nu terminati facultatea.
-Ce bine , hai sa ne pregatim de concert. Spun eu in timp ce urcam scarile.
Pana la ajungeam la concert m-am imbracat intr-o pereche de blugi negri , o bluza alba care are scris pe ea “I have my life” si o pereche de balerini negri cu dungi albe.
Cand am coborat jos era toata lumea care ne astepta chiar si baietii ajunsesera , ne-am urcat in limuzina si am pornit spre locul unde se tinea concertul.
In 10 minute eram acolo am intrat fiecare in cabina sa unde se aflau make-up artist, coafeza si designerul care crease tinutele pentru fiecare videoclip si pentru fiecare concert in parte.
Dupa o jumatate de ora eram machiate virgula coafate si imbracate gata sa intram pe scena desi eram lansate de un an jumatate pe piata muzicala tot aveam emotii cand intram pe scena.
Toata lumea ne incuraja , fanii tipau iar noi ii multumeam lui Dumnezeu ca ne-a ajutat ca fiecare melodie sa devina hit si sa avem in lumea intreaba fanii.
Am tras aer adanc in piept si am urcat pe scena cand toti fanii ne-au vazut pe scena tipau din ce in ce mai tare.
Fara alte emorii an inceput sa cantam. Prima melodie a fost “I have my life” a doua a fost “ If you fell my love” a treia a fost “Sar” si a patra “Si totusi” si inca cateva melodii dupa trei ore concertul s-a terminat melodia cu care am incheiat a fost “Nu suporti”. Cand am coborat de pe scena toata lumea ne aplauda. Baietii erau uimiti dar si lor le placuse mult concertul.
-Hei Sakura ce zici dormi la mine in noapte asta? Intreaba brunetul putin rosu in obraji.
-Bine doar sa mergem sa-mi iau pijamelele. Spun eu in timp ce-mi puneam pacul pe umarul sau.
-Si sa-ti iei cartile , uniforma si ce mai consideri tu ca iti trebuie. Spune acesta fericit.
Aseas pozeste la toate. din nou ce? serios scrie clar Am urcat sus lasandu-I pe baieti in living dar acestia au venit ne-au luat in brate si au zis ca mai bine ne-am lua mai multe haine cu noi deoarece nu ce vor lasa sa plecam asa de devreme de la ei. Zis si facut dupa aceea am coborat jos iar baieti ne-au deschis portbagajul pentru a pune geamantanul si geanta cu cosmetice.


Acesta este capitolul astept cometariile voastre
Si scuze daca am greseli sau au scris undeva aiurea mii de scuze :))[posturi unite]
http://www.youtube.com/watch?v=1HBaWo-4jbw melodia pe care a compus-o si au si cantat-o fetele la concert


wow..ce multe greseli ai. Si de tastare si de ortografie si de exprimare, intr-un cuvant multe. Descrierea e bunicica, dar tot ai de lucrat la ea si avand in vedere faptul ca descrii la persoana I, poti face minuni. Naratiunea e buna...dialogul nu e sec, insa actiunea e grabita. Sasuke si Sakura se plac din prima clipa in care se vad? Daca Sasuke e bad boy, ar trebui mai tarziu sa inceapa sa tina la Sakura.Deja o cheama la el acasa? Si in plus gaara nu era fratele lui Temari? Dar ma rog e ficul tau si il faci cum vrei tu. Capitolul e mare, am avut ce citi si corecta, insa ideea nu e intocmai originala. Cu Sakura vedeta sunt multe ficuri, chiar si primul meu fic.
Tot ce pot sa spun este ca astept continuarea sa vad ce se mai intampla. Chu si gambate. A si corecteaza capitolul inainte de al posta.


Daca te-a deranjat comul meu da-mi un PM
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
RE: Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceinalti - de Alexi - 17-07-2009, 05:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 10.783 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Esti iubita mea ! Yuki 10 11.733 24-09-2011, 01:09 AM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Esti la comanda mea [+18] P@uu 72 56.975 22-08-2011, 07:37 PM
Ultimul răspuns: andreea_serban
  Cerneala ramane chiar si dupa furtuna.[+18] Anna 15 7.636 18-07-2011, 09:09 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Nu merge în stânga, e diferit. Lust. 15 6.036 08-04-2011, 10:00 PM
Ultimul răspuns: Ichigo.
  Chiar este posibil?! Mrs. Lovett 8 4.740 07-11-2010, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Sorynna
  â–º ♥ Nu Mai Esti Tu ♥ â—„ One-Shot yaoi maniac 5 3.048 27-09-2010, 06:58 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Viata de vedeta Sibel. 0 1.768 18-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Sibel.
  Tu esti raspunsul meu! Corina. 9 7.817 26-01-2010, 10:26 PM
Ultimul răspuns: Corina.
  Viata de vedeta BuTtErFlY 5 4.273 05-05-2009, 04:34 PM
Ultimul răspuns: Mabel


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)