Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incercarile destinului

Ei bine abea acum mi-am facut timp si ti-am citit ficul in intregime si iti pot spune ca este cu adevarat bun. Primul capitol a avut cateva greseli si toate alea, dar erai la inceput si nu am ce sa-ti reprosez.Am observat ca stai cvhiar foarte bine cu descrierea si naratiunea. A fost excelent din punctul meu de vedere ca ai narat la persoana I deoarece poti descrie mult mai bine sentimentele personajului.
Eu sincera sa fiu, dintre Aren si Rayne il prefer pe Rayne. Chiar daca e de partea raului, cu fata mi se pare mai tandru.
Citat: -Ei bine, eu nu vreau sa te cunosc! Spun eu vizibil iritata. Mai stau cateva secunde pentru a termina de mancat, dupa care ma ridic, imi iau tava si o duc la locul ei. Imi indrept usor privirea spre masa la care statea Yuki, si observ ca ma privea trist. Privirea mi se duce fara voia mea spre Aren, si-l vad foarte nervos , strangand din pumni. Acesta se uita cu o privire rece spre Rayne care se indreapta spre mine. Aren se ridica de la masa si se indreapta spre Rayne. Il apuca de camasa dupa care il loveste cu pumnul in obraz, aproape de buza inferioara.
-Ce treaba ai tu cu ea? Daca te prind in preajma ei esti mort, ai auzit!? Spune Aren foarte nervos. Ma apropii de roscat si incerc sa-l opresc, insa nu apuc deoarece Rayne deja il loveste cu un pumn in abdomen. Aren isi sterge sangele de la guracu mana, dupa care il loveste din nou pe Rayne. Ikuto, Harumi si dirigintele incearca sa-i desparta insa fara prea mult succes.
-Tu sa nu te apropii de ea! Nici nu stii de ce sunt in stare. In plus, daca vrei sa stai langa dansa ar trebui sa-i cunosti secretul, spune Rayne si-l mai loveste de cateva ori. Eu stateam si priveam uimita. Nu intelegeam ce-l apucase pe Aren, insa eram constienta ca trebuia sa-i opresc. Rayne ar fi putut sa-l ucida de mult pe roscat daca ar fi vrut. Sincer, nu stiu cat se mai abtine sa nu o faca, caci imi dau seama ca devine din ce in ce mai nervos.
-Opriti-va acum! Tip eu deodata si cateva geamuri se sparg. Toti se opresc si ma privesc. Cand imi dau seama ce-am facut cad in genunchi. Colegii mei deja incep sa susoteasca, iar eu incep sa le aud gandurile.”Cum a facut asta?”, “Este o ciudata!”, “Nu este normala, este un monstru!”.Incep sa tremur usor si-mi duc mainile la urechi. Vad cum Aren se apropie de mine si da sa ma atinga, insa il lovesc repede peste mana. Vrea sa incerce din nou, insa de data asta este oprit de Rayne. Amandoi se privesc plin de dusmanie. Aren vrea sa-l loveasca din nou insa este oprit de Ikuto si Harumi. Rayne se apleaca langa mine si ma ia in brate. Nu ma impotrivesc, oricum in aceea clipa el era singurul care ma putea ajuta. Ma las dusa de el pana in camera mea, unde ma pune pe pat. El se departeaza putin de mine, insa continua sa ma fixeze cu privirea.
-Puterile tale sunt foarte instabile. Trebuie sa ai mare grija, imi spune incet. Eu, incep sa ma mai linistesc. Il privesc si vad ca avea arcada de la ochiul drept sparta, la fel si buza.
-Esti ranit! Ii spun la fel de incet si ma apropii de el, dupa care ma indrept spre bagajul meu si iau un plasture si niste dezinfectant. Chiar daca era de partea raului, ma ajutase. Nu puteam sa nu fac nimic. Poate mai tarziu voi regreta, insa voi risca.
-Asta nu-i nimic! Am avut altele mult mai..., insa nu l-am lasat sa continue punandu-i vata cu dezinfectant pe rana. Se aseaza pe pat si eu fac acelasi lucru. Dau usor cu vata peste rana de la ochi, iar cand termin ii pun plasturele. I-au alta vata si ma indrept spre buza.Aici ai cam repetat cuvantul "vata" ai grija Dau la fel de incet si vad cum strange usor mana. Suflu delicat pentru a nu-l ustura. Ma uit cu atentie la buzele lui si incep sa ma inrosesc usor, insa ma ridic brusc cand ii intalnesc privirea. La ce ma puteam gandi si eu.
-Am terminat! Si...iti multumesc, ii spun inca rosie in obraji.
Acesta inca statea pe pat si-mi zambeste usor. Ma apuca deodata de mana si ma trage langa el. Nu stiu cand, insa ma trezesc cu el deasupra mea. Se apropie de urechea mea si-mi spune incet un “multumesc”, dupa care se indreapta spre buzele mele. Le atinge usor cu ale lui, dupa care ma musca usor de buza inferioara, reusind sa patrunda cu limba in interiorul gurii mele. Simt cum exploreaza in voie fiecare coltisor si cum incepe sa se joace cu limba mea. Ma las absorbita de sarutul pasional al lui Rayne si incep sa-i raspund si eu. Sarutul acesta era diferit de cel al lui Aren. Araera mult mai delicat si mai pasional, daca nu chiar mai mult. Prin el ii simteam toata durerea si tristetea care o avea in suflet. Rayne rupe sarutul si ma priveste cu foarte multa blandete. Imi mangaie usor chipul, dupa care ma saruta pe frunte si se ridica de pe mine.
-A i grija ce faci. Ar trebui sa-ti exersezi puterile pentru a avea control asupra lor. Nu trebuie sa te lasi controlata de sentimente. Ne mai vedem, imi spune acesta dandu-mi un sarut scurt pe buze, dupa care disparu.
Partea asta mi-a placut la nebunie si de aici am tras concluzia ca Rayne e mai tandru^^
Descrierea, dialogul si naratiunea mi-au placut, nu am ce comenta la asta! Defapt...nu prea am ce comenta deloc in fiq tau!
So...iti mai spun inca odata ca imi place ficul tau si akm imi iau la revedere pana data viitoare:))
Bye:bye:
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
[Imagine: chibi_2903.gif]
, chibi-ul lui Tasha

Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?888

Răspunsuri în acest subiect
Incercarile destinului - de Claribel - 21-08-2008, 09:54 PM
RE: Cand incerci sa ascunzi cine esti - de raza-de-soare - 24-09-2008, 06:41 PM
RE: Cand incerci sa ascunzi cine esti - de Flash - 04-10-2008, 06:22 PM
RE: Cand incerci sa ascunzi cine esti - de Apathy - 07-12-2008, 01:23 AM
RE: Cand incerci sa ascunzi cine esti - de Khonsu - 20-06-2009, 02:36 PM