13-07-2009, 12:34 AM
Am aterizat si eu pe aici si am citit toate capitolele. Ce pot sa spun ficul este dragut, ideea este originala insa mai ai de lucrat la el. Titlul este atragator, imi place ideea pe care ti-o da despre fic. Imi place caracterul lui Sasuke, doar ca nu mi se pare real ca o fata care nu stie ce e iubirea( cum ne-ai dat de inteles din titlu) sa se culce cu un baiat cu 4 ani mai mare ca ea,pe care il cunoste doar de 3 zile. Mi se pare absurd dar totusi imi place ideea cu baiatul mare si dur si fata mica si inocenta , neexperimentata si dornica de iubire. Sper sa dezvolti mai mult aceasta idee si sa nu schimbi caracterele personajelor. Incearca sa faci intamplari reale, punete in locul personajelor ( sincer ...chiar ai face ce a facut Sakura? T_T).....ai grabit complet actiunea...adica daca sakura era la prima oara nu era asa direcat ....se temea si ea putin. Poate ca la inceput nu accepta , dar a luat-o Sasuke cui fromosu si a manipualt-o sau nu stiu....orice alceva dar cu siguranta nu ceda asa usor....oricum sa trecem peste.
Ai mare grija la descriere. Foloseste cat mai multa si imbin-o cu dialogul care sper sa contina fraze mai lungi si mai apmple si sa nu mai fie asa sec si lisit de dinamism sau haz.
Sper ca rep. meu sa nu te deranjeze si daca chiar vrei sa mai trec pe la ficul tau da-mi un Pm...daca nu...vor comenta si altii;)).
Ai mare grija la descriere. Foloseste cat mai multa si imbin-o cu dialogul care sper sa contina fraze mai lungi si mai apmple si sa nu mai fie asa sec si lisit de dinamism sau haz.
Sper ca rep. meu sa nu te deranjeze si daca chiar vrei sa mai trec pe la ficul tau da-mi un Pm...daca nu...vor comenta si altii;)).