Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vanatorul s-a indragostit de prada

Vrei critici? Stai sa vad ce iti pot oferi.

Bun nu am citit tot ficul pentru ca m'am plictisit, dar un singur lucru mi'a atras atentia. Tu narezi din perspectiva Helenei, atunci zi'mi si mie de unde stia Helena ce ai facut cei doi inainte sa se uite pe unde s'a uitat ea [nu mai stiu] ? Trebuie sa fi atenta pentru ca Helena nu este 'buricul pamantului' sa stie tot ce se intampla. Acum altceva: nu ai deloc descriere, adica ce narezi tu acolo in cateva randuri ca ' lacrimile izbesc pamantul ' sau ceva de genul, aceea nu e descriere. Daca vrei descriere, descrie ce simte ea, ce e in sufletul ei atunci cand vede ceva, pe cand tu sari de la un subiect la altul. Altceva: dialogul e pus aiurea... adica ce impresie ai tu atunci citesti ceva si dai de 'taci odata' ' misca ' - sunt niste porunci. Daca vrei un dialog complex atunci trebuie sa fie ceva calm, trebuie sa descrie ceva. Acel ' offff ' e o stare, un oftat, care trebuie descris. Alceva: titlul... imi zici si mei ce inseamna acele stelute, si ce mai e pe acolo? Nu imi dau seama... daca ai scris in engleza, de ce nu ai continuat pana la capat tot in engleza? Sau nu sti. Altceva: vrei critici... sunt doua cauze: 1. vrei sa evoluezi? , dar scri de ceva timp si nu e nicio evolutie... 2. vrei sa fi laudata/laudat adica nu tu ficul? . Eu unul aleg 2, dar pe ce sa fi laudata? Tu numesti asta fic? Eu unul nu. Altceva: 'viata neagra' . . . 'viata roz' - vrei sa impresionezi pe cineva?
Altceva ce sa iti mai zic? daca vrei un fic bun si laudat, va trebui sa muncesti. Inca ceva: ai un vocabular cam slabut, citeste si citi 'Pacala' pentru ca nu iti ajuta cu nimic, incearca ceva mai greu.

ps: daca vrei cearata? nu ai decat, sau mai bine da'mi un pm si sterg acest post.

Răspunsuri în acest subiect
Vanatorul s-a indragostit de prada - de Elina - 18-06-2009, 11:16 PM
RE: *VAMPIRE LOVE*~VANATORUL S-A INDRAGOSTIT DE PRADA~ - de Annya_Anna - 23-06-2009, 06:08 PM
RE: *VAMPIRE LOVE*~VANATORUL S-A INDRAGOSTIT DE PRADA~ - de Extreme Colors - 07-07-2009, 11:25 PM
RE: *VAMPIRE LOVE*~VANATORUL S-A INDRAGOSTIT DE PRADA~ - de Orchid'Xavie - 11-07-2009, 01:19 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Indragostit de o greseala Katsu 31 19.208 12-09-2013, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 10.200 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) Ice_angel_234 42 31.497 23-04-2009, 09:41 PM
Ultimul răspuns: chrissta

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)