Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16)

Dimineata sosi repede.Ma trezesc langa brunetul meu care inca dormea ca un copil .Il sarut apoi ma dau jos din pat .Imi iau hainele cu care am fost ieri ma imbrac imi iau ghiozdanul si plec.La iesirea din bloc erau trei baietii care se uitau la mine si zambeau pervers .Mai merg putin si aud pe unul din ei spunand “ Sasuke asta nu isi mai potoleste hormonii ?Asta e a 4-a saptamana asta”.Stiam la ce se referea dar refuzam sa cred.Ajung la scoala ,intru in clasa si ma asez in banca mea langa Julia.Trebuia sa i-o spun dar imi era frica.Dupa cateva ore imi fac curaji si io spun:
-Julia,trebuie sa iti spun ceva
-Ascult!
-Julia eu…..eu …….m-am culcat cu Sasuke!
Ultima parte am spus-o incet dar ea tot a auzit .Se uita la mine uimita si dezamagita.
-Sakura……te-am avertizat…..Mi-a spus sa nu mai stau cu tine pentru ca o sa fi considerate tarfa dupa ce termina el cu tine
-Cum?Am avut incredere in el .De ce nu mi-ai zis de treaba asta?
-Ti-am spus sa il eviti ,Sakura!
-Julia…..Nu am folosit protectie si….el nu a folosit……Oh nu!!
-Esti tu sigra ca si-a dat drumu’ in tine?
-…..Nu stiu…..
-A fost primul?
-…..DA….
-Sakura poate ai avut noroc si nu s-a intamplat nimic dar ai grija ,da?
-Da….multumesc Julia.
Se sunase de iesire asta ,era ultima ora . Sasuke nu a venit azi la scoala ,cred ca era prea oboist dupa partida de pasiune de aseara.Ajung acasa si ma trandesc in patul din camera mea si incep sa plang.”Am avut incredere in el si el….si-a batut joc de mine.Daca raman insarcinata?.Ce fac?Cum voi termina scoala?Ce va zice mama si tata?Mi-e frica…”Aceste intrebari mi le-am pus pana am adormit.
Au trecut 6 saptamanii de cand a inceput scoala si decand am avut aventura cu Sasuke .In aceaste saptamanii Sasuke nu m-a bagat in seama nici nu se uita la mine.Dar ciudat este ca nu a spus nimanui de noaptea petrecuta cu mine.Totusi nu era asa de rau ,nu era un om fara suflet ,si asta m-a bucurat.Poate ca mai era o sansa sa se fi schimbat.
Era dimineata ceasul meu desteptator m-a trezit din visare.Ma dau jos din pat cu o ameteala ingrozitoare,si o senzatie de voma.Ceva era neinregula ,nu ma puteam da jos din pat.O sun pe Julia si ii spun de starea mea .Aceasta a zis sa raman acolo ca vine la mine .Eram singura acasa asa ca i-am spus sa numai sune sa vina direct la mine in camera asa si facu dupa 1 ora a venit la mine:
-Ce faci draga mea ?Ce ai?
-Nu stiu…de ceva timp nu ma simt bine
-Ce simtome ai?
-Pai am senzatie de voma ,si ameteala
-Aha…..Sakura nu e bine
-De ce?
-Ti-am adus un test de sarcina
-Cum?
-Astea sunt simtome de sarcina
-Julia mi-e frica.Spun eu in timp ce ma bufneste plansul
I-au pliculetul cu testul de sarcina de la Julia.Ma duc in baie si fac exact cum scrie pe pliculet.In timpul asta Julia astepta cu sufletul la gura rezultatul testului.Dupa 10 minute ies din baie cu testul in mana.
-Deci…cum ti-a iesit testul?

<<Va urma>>

Răspunsuri în acest subiect
Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 06-07-2009, 12:39 AM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Ramonitzz - 06-07-2009, 01:17 AM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 06-07-2009, 03:37 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de sakura_love_sasuke - 06-07-2009, 07:23 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 06-07-2009, 09:05 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 09-07-2009, 08:07 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de ***candy bar*** - 13-07-2009, 12:34 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Ce Inseamna Psihologie KitKat 0 2.068 10-09-2012, 02:00 PM
Ultimul răspuns: KitKat
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 11.163 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.871 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.984 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.419 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.768 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Inceputul are intodeauna si un sfarsit, dar asta nu inseamna ca totul se v-a termina. MemoriesOfNobody95 3 3.068 21-04-2010, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Iubirea Inseamna Sacrificiu [+16] hinata_rock 0 2.430 22-12-2009, 03:55 PM
Ultimul răspuns: hinata_rock
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.646 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.704 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)