Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe aripile dragostei

Merci de commuri:*
@Yumina, asta e primul meu fic...si nici n-am citit altu inainte sa incep sa fac capitolele astea...sincera sa fiu, nici nu-mi amintesc despre ce sunt urmatoarele 2-3 capitole:))
Capitolul patru

Dupa ora de muzica, iese Mady grabita din clasa, aceasta a zis sa ne intalnim in fata liceului, dar doar nu credea ca o sa facem asta, eu si Aly o urmaream, ca sa vedem ce vrea sa faca. Cand ajunge in fata clasei lui July, tipa nu iesise deja.Noroc. Acum trebuia doar sa o mai asteptam, sa vedem daca Mady o sa se bata cu ea. Cand iese fata din clasa, Mady o apuca de ghiozdan, o trage putin mai departe si asteapta sa treaca toti de la celelalte clase de a 8-a. Dupa ce trec si se suna din nou de intrare, Mady o duce repede pe July in gang, dar eu si Aly cu greu reusim sa o urmarim. Ajunsa in gang cu July, Mady are o singura intrebare pentru July:
-Tu stiai ca eu sunt cu Andrew?
Dupa mine, e o intrebare cam retorica, din moment ce tot liceul stia, dar, raspunsul din partea victimei, sosi:
-Da, stiam, dar si mie imi place de el.
-Nu ma intereseaza, a raspuns sec Mady, tragandu-i o palma peste fata lui July.
July a incercat sa riposteze, dandu-i si ea un pumn lui Mady, dar Mady stie sa se fereasca.Prietena mea, ii mai da doua palme lui July si o duce in liceu, ca sa iasa cu noi, sa nu apuce sa spuna vreunui prof. Am iesit noi din liceu si am lasat-o pe July sa plece spre clasa ei, iar eu si Aly ne-am alaturat din spate lui Mady, care ne spune:
-Mda. Nu aveati voi cum sa nu ma urmariti! Tipic! si incepem toate sa radem.
-Hai sa sarbatorim victoria! propune Aly.
-Hai sa mergem la un suc! zic eu.
Zis si facut, langa liceul nostru era o pizzerie, am intrat in ea si am comandat de baut:
-Eu vreau cola, a zis Mady.
-Eu vreau seven up, a zis Aly.
-Voi doua sunteti nebune, Mady o bate pe aia si s-ar putea sa il lase pe Andy fara iubita, si voi chiar va luati suc? Eu imi iau o.... bere!
-Pai atunci iau si eu una, a zis Mady.
Aly nu prea le avea cu bauturile, nu prea ii placeau ca i se facea destul de repede rau de la ele daca bea multe, dar de data asta a facut o exceptie:
-Si eu iau una, a zis Aly zambitoare.
Inainte sa aduca bauturile, eu merg la cel cu muzica, si ii spun sa puna o melodie speciala pentru prietena mea, in urmatoarele momente se auzea pe fundal:
"First off hit the groove, let the music play
Next stop everybody, its time to celebrate
Bady go so lets go show, make the genes you got become real
Let's do this, let me hear you, now show me how you feel
Start, start, start the party".
Auzind asta, Mady era foarte fericita, si ma ia in brate, iar Aly era bucuroasa deoarece ea mi-a dat ideea sa pun melodia, dar nu avea curaj sa mearga ea sa vorbeasca. Dupa ce am baut berile am plecat spre casa, urmand ca fiecare sa intre pe mess. Cand am ajuns eu acasa, eram singura, deci puteam face ce vreau. Mi-am luat de mancare in camera mea, am deschis laptopul si am intrat pe mess. Cum am intrat pe mess, l-am vazut pe Emy on:
Eu: Ce faci iubi?(aici i-am dat un pupic)
Emy: Bine, ma pregateam sa te sun sa te invit in oras.
Eu: Unde vrei sa ma duci?
Emy: Hmmm..Ma gandeam la "Taclale"
Eu: Cine mai vine?
Emy: Pai vin Angel, Aiden, James, Ryan, Matthew si Michael
Eu: Care Mat?Ala de la 8C?
Emy: Da
Eu: Pot sa imi aduc si niste prietene?Poate cine stie, isi gasesc prieteni...
Emy: Logic ca poti..
Eu: Stai putin ca trebuie sa le sun...
Le-am sunat pe prietenele mele, Aly si Mady, si le-am invitat, prima oara, ele nu aveau chef de iesit in oras, dar le-am spus cine mai vine si, cum lui Aly ii placea de Mich, iar lui Mady ii placea de Mat, nu au putut rezista. Am revenit la calculator sa vorbesc cu Emy.
Eu: Am revenit iubi...vin si fetele
Emy: Perfect. Dar sa ai mare grija ca Angel se imbata, de exemplu, intr-o zi, in gang, nu era beat, si daca ai stii tu ce a facut...
Eu: Ce?
Emy: Pai, au venit vreo 3-4 tipe bune rau de tot, si el, a luat-o pe prima care a venit, a pus-o cu mainile de perete, s-a pus peste ea, si a sarutat-o, asa a facut si cu celelalte fete..
Eu: Vai...sunteti nebuni(si incep sa rad)
Emy: Stiu
Eu: Auzi, la ce ora ne intalnim?
Emy: Pai pe la zece pana pe la trei...
Eu: Ok...atunci, hai ca plec sa ma pregatesc, ca dupa trec si pe la Mady, si apoi ramanem la Aly pana pe la noua jumate...
Emy: Ok..bye...te iubesc
Eu: Bye...dar eu te iubesc mai mult(si i-am dat un pupic)
Ma imbrac eu, pe la sase eram gata de plecare, merg la Mady. Eram imbracata cu o fusta mini, o bluza cu un decolteu, nu foarte mare, dar era si el pe acolo, parul lasat pe umeri, si in picioare, cele mai dragute sandalute roz ale mele. Dupa aproape zece minute de mers usor, am ajuns la Mady, care, nici macar nu se dezbracase de cand a venit de la scoala, asa ca am avut o treaba grea pana la sapte, alegerea tinutei lui Mady. Intr-un final ne-am hotarat, o fustita, nu foarte scurta, roz bonbon, o bluzita destul de mulata, neagra cu inimioare roz si niste sandalute negre, era perfect imbracata. La ora opt, am plecat spre Aly, care ne astepta, pentru ca nu se hotara cu ce sa se imbrace. Am ajutat-o noi si pe ea. Pe ea am imbracat-o intr-o rochita, destul de scurta, neagra, cu spatele gol, si cu niste sandalute roz care se asortau de minune cu clamita pe care i-am prins-o in cap. La ora noua si jumate eram gata de plecare, asa cum ii spusesem lui Emy. Aly statea la jumatate de ora de mers departe de "Taclale", dar asta nu ne ingrijora cu nimic, aveam tot timpul din lume. Cand am ajuns acolo, baietii ne asteptau. Cum le-au vazut pe Aly si Mady, Mich si Mat au ramas fara cuvinte. Au vorbit si au stat toata seara impreuna, parca deja formau un cuplu, dar asta se va intampla cam dupa vreo saptamana...

Posele cu personajele noi:
Michael-Mich- http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2...0_full.jpg
Matthew-Mat- http://www.zastavki.com/pictures/1024x76...03445_.jpg

Sper sa va placa si astept niste comentarii...:d

Răspunsuri în acest subiect
Pe aripile dragostei - de Roxxi - 18-06-2009, 03:49 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Aida Strory Girl - 18-06-2009, 10:34 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Axxa.No.Way - 19-06-2009, 08:13 PM
Capitolul doi - de Roxxi - 24-06-2009, 08:44 AM
RE: Pe aripile dragostei - de Axxa.No.Way - 24-06-2009, 02:28 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Roxxi - 24-06-2009, 03:56 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Axxa.No.Way - 03-07-2009, 11:30 AM