07-07-2009, 10:45 AM
Frumoasa idee! Nu am mai vazut-o pe acest pe acest forum. Originalitate de la primul cuvant pana la ultimul: asa poate fi descris ficul tau. Acum sa vedem continutul:
Descriere: e OK
Naratiune: grabesti prea mult actiunea, ai grija. Suna mult mai bine daca mai adaugi cateva expresii si chestii de genul asta
Dialog: in unele parti e cam sec dar asta se poate remedia
Idee: uita-te mai sus:))
Aspect: e cam scurt si acele "dese" puncte de suspensie cam strica aspectul. De asemenea incearca sa lungesti putin replicile personajelor; sunt scurte si pe de-asupra si uzuale
Daca te-am suparat cu ceva da-mi un PM ca sa te descarci si sa rezolvam totul. Daca vrei iti mai pot da niste sfaturi.
Te pup si astept nextul.:*:*:*:X:X:X
Descriere: e OK
Naratiune: grabesti prea mult actiunea, ai grija. Suna mult mai bine daca mai adaugi cateva expresii si chestii de genul asta
Dialog: in unele parti e cam sec dar asta se poate remedia
Idee: uita-te mai sus:))
Aspect: e cam scurt si acele "dese" puncte de suspensie cam strica aspectul. De asemenea incearca sa lungesti putin replicile personajelor; sunt scurte si pe de-asupra si uzuale
Daca te-am suparat cu ceva da-mi un PM ca sa te descarci si sa rezolvam totul. Daca vrei iti mai pot da niste sfaturi.
Te pup si astept nextul.:*:*:*:X:X:X