Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul mintii

Chapter 3:Chip de inger si suflet de demon

In capitala nipona soarele rasarea pe cerul albastru aducand cu el o noua zi.In camera Arisei era liniste ,aceasta inca fiind adancita intr-un somn adanc ce parea ca nu se mai termina.
-Arisa,trezeste-te ca ai intarziat! se auzi vocea mamei.Grabeste-te!
-Ma trezesc,ma trezesc.
M-am ridicat cu greu din patul moale dorindu-mi sa mai dorm putin si m-am indreptat catre baie.Mi-am facut repede un dus si am intrat in dressing.Mi-am ales un tricou alb si o pereche de blugi.Am alergat catre birou luandu-mi ghiozdanul si mp3-ul ,indreptandu-ma spre bucatarie.
-Arisa,va trebui sa te schimbi.
-De ce?am intrebat nedumerita.
-Pentru ca o sa porti uniforma.
-Ce?Cum sa port uniforma??am intrebat eu nervoasa.
-Pai liceul are uniforma.
"Bine...calmeaza-te Arisa.Nu poate fi chiar asa de rau"mi-am spus incercand sa ma calmez.
-Bine...deci cum arata uniforma aceea stupida?
In cateva momente mama a venit cu uniforma formata dintr-o camasa alba,cravata si o fusta in carouri, destul de scurta de culoare rosie.
"Hmm..mai bine de atat nu se putea.Ce fel de liceu e asta de au o fusta atat de scurta?"
-O sa ma sacrific si o sa ma imbrac cu uniforma aceea blestemata.
-Nu e chiar asa de rau.Nu te duci la o inmormantare ci la liceu.
-Pentru mine e ca si cum m-as duce la o inmormantare sau mai bine zis inchisoare,am spus oftand.
M-am imbracat cu uniforma ridicola,camasa ramanand deschisa la primii doi nasturi din cauza sanilor prea dezvoltati si am plecat in graba."Sigur voi intarzia.Grozav!"
Alergam pe strazile aglomerate,lovindu-ma de oameni,uneori impiedicandu-ma de propriile picioare,incercad sa ajung cat mai repede.Intr-un final am ajuns.
"Deci acesta este liceul.Aici incepe cosmarul meu.Ma intreb oare cum vor reactiona cand ma vor vedea."
Am intrat in curtea liceului si cum nimeni nu era,am banuit ca deja orele au inceput.Intarziasem.Am urcat repede pe scari,pana am ajuns in fata clasei mele,a IX a A.Era galagie,deci am presupus ca profesorul nu a venit inca.Am intrat iar toate privirile erau atintite asupra mea.Nu suportam sa fiu in centrul atentiei,dar dupa putin timp toti si-au vazut de treaba lor.Am rasuflat usurata.
-Hei papusa,tu esti fata cea noua? se auzi o voce aspra din spatele meu.
-Chiar te intereseaza?am zis intorcandu-ma.
Era un baiat putin mai inalt ca mine,cu niste ochi caprui-ciocolatii foarte patrunzatori si parul saten.Purta camasa de la uniforma pe jumatate descheiata,privindu-ma cu un oarecare dezgust.Nu stiu de ce mi se parea ca nu-i plac si de asemenea nici eu nu-l prea agream.
-Ai grija cum vorbesti, scumpo! Asta daca vrei sa o duci bine in acest liceu.
-Nu-mi spune tu mie cum sa vorbesc,gura sparta!Nu-mi este frica de tine.
-Eu cred ca ar trebui sa-ti fie.Nu-mi place sa fiu provocat.
-Problema ta! am spus eu nervoasa."Cine se credea tipul asta?Imi spune el mie ce sa fac? Poate ca este frumos...chiar prea frumos, dar felul in care ma priveste,cum vorbeste...strica tot.
-Roscato,masoara-ti cuvintele fata de iubitul meu,altfel s-ar putea sa-ti mearga foarte rau.
Era o fata cu parul negru,aproape palida,cu niste ochi negri iscoditori si miscari scurte,nestingherite,cu ceva aspru in voce si in atitudine.
-Keiko,nu te baga.Am eu grija de fata cea noua.
-Dar...bine, Yuto! spuse bruneta uitandu-se urat la mine.
-Noi nu avem nimic de vorbit asa ca da-te din drumul meu,cap de dovleac.
-Cum mi-ai spus,roscata proasta si fara creier?spuse acesta apropriindu-se cu pasi repezi de mine si strangandu-ma de brat.
-Vrei sa-ti mai repet inca o data?Si acum da-mi drumul la mana.Vreau sa merg in banca.
Acesta imi dadu drumul,impingandu-ma cu putere,reusind sa ma dezechilibrez si sa cad.
-Ooo,ce gentleman esti.Esti numai un papusel de plastic fara creier care nu stie decat sa fie in centrul atentiei.Deja imi vine sa vomit.Cam cat timp ai repetat in oglinda replicile pentru azi?am spus eu cu un zambet diabolic si destul de fals.
Dar acesta nu a mai spus nimic.S-a uitat cu dezgust la mine ca si cum i-as fi inferioara si s-a dus in banca a doua de la fereastra,langa iubita lui.
Am ridicat privirea si am vazut fetele ingrozite ale colegilor mei.Se uitau la mine cu o oarecare admiratie pentru ca il infruntasem pe acel baiat ingamfat.Cel putin baietii.Unele fete se uitau cu antipatie,ca si cum nu m-ar dori colega de clasa.Dar nu-mi pasa.
Am mers printre randuri pana in a doua banca de la mijloc care era singurul loc liber."Minunat!Exact langa 'prietenul meu',domnul perfectiune expirata."
Am intalnit ochii albastrii ca spuma marii a unei fete ,colega mea de banca,cu parul de culoarea spicului de grau,cu niste cozi lungi atarnandu-i pe piept,ce emana o anume duiosie,ochii fiindu-i visatori.M-am uitat la ea si am schitat un zambet in coltul gurii.
Mi-a zambit si ea,obrajii avand acum o tenta rozalie si nu palida.
-Buna,tu trebuie sa fi fata cea noua nu?a spus ea pe un glas dulceag.
-Buna.Da.Numele meu este Arisa.Tu trebuie sa fi?
-Aiko,imi pare bine.Se pare ca nu te intelegi prea bine cu vedeta clasei.
-Pai,se pare ca da.Este prea plin de el si foarte cinic.Ma dezgusta astfel de persoane.
-Macar bine ca mai e cineva care crede asta.Celelalte fete sunt inebunite dupa Yuto.
-Bine spus.Celelalte.Deci,Aiko cum este liceul?
-Depinde la ce te referi.
-Adica daca sunt exigentii profesorii,cum sunt elevii.
-Profesorii sunt exigenti cu cine trbuie,iar elevii ai vazut si tu.A zambit larg.
-Pai daca toti sunt asa inseamna ca este sinucidere curata.
Am inceput sa radem.Imi placea Aiko.Era asa plina de viata.In sfarsit aveam o prietena.
Dupa scurt timp a venit si profesorul de romana,un barbat in varsta de douazeci si cinci de ani,cu parul negru si ochii albastrii foarte blanzi.
-Buna ziua copii.Astazi am sa v-o prezint pe noua voastra colega,Arisa Kimanao.Am iesit in fata si m-am prezentat.Vedeam dezgustul de pe fata "vedei clasei" si a iubitei lui,dar si antipatia celorlalte fete.
-Buna,eu sunt Arisa Kimanao.
-Buna Arisa,eu sunt Yuzuki Aburame,profesorul de romana si dirigintele acestei clase.Acum ca te-ai prezentat poti pofti la loc in banca.
M-am dus in banca si mi-am bagat castile de la mp3 in urechi.Nu aveam chef de ora,de ore.
Orele au trecut destul de repede pentru mine,si in sfarsit puteam sa plec acasa.Ma saturasem de privirile pline de venin a colegilor.Mi-am luat la revedere de la Aiko si am plecat.
Cand am ajuns acasa,m-am dus direct in camera,unde m-am intins in pat.Desi baiatul acela..cum il chema?Da.Yuto,era atat de superficial,tasfnos si needucat,era ceva..ceva ce ma atragea la el dar nu stiam ce,iar asta imi dadea o stare de nervozitate.Desigur,asta nu inseamna ca voi fi la fel ca celelalte.In visele lui,poate.
Mi-am alungat acele ganduri si mi-am tarat corpul pana la baie,unde am dat drumul la dus.Am lasat picaturile de apa sa-mi invadeze trupul,iar apoi m-am imbracat in pijamalele mele de culoarea khlimbarului si m-am afundat intr-un somn adanc.

Yuto
http://i698.photobucket.com/albums/vv341...d/tygy.jpg
Keiko
http://i698.photobucket.com/albums/vv341...726571.jpg
Aiko
http://i698.photobucket.com/albums/vv341...32b_Fr.jpg
Yuzuki
http://i698.photobucket.com/albums/vv341...ad/ghh.jpg

asteptam comentarii...kisses:X:*

Răspunsuri în acest subiect
Jocul mintii - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 01:42 AM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 15-06-2009, 12:40 PM
RE: *Jocul mintii* - de chiriro - 15-06-2009, 02:23 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 05:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 21-06-2009, 04:31 PM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 21-06-2009, 09:58 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:59 AM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 09-07-2009, 04:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Selena. - 24-07-2009, 02:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 2.901 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.493 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Jocul dragostei mady 12 7.152 23-09-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Iubirea este jocul Morti ! Vampire Soul 0 2.155 02-03-2010, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Vampire Soul
  Jocul de cuvinte SakuyaRena 4 3.570 02-11-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.560 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 9.398 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)