Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16)

II multumesc hanei pentru ajutor.Voi posta in continuare :D

Cap 2

Ajungand acasa Julia se ducea in camera ei unde Sasuke o astepta.
- Ce cauti in camera mea?
- Ai avertizat-o sa nu umble cu mine, nu?
- Da!
Sasuke se duce la ea si o lua de par .
- De cate ori nu ti-am zis sa nu te mai bagi cand agat fete?
- Las-o in pace, Sasuke!
- S-o crezi tu! Acum ,hai , culca-te si sa nu te mai prind ca umbli cu ea. Lumea nu va avea o parere buna despre ea dupa ce termin eu ?Ne-am inteles?
Spunand asta iese din camera fetei trantind usa si lasand-o plangand.
Ziua urmatoare venise repede desi nu ma indur sa ma scol totusi o fac .Ma indrept spre baie unde imi fac toaleta. Ma duc la dulapul meu si imi aleg de acolo o pereche de pantaloni albi trei sfert si un tricoul roz. Imi iau ghiozdanul si plec.In drum spre scoala ma gandeam la Sasuke “Poate cu mine nu o sa faca asa.Poate ii place de mine.Poate s-a indragostit de mine ca doar m-a numit <iubito>.Totusi el este clasa a 12-a ,este mai mare ca mine cu 4 ani”Mi-am pus aceste intrebari pana am ajus la scoala .Intru in cladire si o vad pe Julia si ma duc la ea.
-Buna Julia.Ce faci?Ai ajuns bine aseara acasa?
-Am treaba ,vorbim mai tarziu.
Ce se intamplase cu ea? Parea suparata. Aud clopotelul si intru in clasa. Ma asez in banca mea. Julia nu a scos un sunet toata ziua. Nici nu se uita la mine si nici in pauze nu statea cu mine.Pana la urma imi iau inima-n dinti si o intreb :
-Julia esti suparata pe mine?Am facut ceva rau?Am zis ceva gresit?
-Nu ….. n-am nimic. Acum lasa-ma sa fiu atenta
Clar ceva se intamplase cu ea .Ma duc sa il intreb pe Sasuke. Acesta mi-a zis sa nu imi fac griji ca nu are nimic .Am aprobat din cap si vreau sa plec dar brunetul ma pride de brat.
-Nu vrei sa vii la mine dupa ore ?
-Imi pare rau dar am de invatat si….dar nu apuc sa termin bine caci el intervenii.
-Maine este a III-a zi de scoala, ce poti sa ai de invatat?
-Bine, vin.......
Ma intrept spre clasa mea unde ma asez in banca si ma gandesc daca am facut bine sa accept invitatia lui Sasuke .Ora a trecut greu .Imi iau la revedere de la colegii si ma indrept catre iesirea din scoala unde ma astepta brunetul intr-o masina neagra si mare.
-Urca pisicuto
Deschid portiera si intru in masina. Pe drum nu am scos nici un cuvant.Am ajuns in fata unui bloc mare si luxos.Coboram din masina si intram in bloc.Urcam pana la etajul al II-lea .Ajungem in fata usii casei lui.Scoate o cheie din buzunar si deschide usa .Dupa cum ma asteptam era un apartament de lux .Avea in jur de 5 camere marii .Ma ia de brat si ma duce intr-un dormitor imens,cu un pat mare cu asternuturii rosii la fel ca draperiile .Incaperea nu era foarte mobilata avea doar acel pat un sifonier si o masuta care era langa pat .Ma invita sa iau loc in pat si imi aduce un suc de la bucatarie .
-Ai o casa foarte mare si foarte frumoasa,spun eu incercand sa deschid un subiect de discutie
-Multumesc ,dar nu locuiesc aici.Acesta este unul din zecile de apartamente pe care le detine familia mea
Nu am mai spus nicmic .La un moment dat ma ia de barbie si ma saruta nu ma putem oprii imi placea la nebunie gustul buzelor sale .Simt cum imi vibra tot corpul si vroiam mai mult . Mi-am incolacit mainile in jurul gatului sau si il sarutam mai pasional. Si-a indepartat camasa rapid ramanand doar in pantaloni. Ma ia de mana si ma tranteste in pat iar el aruncanduse peste mine .Imi inlatura tricoul si incepe sa imi sarute pieptul .Imi inlatura pantalonii si el facand acelasi lucru cu ai sai. Imi incolacesc picioarele in jurul bazinului lui si imi inlatura lenjeria intima ramand goala. La un moment dat simt cum ma patrunde puternic. Tip cat de tare pot din cauza durerii dar in acelasi timp si din cauza placerii in timp ce pe fata mea se ivesc doua lacr. Placerea pe care o simteam era de nedescris.Nu vroiam sa se mai termine vreodata. Din cand in cand mai scot cate un geamat de placere. Dintr-o data Sasuke incepe sa faca miscari rapide ce imi provocau o mare durere.Il tinem strans in. Deodata simt ceva in mine. Si-a dat drumul in mine. In acel moment ma bucuram de momentele cu brunetul fara sa imi dau seama ce urmari va avea aceasta intamplare. Dupa inca cateva ore de placere Sasuke cade extenuat langa mine. Imi asez capul pe pieptul lui bine lucrat in timp ce el isi duce mana pe dupa gatul meu. Am mai vorbit cate ceva dupa care am adormit.

Răspunsuri în acest subiect
Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 06-07-2009, 12:39 AM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Ramonitzz - 06-07-2009, 01:17 AM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 06-07-2009, 03:37 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de sakura_love_sasuke - 06-07-2009, 07:23 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 06-07-2009, 09:05 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de Extreme Colors - 09-07-2009, 08:07 PM
RE: Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) - de ***candy bar*** - 13-07-2009, 12:34 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Ce Inseamna Psihologie KitKat 0 2.150 10-09-2012, 02:00 PM
Ultimul răspuns: KitKat
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 11.844 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 4.073 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 3.113 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.666 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 9.071 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Inceputul are intodeauna si un sfarsit, dar asta nu inseamna ca totul se v-a termina. MemoriesOfNobody95 3 3.252 21-04-2010, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Iubirea Inseamna Sacrificiu [+16] hinata_rock 0 2.536 22-12-2009, 03:55 PM
Ultimul răspuns: hinata_rock
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 8.023 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 16.254 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)