Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe aripile dragostei

mersi Axxa, Joseph=Alex(right), n-am vazut unde e aia cu acelasi...o sa ma mai uit o data

Capitolul trei

-Pai, puiul meu, de la un timp, te porti foarte ciudat si nu stiam ce se intampla.
-Pai daca aveai de gand sa imi citesti jurnalul, puteai sa imi spui si mie."De ce s-a uitat in jurnalul meu?Eu nu as fi facut asa ceva niciodata"
In acel moment, ii i-au jurnalul meu roz pe care il tinea in mana si plec sus pe scari, urcandu-le repede si cu furie.Cand am ajuns in camera mea, mi-am deschis laptopul, mi-am pus castile in urechi si am intrat pe mess sa vorbesc cu noul meu iubit, Emy si cu Aly si Mady, prietenele mele...
O discutie normala intre mine si Aly suna cam asa:
Aly:Te iubesc, vrei sa vi pe la mine?
Eu:Acum?N-am chef, poate pe maine, acum am chef sa rad si sa uit ca mama mi-a citit jurnalul..
Aly:Ok, nu o sa fie greu sa uiti, blondele nu au memoria prea buna, e incarcata cu nimicuri...
Eu:Asa zici tu despre mine?Lasa ca vezi tu...
Aly:Pai eu vad mereu, in caz ca nu ai observat, ce ar trebui sa vad?
Eu:Mda...iar faci asta...te urasc cand faci asta, ma rog...schimband subiectul...auzi...
Aly: Da, de obicei aud...
Eu:Maine avem doua ore cu proasta aia de profa de engleza si trebuie sa ne aduca testele, deci o ora scapam de ea ca o sa ne tina morala ca de obicei "Cu ce am gresit eu?Ce nu am facut?V-am dat la test cele mai usoare chestii si tot ati facut praf..."
Aly:Mda...o urasc pe profa, dar trebuie sa mergem ca stii ca ea "nu este razbunatoare"
Eu:Mda...nu este putin razbunatoare, este foarte razbunatoare..
Aly:Mda...dupa engleza avem bio, parca, nu?
Eu:Mda...iubesc concursurile profei, ceilalti fac intrebari si eu "invat"
Aly: Da...si eu la fel
Eu: Dupa bio avem info, bleah..Hai sa chiulim de la info...
Aly:Bine, sa vorbim si cu Mady dupa ce mai discutam de la ce sa chiulim...
Eu:Ok, dupa info avem ora cu diriga, germana, deci nu putem, mai ales ca eu ador germana...
Aly:Si eu si Mady la fel...
Eu:Dupa germana avem muzica, o ora perfecta de somnic, abia o astept...
Aly:Si eu, vorbesti tu cu Mady, da?Ca eu trebuie sa plec..
Eu:Ok, bye, te iubesc!
Aly:Si eu..Bye...
Dupa discutia asta cu Aly, trebuia sa vorbesc si cu Mady, zis si facut:
Eu:Madyyyyyyyyyyy...te iubesc...
Mady:Si eu te iubesc, Emaaaa...dar ce am mai facut?
Eu:Tu nu ai facut nimic, am stabilit cu Aly de la ce sa chiulim..
Mady:Ma bucur ca v-ati decis sa imi spuneti si mie...
Eu: Dar Aly se grabea, ma rog...Eu cu ea vrem sa chiulim de la info, si din cate imi amintesc nici tu nu mai ai de facut nimic la proiectul ala, deci...e ora perfecta...
Mady: Da, dar unde sa stam?
Eu:Hai sa mergem inca din pauza aia in gang, si sa ramanem acolo si o sa vorbesc eu cu Emy sa nu ramana cu noi pentru ca noi o sa barfim si o sa se plictiseasca..
Mady:E un plan perfect, se pare ca am avut dreptate, incepe sa-ti mearga creierasul...
Eu:Mda...ce sa zici si tu?Parca erai suvitata blonda....
Mady:Inca sunt...nu m-as fi gandit la un asemenea plan...
Eu:Bine...atunci...daca tot am stabilit, hai ca plec si eu, ca vad ca Emy nu e pe mess..ne vedem maine..
Mady:Bye..Te iubesc mult de tot.
Eu:Eu te iubesc mai mult...
In timp ce imi luam la revedere de la Mady, ma gandeam, ea si Aly chiar sunt prietene foarte bune, iar versurile "We sign our cards and letters BFF/You've got a million ways to make me laugh" spuneau asta cel mai bine.
Dupa discutiile pline de rasete, aproape uitasem ca mama mi-a citit jurnalul, asa ca am luat-o pe Roxi, m-am bagat in pat si m-am culcat. A doua zi de dimineata am coborat jos, mi-am luat iaurtul si am urcat inapoi sa mananc in fata laptopului, uitandu-ma la ce am mai vorbit cu fetele, la arhiva, sa vad ce mai sterg...Dupa ce am terminat iaurtul, m-am dus in baie si m-am spalat, iar in zece minute eram imbracata si machiata, cu alte cuvinte, gata de scoala...am plecat la scoala, si pe drum spre scoala m-am intalnit cu prietenele mele, Mady si Aly, dupa o imbratisare de grup, am urcat sus, ne-am lasat ghiozdanele, si am mers cu fetele pana in gang sa vedem daca Emy era acolo, dar ce am vazut, nu ne venea sa credem: era Andy... Andy si cu o fata, July..Cand Mady a vazut asta, nu si-a putut abtine lacrimile care i se scurgeau alene pe obraji, dar noi ii eram aproape, am sprijinit-o sa se duca la Andy si sa ii dea ea prima papucii, sa nu o faca ala de ras...
-Asta faci tu cand "nu esti la scoala" ?a intrebat Mady
-Nu credeam ca ai venit asa de vreme.a venit raspunsul repede din aprtea lui Andy
-Nici eu nu credeam ca ma inseli(si ii da o palma de nu se vede).
Andy, ridica mana sa ii dea si el o palma ei, cand aparem eu si Aly.
-Nu imi vine sa cred cat de nesimtit esti.a zis Aly
-Stiam ca e ceva in neregula cu tine.am zis eu
-Gata, s-a terminat, iti dau papuci, sa nu te mai prind ca ma strigi sau ma saruti sau orice altceva, nu ne mai cunoastem.a zis Mady
-Dar iubito, ea nu inseamna nimic pentru mine.a raspun Andy nesigur pe el.
Auzind asta, July se duce la Andy si ii da si ea o palma.
Hai Mady, Aly, plecam de langa ratatul asta ca ne da boala lui..am scos eu fetele repede din gang..
Primele trei ore au trecut repede, iar in cea de-a treia pauza, pauza mare, am vorbit cu Emy si i-am spus ca vreau sa raman cu fetele in gang, singure si el a fost de acord...Restul zilei a fost dedicata lui Mady, trebuia sa o inveselesc cumva, asa ca i-am aratat un baiat destul de dragut, cel putin dupa parerea ei.Ea s-a indragostit pe loc de el si inaintea orei de muzica i-am facut rost de id-ul lui...In ora de muzica, biletelele circulau de la mine, la Mady si la Aly foarte repede, doar stateam in ultima banca, desi stateam pe randuri diferite..Noi foloseam un cod foarte ciudat pentru a comunica intre noi, uneori foloseam codul morse, iar cuvantul "SMS" era scris sub forma "..._ _ _...", alte ori foloseam codul pasaresc, in care cuvantul "PISICA" era scris "Pipisipicapa", alte ori foloseam in loc de litere cifre, astfel cuvantul "TEST" era scris "7357", iar cand aveam chef sa nu ne inteleaga cu adevarat nimeni, scriam litera apoi numarul pe care il reprezisnta in alfabet, astfel cuvantul "INIMA" era scris "i9n14i9m13a1", astfel am primit un mesaj de la Mary:
"N14e5 i9n14t20a1l12n14i9m13 i9n14 f6a1t20a1 l12i9c3e5u21l12u21i9, t20r18e5b2u21i9e5 s19a1 m13a1 d4u21c3 s18a1 'v22o15r18b2e5s19c3' c3u21 J10u21l12y25", adica "Ne intalnim in fata liceului, trebuie sa ma duc sa 'vorbesc' cu July", stiam ce reprezinta 'vorbesc', adica, sa ii arate ca nu trebuia sa se puna cu cine nu trebuie, dar vom afla dupa ora ce vrea sa faca...

Poza cu personajul nou:
Julia-July- http://2.bp.blogspot.com/_tLESWCj7nLE/R7...-girl8.jpg

Sper sa va placa:) si astept commuri

Răspunsuri în acest subiect
Pe aripile dragostei - de Roxxi - 18-06-2009, 03:49 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Aida Strory Girl - 18-06-2009, 10:34 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Axxa.No.Way - 19-06-2009, 08:13 PM
Capitolul doi - de Roxxi - 24-06-2009, 08:44 AM
RE: Pe aripile dragostei - de Axxa.No.Way - 24-06-2009, 02:28 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Roxxi - 24-06-2009, 03:56 PM
RE: Pe aripile dragostei - de Axxa.No.Way - 03-07-2009, 11:30 AM
RE: Pe aripile dragostei - de Yumina - 03-07-2009, 12:17 PM