24-06-2009, 03:36 AM
Pfoooa, cine e ala care a avut minunata idee sa ii intrerupa tocmai cand devenea mai intersant?? Daca ma lasa Mitsu, o sa mai adaug la lista de calitati si idiot, dobitoc si sarman nesatisfacut.Cum a putut sa ajunga tocmai in acel moment, cand Teddy spunea cu voce tare ca-l iubeste? Cum???
Sper sa fie cineva interesant si sa fi avut un motiv foarte intemeiat sa sune la usa, caci altfel il voi uri toata vietisoara mea.
Landu-l laoparte pe acel nefericit, vreau sa-mi cer scuze ca n-am mai trecut de mult pe aici.Nu stiu de ce, dar lenea s-a manifestat mai puternic ca de obicei.
Acum am recitit penultimul capitol si cand am ajuns pe la jumatatea ultimului deja ma gandeam ca tu imi oferi doza necesara de sex in fiecare capitol, astfel incat sa fiu pe deplin multumita sufleteste.Si ce crezi?Te-ai oprit fix in mijlocul actiunii.In loc sa-i lasi sa fie si ei fericiti :<
Dar in rest a fost totul bine.Imi place foarte foarte mult.
Te astept cu nextu parinte :))
pa pa :bye:
Sper sa fie cineva interesant si sa fi avut un motiv foarte intemeiat sa sune la usa, caci altfel il voi uri toata vietisoara mea.
Landu-l laoparte pe acel nefericit, vreau sa-mi cer scuze ca n-am mai trecut de mult pe aici.Nu stiu de ce, dar lenea s-a manifestat mai puternic ca de obicei.
Acum am recitit penultimul capitol si cand am ajuns pe la jumatatea ultimului deja ma gandeam ca tu imi oferi doza necesara de sex in fiecare capitol, astfel incat sa fiu pe deplin multumita sufleteste.Si ce crezi?Te-ai oprit fix in mijlocul actiunii.In loc sa-i lasi sa fie si ei fericiti :<
Dar in rest a fost totul bine.Imi place foarte foarte mult.
Te astept cu nextu parinte :))
pa pa :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*