Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vanatorul s-a indragostit de prada

Ati fost aja draguti in comm-uri aja ca am venit cu un alt capitol:)...sper sa va placa..si ajtept din nou comentari:X

Capitolul al 3-lea:

(3)M-am trezit pe la zece cu o durere de cap ingrozitoare. Nu aveam chef de nimic. Ma tot gandeam la seara trecuta...M-am dat jos din pat si am mers la baie. Mi-am facut toaleta dupa care am revenit in dormitor. Mi-am luat blugii si o bluza de trening cu gluga neagra. Gluga am puso pe cap si mi-am luat lentilele. M-am gandit ca o plimbare ma v-a mai linisti...

Cand am coborat scarile am dat de Eva...
-Unde te duci?ma intreaba ea pe un ton enervant.
-In parc...altceva...sau mai bine las-o moarta ca nu am chef!
-Ai grija, ti-ai luat macar o arma la tine?
-Ce naiba sa fac cu un cutit dupa mine? Nu vreau sa ies in evidenta...

Am plecat inainte sa imi mai puna alta intrebare stupida la care, chiar nu aveam chef sa gandesc raspunsul...
Pe drum singurele ganduri care le aveam erau despre vampirul de aseara. Ce voia de la mine?
Fara sa imi dau seama am ajuns in parc. Copii se jucau fiecare cum stia. Aveau zambetele pana la urechi. M-am asezat intr-un leagan meditand in continuare. Miscarile line care le faceam impingand cu picioarele ma relaxau. Auzeam rasete peste tot.
Ii vedea pe copiii care erau fericiti alaturi de familile lor. Ii invidima...
Nu am avut parte de dragostea parintilor. M-au urat din prima clipa in care mi-au vazut ochii rosii.
Mama ma dat fara sa aiba vre un resentiment. Singurul lucru care il am de la ei este o poza veche.
Ce soarta...

Am vazut o fetita care se apropia de mine. In mana avea o floare mare rosie cu alb. Si-a intins mainile micute indemnandu-ma sa iau floarea. Am luat-o incet. Mana mea tremura...

-Pareai suparata, floarea asta e frumoasa ca tine!
Nu am spus nimic. Doar i-am pus mana pe cap mangaind-o incet.
Fetita imi mai darui unul din zambetele ei frumoase.
Copiii, atat de inocenti. Ca niste bibelouri de portelen scump gata sa se sparga. Au inima atat de calda si plina de dragoste. Inima ei plina de dragoste ma facut sa ma mai abat de la gandurile mele. Pana cand vocea cristalina a mamei ei a strigat-o. Fetita se indeparta incet. Luand cu ea dorinta mea de viata si fericire.

Am simtit cum cineva a aparut in spatele meu...
-Te gandeai la mine pisicuto?
-Ce dracu vrei de la mine, de ce nu ma ataci?
-Pentru ca te vreau!

A disparut...A disparut exact asa cum a aparut. Ma lasat mai confuza decat prima data. Dar de data asta l-am putut vedea foarte bine...era atat de... frumos...

So cam asta e...deci:bye:
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler

Răspunsuri în acest subiect
Vanatorul s-a indragostit de prada - de Elina - 18-06-2009, 11:16 PM
RE: *VAMPIRE LOVE*~VANATORUL S-A INDRAGOSTIT DE PRADA~ - de Elina - 23-06-2009, 04:50 PM
RE: *VAMPIRE LOVE*~VANATORUL S-A INDRAGOSTIT DE PRADA~ - de Annya_Anna - 23-06-2009, 06:08 PM
RE: *VAMPIRE LOVE*~VANATORUL S-A INDRAGOSTIT DE PRADA~ - de Extreme Colors - 07-07-2009, 11:25 PM
RE: *VAMPIRE LOVE*~VANATORUL S-A INDRAGOSTIT DE PRADA~ - de Orchid'Xavie - 11-07-2009, 01:19 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Indragostit de o greseala Katsu 31 19.208 12-09-2013, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 10.200 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) Ice_angel_234 42 31.497 23-04-2009, 09:41 PM
Ultimul răspuns: chrissta

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)