Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul mintii

Multumim mult pentru critici:*..si acum chapter 2:

Intr-o lume necunoscuta!

Chiar daca nu-mi doream ,in cateva ore am ajuns in Tokyo iar prima mea reactie a fost "wow".Totul era atat de diferit de Hiroshima.Multitudinea de oameni si magazinele aglomerate iti dadeau impresia ca esti intr-un abis,sau cel putin asa ma simteam eu.Nu semana deloc cu Hiroshima,unde domnea linistea si pacea.Tokyo era ca un oras al agitatiei,grabei.Chiar nu-mi doream sa locuiesc aici,cel putin deocamdata.
-Arisa,poti cobori...am ajuns.Asta este noua ta casa ,draga mea.
Nu am spus nimic.Nu doream sa-i ranesc sentimentele mamei.Cand am intrat in casa,chiar am ramas frumos surprinsa.In interior chiar semana cu fosta noastra casa.
Casa era cu doua etaje,iar niste scari lungi faceau legatura cu etajul de sus.Pe pereti puteai obserca picturi abstracte si tot felul de ciudatenii.Camerele de la parter erau mari si incapatoare,fiind alcatuite din bucatarie,living si o baie.Am urcat la etaj,unde era camera mea,a mamei ,camera oaspetilor si inca o baie.
Am intrat in camera mea care avea peretii de culoare mov.Mobila era de un maro inchis,ce dadea o nuanta de echilibru camerei.M-am intins pe patul moale,incercand sa adorm,cu gandul ca poate o sa mai visez inca o data orasul Hiroshima.Dar,incercarea mea de a adormi a fost spulberata de entuziasmul mamei.
-Draga mea,ma bucur ca ne-am mutat aici.Sunt atatea oportunitati pentru tine.
Nu puteam spune nimic.Pur si simplu amutisem.Nu puteam sa-i spun ca nu-mi doresc sa locuiesc aici,ca locul meu este in Hiroshima,pentru ca asta ar fi durut-o mult.Stiam ca mama este mai sensibila,si nu-mi doream sa o ranesc,mai ales acum cand era foarte vulnerabila,dupa moartea tatei.
-Arisa,am cam uitat sa-ti spun dar te-am inscris la liceul "Kamouori Washia",si vei incepe maine.Este un colegiu foarte bun,si te vei descurca.Te iubesc,draga mea si tot ce vreau este sa-ti fie bine.Stiu ca ti-a fost foarte greu sa te desparti de prieteni,de tot ce ai trait in acel oras,dar in Tokyo te vei putea pune mai mult in valoare,si stiu ca te vei descurca excelent.
-Da mami,voi incerca sa dau tot ce am mai bun,am spus eu putin dezamagita,pentru ca stiam ca acum chiar nu ma mai puteam intoarce inapoi.Am alergat in bratele mamei,cu lacrimi in ochi.Aveam atata nevoie de ea,sa simt ca imi este alaturi si ca ma sprijina.
Dupa ce mi-am aranjat toate hainele in camera,m-am dus la baie,pentru a face un dus.Am dat drumu la apa,lasand picaturile sa se izbeasca de trupul meu.Ma intrebam oare cum va fi la liceu,daca o sa-mi fac asa de usor prieteni ca in Hiroshima,dar asta nu aveam de unde sa stiu pana a doua zi.
Am iesit din dus,total epuizata si m-am bagat in patul moale cu lenjerie de culoare mov,incercand sa adorm.Stiam ca maine va fi o zi destul de agitata si plina de suspans.Am inchis ochii,iar foarte curand am ajuns in taramul fermecat al viselor.

Asteptam pareri:D:X...kisses:*

Răspunsuri în acest subiect
Jocul mintii - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 01:42 AM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 15-06-2009, 12:40 PM
RE: *Jocul mintii* - de chiriro - 15-06-2009, 02:23 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 05:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 21-06-2009, 04:31 PM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 21-06-2009, 09:58 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:59 AM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 09-07-2009, 04:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Selena. - 24-07-2009, 02:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 3.013 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.632 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Jocul dragostei mady 12 7.397 23-09-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Iubirea este jocul Morti ! Vampire Soul 0 2.229 02-03-2010, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Vampire Soul
  Jocul de cuvinte SakuyaRena 4 3.668 02-11-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.684 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 9.764 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)