18-06-2009, 02:27 PM
Scuze ca nu am mai scris
Cap 9: sarutul si..........altceva
Se privira cateva secunde pana cand.........Neji o saruta usor pe buze. Amandoi se simteau minunat. Suffering deschise ochii incet. Ii placea, doar ca ceva o oprea. Nici unu nu mai avea oxigen, asa ca iesise la suprafata. Se privira in ochi cateva secunde. Neji se apropia de fata din ce in ce mai mult pana ce o saruta din nou. Dar asta a fost o greseala, pentru ca TenTen ii urmarise si vazuse. Sarise si ea in lac si il saruta pe Neji.
- E al meu!
- Nu-mi pasa. Il poti lua. Se pare ca isi bate joc de sentimentele altora.
Suffering se duse la mal, se imbraca din nou in haine si se culca. Dimineata venise repede. Toti s-au trezit.
- Buna dimineata, Suff!
- Mdea......si tie Sasori.
Sasori, mirat de comportamentul fetei, se duse la Neji sa-l intrebe ce are fata
- Ce-o avea?
- Nu stiu.
S-au hotarat sa inceapa sa mearga. Nu mai aveau asa de mult. In timp ce mergeau......
- Suff, putem vorbi?
- Ce vrei? spuse aceasta iritata de intrebarea roscatului.
- Vino!
Se departase umpic de grup si incepura sa vorbeasca.
- Ce-i cu atitudinea asta?!
- Nu-i treaba ta da?! Ti-am spus de atatea ori sa nu te mai bagi in treburile mele!
- Dar.....
Fata plecase deja. Roscatul se tot uita la ea. Simtea intradevar ceva pentru ea, dar stia ca ea simte ceva pentru Neji. Nu dupa mult timp ajunse in fata cabanei unde se afla Hidan. Dar cum nu se putea sa fie totul roz, niste inamici din satul Ascuns Intre Pietre. Suffering a inceput sa se lupte cu ei. Hidan a iesit din cabana si a ramas impietrit. Sasori a mers la el.
- O mai ti minte?
- S....Suff? Ea e?
- Da....
- S-a schimbat....
Dupa ce Suffering a terminat lupta s-a dus la Hidan.
- Te-ai schimbat....
- Se pare ca nu sunt singurul.
Toti s-au prezentat si s-au culcat in cabana pentru ca era noapte.
Cap 10: Razbunarea
Ja ne![posturi unite]
Sa stiti ca sasusaku_love tot sakura_love_sasuke e!
Cap 9: sarutul si..........altceva
Se privira cateva secunde pana cand.........Neji o saruta usor pe buze. Amandoi se simteau minunat. Suffering deschise ochii incet. Ii placea, doar ca ceva o oprea. Nici unu nu mai avea oxigen, asa ca iesise la suprafata. Se privira in ochi cateva secunde. Neji se apropia de fata din ce in ce mai mult pana ce o saruta din nou. Dar asta a fost o greseala, pentru ca TenTen ii urmarise si vazuse. Sarise si ea in lac si il saruta pe Neji.
- E al meu!
- Nu-mi pasa. Il poti lua. Se pare ca isi bate joc de sentimentele altora.
Suffering se duse la mal, se imbraca din nou in haine si se culca. Dimineata venise repede. Toti s-au trezit.
- Buna dimineata, Suff!
- Mdea......si tie Sasori.
Sasori, mirat de comportamentul fetei, se duse la Neji sa-l intrebe ce are fata
- Ce-o avea?
- Nu stiu.
S-au hotarat sa inceapa sa mearga. Nu mai aveau asa de mult. In timp ce mergeau......
- Suff, putem vorbi?
- Ce vrei? spuse aceasta iritata de intrebarea roscatului.
- Vino!
Se departase umpic de grup si incepura sa vorbeasca.
- Ce-i cu atitudinea asta?!
- Nu-i treaba ta da?! Ti-am spus de atatea ori sa nu te mai bagi in treburile mele!
- Dar.....
Fata plecase deja. Roscatul se tot uita la ea. Simtea intradevar ceva pentru ea, dar stia ca ea simte ceva pentru Neji. Nu dupa mult timp ajunse in fata cabanei unde se afla Hidan. Dar cum nu se putea sa fie totul roz, niste inamici din satul Ascuns Intre Pietre. Suffering a inceput sa se lupte cu ei. Hidan a iesit din cabana si a ramas impietrit. Sasori a mers la el.
- O mai ti minte?
- S....Suff? Ea e?
- Da....
- S-a schimbat....
Dupa ce Suffering a terminat lupta s-a dus la Hidan.
- Te-ai schimbat....
- Se pare ca nu sunt singurul.
Toti s-au prezentat si s-au culcat in cabana pentru ca era noapte.
Cap 10: Razbunarea
Ja ne![posturi unite]
Sa stiti ca sasusaku_love tot sakura_love_sasuke e!