Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul mintii

"-Arisa? Arisa?Arisa,unde esti? Arisa!aici esti." -> wow:o....vreti sa ma ucideti cu 'dialogul' asta. "Arisa? Vino aici!"
"Tara" -> substantivul "tara" nu este unul propriu
"eu si cu mama" -> suna cam aiurea. "eu cu mama"
"Ei,macar " -> "Cel putin", "Ei bine"...etc. nu mai folositi expresii care suna aiurea.
"eu si cu mama" -> again, suna f stupid. pe voi nu va zgarie pe creier?
"O iubesc atat de mult.Numai eu stiu cat de mult" -> o repetitie f stresanta. "O iubesc foarte mult. Eu sunt singura care stie cat a suferit, si cate lacrimi a varsat." in primul rand suna mai bine si in al doilea rand e mai detaliat (nu suficient, ptr ca nu va fac eu ficul)
"Dar,chiar si asa merg mai departe." -> "Dar chiar si asa merg mai departe!" sau "Cu toate acestea viata nu se opreste in loc pentru suferinta unora, oricat as vrea eu sau altcineva."
"Viata merge inainte." -> prop asta nu-si mai are sensul daca ai folosit-o pe cea anterioara.
"-Daca o sa mai stai inca cinci minute o sa intarzii si stii ca astazi este ultima ta zi alaturi de colegii tai." -> lipsiti-va de pronumele asta. "-Daca o sa mai stai inca cinci minute o sa intarzii si stii ca astazi este ultima zi petrecuta alaturi de colegi." -> astfel elimini 2 pronume (care oricum erau inutile) si propozitia capata un sens mai bun, si suna, de asemenea mai bine
"-A da...uitasem!spun eu cu o voce tremuranda si trista.Atat mai aveam sa stau cu prietenii mei de o viata.Cateva ore si pe urma totul se sfarseste.Toate visele si planurile noastre se sfarsesc aici." -> adica dupa aceasta zi te sinucizi? (tu sau colegii tai) ...nu o sa-i mai vezi niciodata...ce trist...nu exista adrese, telefoane, internet, scrisori etc.
"ce avea sa se petreaca,simt cum lacrimile incep sa-mi umezeasca obrajii iar gandul ca voi pleca imi intuneca gandirea,
dar incetul cu incetul ,ma trezesc si am indrept catre oglinda din fata mea.In oglinda mi se puteau observa ochii de un verde aprins si parul rosiatic ce-mi cadea peste umarul gol." -> asta da asezare in pagina!
"de o nuanta de verde pal" -> ne puteati scuti de al doilea "de". nu are sens..."de o nuanta verde pal"
"Picioarele mele paseau incep pe parchetul..." -> "Picioarele mele paseau incet pe parchetul..."
"aveam sa ma imbrac cu "iubita mea" uniforma sumbra." -> parca era ultima zi. v-as ruga sa fiti putin mai realiste.
"Aici totul este perfect,frumos" -> "Aici este atat de perfect, atat de frumos, totul este ca intr-un paradis, un paradis ce traverseaza lumea sa ajunga sa ma mangaie cu o raza de lumina, sa pot simti din nou fericirea." -> parca suna mai bine. nu?
"Ca un vis." -> deci asta ...se presupune a fi propozitie?:d...ciudat. unde-i predicatu`?
"Off...ce dor imi va fi de tine.De micile noastre certuri,micile noastre traznai." -> "Imi va fi dor de tine, de micile noastre conflicte, de traznaile noastre."
"-Arisa,ce-i cu tine?Reactioneaza!spune Karin bosumflandu-se." -> la ce
sa reactioneze?
"a izbugnit in plans si m-a strans in brate,incepand sa ofteze." -> in primul rand nu este "izbugnit", ci "izbucnit". in al doilea rand, astea sunt lucruri scrise, gandite sau facute de aia de clasa 1.
"Cand am ajuns acasa nici nu am mai luat cina" -> fata aia pleaca la scoala dimineata si ajunge seara? ciudat.

am mai vazut si alte greseli, dar nu mi-am invins lenea sa le mentionez.
unele propozitii nu au sens, unele cuvinte din unele propozitii sunt "picate" acolo fara motiv, repetitii exista, dialogul a fost cam sec, iar descrierea insuficienta.
cred ca ne puteati scuti de visul ala lipsit de importanta si sa completati cu sentimele fetei. sa descrieti mai mult ce simte ea.
in rest nu prea mai am ce sa zic...

astept nextul. spor la scris!
(imi cer scuze daca am fost cam dura:-s....
...inca o data mii de scuze:d)

bYe:-h
:X:X
kisses:*:*
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Răspunsuri în acest subiect
Jocul mintii - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 01:42 AM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 15-06-2009, 12:40 PM
RE: *Jocul mintii* - de chiriro - 15-06-2009, 02:23 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 05:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 21-06-2009, 04:31 PM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 21-06-2009, 09:58 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:59 AM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 09-07-2009, 04:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Selena. - 24-07-2009, 02:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 2.947 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.564 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Jocul dragostei mady 12 7.250 23-09-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Iubirea este jocul Morti ! Vampire Soul 0 2.173 02-03-2010, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Vampire Soul
  Jocul de cuvinte SakuyaRena 4 3.623 02-11-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.621 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 9.585 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)