Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea ascunsa

Hailoiuuu Liverpouuul :3 si eu pe aicii
> <" ma doare capu
Sa incepem -.-":
+ ce ai tu acolo nici nu se cheama descriere @.@
+ exprimarea ...doamne ai citit vreo carte? OmO"
+ faza cu "Deci e primul meu fict asa ca va rog sa nu fiti duri" ma lasa rece > < plus ca nu ai scris bine T T*
+ am inteles ca greseli de tastare are toata lumea,dar tu ai in fiecare capitol
+ dialogul....god ceva la gen:
- Ce faci mar?
- Bine ,banana.
+ dintre toate frazele proaste bineinteles asta e ...."Kakashi-sensei: Sa veniti maine in acest loc la ora 5. Veti da un test
Si a disparut intr-un nor de fun" patetic
+ "Pai trebuie sa fac un anunt! imi pare rau dar nu cred ca voi mai continua acest fic.Poate ma vor convinge altii sa continui dar nu cred ca se va intampla.NU mai continui pt ca lu nima nui place. Asa ca dc sa mai continui?ca sa-mi irosesc timpul meu si bineinteles, si al vostru? asa ca cred ca renunt! la revedere.imi cer inca o data scuze ca vam facut sa ma pierdeti timpul....scuzele mele![posturi unite]
Cred ca voi continua pentru ca prietenii mei mi-au dat putere " T T chiar nu stiu ce sa zic ...ar fi fost bine sa te lasi sa mai citesti si tu ceva carti
+ " Dupa vreo ora de antrenament, Suffering a lesinat. Neji, cu viteza fulgerului, a prins-o. A dus-o la el acasa si i-a vindecat ranile de la maini. Acesta s-a asezat deasupra ei si o privea" um...da > < fraza asta just kill it yoo .....nu am cuvinte
+ grabesti actiunea
+ chiar si dupa atatea capitole "exprimarea", "dialogu" , "naratiunea" sunt la pamant ...nada....zero...fasole si ciorba Oo" oO"
+ fetito incearca sa te bazezi pe sentimentele personajelo ca ce faci tu acolo e ...scuza-ma cacat xD
+ ce faci tu acum e sa te imbeti cu apa xP prin faptul ca, continui ficul si nu evoluezi

------um...nu mai zic nimic ....poti sa te superi pe mine ,dar ar fi bine daca ai mai citit si tu cateva carti :3---------

Răspunsuri în acest subiect

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.909 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 27.946 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.632 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Dragostea ascunsa in razboi Erina Ozaki 40 32.893 17-04-2011, 05:22 AM
Ultimul răspuns: Zuzu XoXo
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 8.086 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)