13-06-2009, 11:43 PM
Heh in sfarsit am reusit si eu sa citesc si sa las un comm. Capitolul e superb ca intotdeauna [cred ca te-ai saturat sa tot auzi asta de la mine dar nu ma pot abtine sa nu-ti zic:o3]. Cand si-a facut aparitiza tipul ala Lilyan m-am simtit exact ca Eric sau pe aproape ca el dar oricum speram sa nu intervina k altfel il faceam una cu pamantul. Am crezut ca era gay pentru ca nu avea niciun prieten in toata scoala decat pe Teddy care era si el la fel..ma rog..aparentele insala. Apoi am vazut la sfarsit ceva care mi-a placut
Acum greselute;;)
"am realizat că nu aratam deloc simplu sau banal, ci la fel de bine ca oricând."-fara "ci" nu suna bine
"şi nu s-a îndurat să mă trezească şi, oricum nu ar fi facută"- "nu ar fi facut-o" nu?
"dacă tacerea nu ar fi fost ruptă de Makenzi."
Si mi-a mai placut ceva..o faza care-mi aminteste de junjou romantica "Te... Te... ah, pa, vorbim mai târziu"..cat poate sa-mi placa aici de teddy:X...asa de kawaii:X
Si cam atat gambate kidu:*:X
(13-06-2009, 06:28 PM)Teh A scris: Mă gândeam la scene yaoi pentru urmatorul capitol, deşi nu sunt sigură!sper ca nu te razgandesti:o3 ca astept asta de o viata..mai am putin si o sa incep sa ma gandesc noaptea la ei sa mi imaginez:))
Acum greselute;;)
"am realizat că nu aratam deloc simplu sau banal, ci la fel de bine ca oricând."-fara "ci" nu suna bine
"şi nu s-a îndurat să mă trezească şi, oricum nu ar fi facută"- "nu ar fi facut-o" nu?
"dacă tacerea nu ar fi fost ruptă de Makenzi."
Si mi-a mai placut ceva..o faza care-mi aminteste de junjou romantica "Te... Te... ah, pa, vorbim mai târziu"..cat poate sa-mi placa aici de teddy:X...asa de kawaii:X
Si cam atat gambate kidu:*:X