13-06-2009, 01:51 PM
Greselile's mentionate , iar altele nu mai gasesc .
Si am o intrebare in legatura cu fragmentul :
Practic el nu a recunoscut'o . Pentru Sasuke , Sakura se numea Crisy si era noua secretara . Iar Sakura stia ca n'o recunoaste .
Daca da , atunci cand a inceput s'o sarute si sa'i mangaie piciorul insemna ca el o insela cu o necunoscuta , cel putin din punctul lu ide vedere . Iar Sakura n'ar trebui sa fie macar putin nervoasa O_o "?" ?
A si am o nemultumire in legatura cu un capitol mai vechi :
Tin minte ca am vazut o faza asemanatoare la Mondenii intre Udrea si Vanghelie . Era putin mai diferita, dar ce conteaza! . Putina originalitate data viitoare ! D'oh #-o !
Sper ca nextul sa fie mai interesant !
Bye :bye:
Si am o intrebare in legatura cu fragmentul :
Citat: Nu m-a recumoscut , dar eras uimit de frumosetea mea . Am intrat sfioasa si l-am salutat serpectuos . Acesta m-a rugat sa inchid usa si sa ma asez , iar eu ca orice fata cuminte l-am ascultat.
- De ce ati vrut sa ma vedeti? spun eu cu o voce de fata rea .
- Pentru ca trebuie sa ne cunoastem mai bine . Relatia dintre noi trebuie sa evolueze .spune el mangaindu-mi piciorul .
In acel moment un singur lucru imi venea in cap si anume " Haide , mangaie piciorusul" , dar gandurile mi-au fost intrerupte de saruturile tangre a lui Sasuke ce-mi atingeau decolteul
Practic el nu a recunoscut'o . Pentru Sasuke , Sakura se numea Crisy si era noua secretara . Iar Sakura stia ca n'o recunoaste .
Daca da , atunci cand a inceput s'o sarute si sa'i mangaie piciorul insemna ca el o insela cu o necunoscuta , cel putin din punctul lu ide vedere . Iar Sakura n'ar trebui sa fie macar putin nervoasa O_o "?" ?
A si am o nemultumire in legatura cu un capitol mai vechi :
Citat: -Am venit sa ne mai cunoastem , doar lucram ina aceiasi domeniu , nu-I asa?
-Da bine pentru ca e o ora inaintata si ma asteapta Karin acasa as dori sa treci la subiect.
-Bine . i-am spus ei inchizand usa si lipita de usa i-am spus. Papi , adica Sas`ke am nevoie de un barbat puternic si de un barbat adevarat , de un barbat ca tine. I-am spus eu asezandu-ma pe biroul lui.
-Termina Sakura , te rog pleaca , tarfo!
-Asa vorbeste brutal , imi place brutal. spun eu umpic distrata de situatie si impingandu-I capul in pieptul meu. Relaxeaza-te.
-Sunt relaxat. Spune ce vrei !
-Pe tine ! spun eu tragandu-l de cravat spre mine. Ma vrei?
-Sincer nu mi-ar strica o partida buna ca tine. Karin a cam ramolit, desi are doar 22 de ani , ca tine.
-Eu nu am ramolit si pot sa ti-o dovedesc. Spun eu incepand sa-l sarut apasat. Deci o lasi pe curva aia , te lepezi de ea?
-D…a ma lepad , da-o dracului. Ma lepad.
Tin minte ca am vazut o faza asemanatoare la Mondenii intre Udrea si Vanghelie . Era putin mai diferita, dar ce conteaza! . Putina originalitate data viitoare ! D'oh #-o !
Sper ca nextul sa fie mai interesant !
Bye :bye: