Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea ascunsa

Cap 7: Balul

In satul Konoha era o dimineata obisnuita. TenTen astepta cu nerabdare pe cineva.
- Unde o fi baiatul asta?
- Chiar aici.
- Ce ai aflat?
Baiatul ii povesti fetei tot ce vazuse.
- Multumesc Sai.
- Cu placere. Acum ce vei face?
- O voi face sa sufere. E clar ca e indragostita de Neji al meu. Si el la fel. Va vedea ea!
Suffering nici nu stia ce o va astepta. Dupa un drum destul de lung, au ajuns in Konoha. L-au dus pe Sasori la Lady Tsunade si s-au dus acasa pentru a se pregati pentru bal. In drumul lui Neji spre casa aparuse TenTen.
- Buna Neji.
- Buna TenTen.
- Vreau sa iesim la bal impreuna, si nu accept refuzuri. Te astept la bal, ma duc sa ma schimb papa!
- Nu.....stai!
Dar Neji nu mai avea ce face, TenTen deja fugise, asa ca Neji trebuia sa mearga cu ea la bal. Trecuse ceva timp si venise si vremea balului. Echipele trebuiau sa mearga impreuna la bal pana se facea prezenta, apoi puteau merge la perechile lor. Suffering se aranja, dar nu prea ii pasa cum arata. Isi amintise cum a ramas Neji impietrit atunci cand i-a aratat ochii. In seara aceea, poate ca a vrut sa iasa in evidenta. Asa ca, isi dadu lentilele jos. Nu mai vroia sa se ascunda, vroia ca lumea sa vada ce este cu adevarat. Vremea balului venise. Suffering isi luase o rochie alba, crapata pe picior cu pantofi cu toc de aceasi culoare. Se indrepta spre localul unde se tinea balul. Colegii ei erau deja acolo.
- Hei ce e aceea? intreba Neji
- Ce?
- Chestia aceea alba.
- Cred ca e....
Dar nu putea continua, pentru ca o voce de baiat se auzise din spate. Era Deidara.
- S....surioara?
- Buna Deidara.
- Dar tu nu porti niciodata rochii albe.
- Am facut asta pentru cineva anume, care nu suporta sa ma vada imbracata tot timpul in negru.
Neji isi amintise discutia lor de mai demult:
,,- Pot sa te intreb ceva?
- Ce este Neji?
- De ce te imbraci tot timpul in negru?
- Imi place negrul.
- Ar trebui sa te schimbi. Nu suport sa te vad imbracata in negru mai tot timpul.
- Voi incerca"
Inainte de a intra in sala, Neji observase ca maronia nu mai avea ochii maro
- A.....Suff?
- Ce e Neji?
- Ochii tai....
- Stiu Neji, asa vreau eu. Nu ma voi mai ascunde.
Neji era surprins de spusele fetei. Si era asa de frumoasa. Dar stai! A uitat. El o avea ca partenera pe TenTen. Acum chiar ii parea rau. Dar nu putea da inapoi. Cand au intrat in sala a ramas surprins. TenTen era mai frumoasa ca deobicei, dar totusi parca Suffering o intrecea. Dupa ce s-a facut prezenta a inceput muzica.
Ce credeti ca se va intampla? oare va fi de bine sau de rau?
Urmatorul capitol: Cap 7 : Sarutul
Ja ne!

Răspunsuri în acest subiect

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.909 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 27.944 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.632 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Dragostea ascunsa in razboi Erina Ozaki 40 32.893 17-04-2011, 05:22 AM
Ultimul răspuns: Zuzu XoXo
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 8.086 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)