Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My Storry About Sasuke&Sakura

okay okay ti'l dau eu...dar nu l'am citit si nu raspund pentru ceea ce pot scrie in comentariul de mai jos....sa nu aud plangeri cum ar fi "ma las de scris"...incep so let's go !

(22-05-2009, 06:00 PM)sakura_alexutza A scris: Dupa muuuult timp, m-am hotarat sa pun nextu! Sper sa fie mai bun decat celelalte!

Auzind aceeaacea voce care ii dadea fiori pe sira spinarii de fiecare data cand o auzeaai mai zis odata "auzea">.<....pff ce repetitiie proasta...te incurci in cuvinte...nu'mi place >.<, s-a oprit brusc si si-a sters lacrimile rapid.
- Nu trebuie sa te feresti de mine, papusa!
- Sa-ti spun ceva: 1 Nu mi te adresa mie cu aemenea apelative si zi-mi ce vrei. 2 Nu te intereseaza pe tine ce mi s-a intamplat si 3...Dispari odata ca nu am chef de astfel de persoane in preajma mea!
Lui Sasuke nu ii convenea felul in care "papusa" lui i se adresa, asa ca a prins-o de brat izbind-o de copacul din spatele fetei si zicandu-i:
- Am sa-ti spun o singura data: Nu mai ridica vocea la mine ca astfel nu stiu ce se va intampla!
- Chiar? Si ce ar putea sa-mi faca un papa-lapte ca...
Dar nu a mai termina ce avea de spus,ce cauta acea virgula acolo?..pff? >.< pentru ca Sasuke a prins-o de gat, apropiinduse periculos de fata ei zicandu-i:
-Asculta papusa, te-am avertizat, nu te mai pune cu mine pentru ca s-ar putea sa regreti.
Dupa ce a zis asta, Sasuke a plecat. Sakura a zambit ironic neluand in considerare spusele brunetului si s-a indreptat spre noua ei casa in care a stat in timp ce parintii ei erau in viata. Peste putin timp a ajuns la o casa modesta de culoare galbena. A intrat inauntru si acolo totul era acoperit de cearceafuri albe. S-a hotarat sa inceapa urmatoarea zi curatenia, asa ca s-a indreptat spre gradina care se afla in spatele casei. Chiar daca nu a mai locuit nimeni de mult timp acolo, Sakura in fiecare zi venea si ingrijea floriile de diferite culoriputeai sa zici "florile multicolore. Ea s-a indreptat pretia fost foame?"spre" fundul gradinii, asezandu-se pe un leagan. Acea casa ii starnea multe amintiri. Unele placute, altele mai putin placute. Dintr-o data,ce cauta acea virgula acolo ? T.T Sakura si-a amintit cum au fost asasinati parintii ei si o lacrima i s-a prelins pe chipul ei angelic.pe chipul ei perfect, pe chipul ei maestuos...sunt mai multe cuvinte nu numa' "angelic"
- Off mama, tata, cat de mult imi lipsiti! Am ramas singura e lume. Imi lipsesc sfaturile parintesti pe care mi le dadeati atunci cand erati in viata.
Atuci mdea se vede ca iti era foame atunci cand scriai.."atunci nu le pretuiam, dar acum as da orce sa fiti langa mine si sa ma sfatuiti in tot ce fac! gandea Sakura cu voce tare.
Pierdand notiunea timpului, aceasta a adormit acolo.
A doua zi, Sakura a fost trezita de razele blande ale soarelui care o anuntau ca o noua zi s-a ivit.tot razele blande ale soarelui...pff zii si tu ceva mai original pentru ca aceasta expresie sincera sa fiu este prea fumata :|
Dupa cateva minute in care a incercat sa se dezmeticeasca, s-a ridicat de pedu pa leagan indreptandu-se spre casa pentru a face curat. Si-a luat un batic in cap si s-a apucat de treaba. Peste cateva ore a terminat. Casa arata mai mult decat bine, arata foarte bine! Livingul era spatios cu mobila de culoare maro inchis, peretii erau de culoare alba. Mai era si o canapea de aceeasi culoare cu mobila si o masuta de sticla alba. Sakura si-a dat baticul jos din cap asezanduse pe canapea sa isi traga rasuflarea,dar nu a stat prea mult pentru ca stomacul sau a inceput sa-si ceara drepturile. Ea s-a ridicat de pe canapea indreptandu-se spre bucatarie, care era si ea destul de spatioasa. Mobila era de culore alba, gresia de un crem deschis si faianta alba. In mijlocul bucatariei era o masa cu doua scaune de culoare maroniu deschis. A privit in frigider si si-a luat un iaurt. Ocupata cu curatenia, fata nu a observat ca deja se intunecase. A cascat obosita indreptanduse spre camera s-a. Aceasta avea culoarea mov cu mobilier simplu castaniu, un pat de o persoana cu lenjerie de culoare neagra cu forme mov. Sakura s-a schimbat in pijamale si s-a pus in pate unde a si adormit numaidecat.

sper ca acum nu te va impiedica nimic sa pui nextu'...so bye si ne mai vedem^^
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .

[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

Răspunsuri în acest subiect
My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 12-03-2009, 07:41 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 13-03-2009, 05:43 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de Obsession. - 13-03-2009, 07:36 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de Flash - 13-03-2009, 08:06 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de Sasuke-love-forever-sakura - 14-03-2009, 05:00 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 14-03-2009, 07:20 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de Ely-chin - 14-03-2009, 08:30 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 15-03-2009, 01:22 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 15-03-2009, 05:41 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 16-03-2009, 08:58 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de Aly - 21-03-2009, 12:40 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 22-05-2009, 06:00 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de Alany Aysee - 30-05-2009, 03:38 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de ***candy bar*** - 22-05-2009, 10:08 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de sakura_alexutza - 29-05-2009, 08:25 PM
RE: My Storry About Sasuke&Sakura - de nimeni - 30-05-2009, 12:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.871 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.984 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.419 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.768 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.646 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 15.736 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 12.276 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 53.926 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 77.161 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 40.454 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)