Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SeXy LoVe [ SasuSaKu ]

(29-05-2009, 03:47 PM)shantell@ A scris: Pasiunea confruntari

Urmatoarea saptamana ,[pff de ce ai pus virgula? -.||...doar asa de dragul de a pune virgule nu?...pff] urma sa fie una ca oricarea[orcare] alta sau cel putin asa parea la inceput . De dimineata Sasuke a dormit pana la o ora destul de inaintata asa ca am profitat pentru a gati eu in acea dimineata pentru mine. Acum ca stiam ce interese are Sasuke incercam sa ii evit mancarurile , cine stie ca ar putea pune in ele? Cand s-a trezit a ramas surprins[ca] eu déjà mancasem si ma imbracasem. Ziua a trecut cu greu , nu am prea vorbit unul cu celalalt . Pentru ca seara a trebuit sa mergem la un bal , m-am imbracat intr-o rochie neagra despicata in doua[virgula] pe margini , iar el si-a luat un costum negru ce-I dadea un aer misterios. Cand am ajuns acolo ne-am despartit, el a plecat cu barbatii undeva intr-o camera invecinata , in timp ce eu , cu restul femeilor de acolo , am imceput sa barfim.[pff barfeau? /:) ...aolo ce urasc eo pe lumea asta este barfa] Totul a decurs normal pana cand Sasuke si restul domilor s-au intor[intors] . Fiecare si-a invitat partenera la dans , iar Sasuke s-a simtindu-se[sa simtindu-se?...pff hotarastete:))=))..simtindu'se] rusinat pentru ca numai noi nu dansam , m-a invitat la dans . Am inceput sa dansam si la un moment dat mi-a ridicat piciorul , luindumi de pe[mai bine" de la picior] picior cutitul si arucandu-l in perete . Ne fiind genul ce se da la oparte am intrat in jocul lui si i-am luat de sub camasa pistolul si i-am dat drumul sa alunece pe podeaua lucioasa. A zambit si mi-a soptit la ureche:
- Nu complica lucrurile , e si asa destul de greu . Dupa cum spuneam tu esti speciala si nu vreau sa suferi.
- Termina . Imi produci sila . ia-am raspuns cu scaraba
- Pisicuto , nu vreau sa fac asta , asa ca in locul tau as tacea.
- Vrei sa ma simt flatata? Asculta-ma bine[virgula] tin prea mult la viata pentru a o pierde din cauza unui nemernic.
- Cuvinte mari pentru o prostituata de lux. Mi-a spus cu o voce rece in timp ce ne indepartam de ringul de dans. Ajunsi langa bufet mi-a multumit pentru dans si mi-a spus:
- Ne vedem acasa , pisicuto. Pregatestete sa-ti vezi sfarsitul.
I-am zambit gandindu-ma cew[ce] am sa fac in aceasta noapte . Trebuia sa fac multe miscari repede. Nu aveam de ales[virgula trebuia sa ma duc de la petrecere si sa-mi pregatesc “ locul de joaca”.
Am fugit intr-un suflet pana la masina si m-am dus de urgenta acasa , unde mi-am scos diplomatul primit de la kiba[e nume nu?..."Kiba"] si m-am echipat. Dupa vreo ora a juns si brunetul in apertament , eu eram in dormitor cand vocea lui m-a trezit la realitate:
- Am ajuns pisicuto . Esti gata de joaca?
- Da ursulet, vino sa ne jucam . spun eu incarcandu-mi pistolul
S-a apropiat de mine ranjind , eram emotionata , dar si increzatoare. Nu imi puteam scoate acele cuvinte din cap: “Cuvinte mari pentru o prostituata de lux” . Era ciudat , credeam ca-l iubesc si ca ma iubeste si acum am ajuns unul in fata celuilalt , cu pistoalele incarcate si gata de atac. S-a uitat la mine si nu a ezitat. A tras cu pistolul drept langa talia me zgariindu-ma si rupandu-mi rochea. Am ridicat pistolul si am incercat sa-l minereca[sa'l nimeresc] dar glontul i-a trecut pe langa abdomenul lucrat al brunetului[pff fara "al brunetului]. Am tras unul in altul mult timp sau cel putin pana ni s-au terminat gloantele , dupa care a inceput o lupta corp la corp , l-am arunsat[/aruncat] in bucatarie , peste bar . Dar nu s-a lasat mai prejos si m-a impis si el in vitrina spunandu-mi:
- Nu-I rau pisicuto , dar nu sufficient de bine.
- Crezi tu. I-am raspuns ridicandu-ma si luvindu-l[lovindu'l] cu diferite obiecte care imi erau l-a indemana.
- Te crezi buna? Cine te-a angajat sa ma omori?
- Nu e treaba ta, avand in vedere ca ai aceleasi planuri cu mine.
Confruntarea noastra era mai mult emotional decat fizica. Nu ma lovea direct dar nici nu ma lasa sa-l lovesc. Eram umpic confuza , dar situatia era prea stresanta pentru a nu ma comcentra. Situatia era una limita , era o batalie pe viata sip e[si pe] moarte, dar dup ace[dupa ce ] am distrus tot mobilierul din apartament m-a cuprins de talie si mi-a spus:
- Pisicuto as dori sa te[space]pot cruta, caci imi esti asa de draga si te iubesc asa mult , dar nu facem doar ce vrem in viata.
- Nu ma iubesti dacamai ubi[daca mai iubii] nu mai fi pus in situatia asta.
- Vrei sa-ti dovedesc cat de mult te iubesc? Spune el luindu-ma in brate si asezanduma usor pe podeaua rece. Desi esti asa de rea si[de] plastic eu te plac , fitele tale ma inebunesc si mai ai ri[si] replicile acelea …. Iti iubesc defectele si calitatile, te iubesc in intregime si ar fi bine sa intelegi.
Trebuia sa recunosc simteam caldura vorbelor lui, dar nu am apucat sa scot nici un sunet[pentru] ca a inceput sa ma sarute sis a[si sa] ini[imi] deschida corcetul[corsetul] rochiei. Eram fascinate[fascinata] de frumusetia si sinceritatea brunetului . In timp ce ma dezbraca imi aduceam aminte de cele mai frumoase momente petrecute cu el in copilarie. Eram in paradis , dar m-a trezit la realitate schelalaitil catelusului meu. Amondoi l-am auzit din living. Desi el nu a dat importanta eu eram agitate[agitata], dar l-am lasat sa imi introduca lin mana lui catifelata sub roche sis a[si sa] mi-o dea jos . Mi-a zambit cand am ramas in lenjeria si mi-a spus:
- Mi-a fost dor de tine pisicuto. De pielea ta , de tine…
El m-a facut sa simt fiori si un sentiment asa placut cand a zis acele cuvinte , incat l-am tras la piept si i-am soptit la ureche:
- Si mie mi-a fost dor de tine ursulet.
Eu si el eram atat de agitate incat nu am bagat in seama faptul ca cineva intrase pe usa si facuse niste poze . Probabil Sasuke le-a vazut ,dar nu le-a dat importanta era prea fericit in bratele mele.

pai gata am corectat tot...si ai niste greseli de exprimare...ortografia e varza dar asta e....eu una vreau nextu :X :X :x....bye si spor la scris :-h
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .

[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

Răspunsuri în acest subiect
SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 17-05-2009, 08:52 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Isis-Zeita iubirii - 17-05-2009, 09:06 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Nya. - 17-05-2009, 10:23 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 17-05-2009, 10:38 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 18-05-2009, 04:06 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 18-05-2009, 05:23 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 19-05-2009, 03:33 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Kido - 19-05-2009, 05:01 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de chrissta - 19-05-2009, 09:39 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Drama Queen - 19-05-2009, 10:13 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de ***candy bar*** - 21-05-2009, 10:17 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 24-05-2009, 05:57 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 28-05-2009, 09:33 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Alexi - 29-05-2009, 07:25 AM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 29-05-2009, 03:47 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Alany Aysee - 30-05-2009, 11:15 AM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Alexi - 29-05-2009, 04:07 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de black_kriminell@ - 29-05-2009, 07:10 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Mishelle - 30-05-2009, 10:41 AM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 09-06-2009, 09:54 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Rikku - 09-06-2009, 11:47 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 12-06-2009, 08:14 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Nya. - 12-06-2009, 08:28 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de ~~YuRa~~ - 13-06-2009, 01:51 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de deborah-chan - 13-06-2009, 10:23 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 14-06-2009, 02:23 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Yulyutza_I - 14-06-2009, 07:31 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de nimeni - 19-06-2009, 01:33 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de Jessi - 19-06-2009, 02:55 PM
RE: SeXy LoVe [ SasuSaKu ] - de SoUl EaTeR - 19-06-2009, 09:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Accidentally in love [SasuSaku] +15 Search 21 15.736 16-12-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Blood Love (SasuSaku +18) श्रद्धांजलि 22 21.440 06-09-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  This is love? [SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 3 3.086 18-07-2011, 11:32 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Love at first sight[SasuSaku`] Zuzulici 5 5.427 11-07-2010, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Flash
  One life...One love(a sasusaku love story) SoUl EaTeR 40 45.259 21-07-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  School love*Sasusaku fic* Andrutza 15 15.186 20-06-2009, 11:18 AM
Ultimul răspuns: !i! K o K o !i!
  Love is a Game ( sasusaku) Mishelle 5 8.049 19-03-2009, 11:46 PM
Ultimul răspuns: Aly
  SasuSaku -- Missing love ShyLie 4 18.893 31-08-2008, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Obsession.

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)