Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire cu nabadai [shounen-ai]

Plecarea lui Leon

Era deja ora 5:00,iar afara incepea sa se crape de ziua.In apartamentul Selenei,era inca liniste.Pe podeaua din living,dormeau cei doi fosti iubiti,imbratisati.Un vis ciudat l-a trezit pe Ayumu,aproape tipand de teama.Privii suspicios in jurul sau,si isi dadu seama ca nu se afla in nici una dintre camerele din vila actorului.Cand privi in jos,o vazut pe Selena dormind.Era atat de frumoasa si linistita incat parea un inger picat din cer,pentru a suporta rautatea lumii.O lua usor in brate,si in clipa in care o aseza pe pat,aceasta deschise ochii speriata.
-Nu pleca!Striga aceasta luandu-l de gat pe baiat.
-Sel,stii ca acum sunt cu Leon.Trebuie sa ma reintorc la el.
-Da,scuza-ma.Pentru o clipa am crezut ca a fost un cosmar.Dar se pare ca viata mea este un cosmar.spune blonda intorcandu-si capul pe perna.
Satenul se afla deasupra ei si ii privea lacrima ce i se scurgea pe obrzul drept,ajung in cele din urma pe buze.
-Esti foarte frumoasa.Sunt multi baieti care viseaza sa fie cu tine!Revinoti papusa!Uita ce a fost in trecut.
-Dar nu pot!Eu nu vreau nici un baiat,eu te vreau pe tine.Daca nu te am,prefer sa mor!Spune Selena inchizand ochii.
-Sa nu te aud ca mai spus o asemena prostie!Ai inteles?Spune Ayumu sarutandu-i apasat buzele.
Baiatul se dadu jos din pat,isi lua geaca pe el si iesii vijelios din apartamentul fetei,lasand-o pe aceasta plangand.Strazile erau inca goale si o briza rece batea cu viteza,lovind frunzele copacilor una de cealalta.Dupa o jumatate de ora de mers prin frig,Ayumu ajunse in cele din urma la vila.A vazut ca lumina din dormitor era aprinsa,semn ca Leon era treaz.Intra vijelios in casa,dupa care urca spre camera lor.Cand intra,isi vazu iubitul ca pregatea niste bagaje.Nu intelegea ce se intampla.Ale cui erau acele bagaje?
-Ce faci aici?Unde pleci?Intreaba acesta gesticuland energic.
-Iti amintesti de contractul pentur noul film pe care l-am semnat?
-Da.Sigur ca imi amintesc.Ce este cu el?
-Filmul va fii turnat in Europa.Si astazi este plecarea.Spune Leon oprindu-se pentru un moment din impachetat.
-Ce?Dar nu poti sa pleci si sa ma parasesti!Nu imi poti face asta!
Ayumu se repezii in bratele iubitului sau si incepu sa planga.Acesta il mangaie usor pe cap,dupa care ii saruta buzele tremurande.Avionul era peste sapte ore,deci cei doi aveau timp de un ramas bun "ca la carte".Cu o mana ii tinea bratele satenului deasupra capului,in timp ce cu cealalta ii baga usor mana in pantaloni.Senzatia provocata de atingerile pofticioase ale roscatului,il faceau pe Ayu sa tremure.Leon statea peste saten,in timp ce isi dadea jos camasa alba din casmir.Isi dorea sa isi lase iubitul satisfacut,pentru urmatoarele saptamani in care va fii departe.In momentul in care s-a produs uniunea dintre ei,Ayumu a scos un scancet slab,dar nu pentru mult timp,buzele sale fiind acoperite de cele ale actorului intr-un sarut demn de filmele de la Hoolywood.Ceasul indica deja ora 10:00,si Leon trebuia sa ajunga la aeroport.In casa era o galagie de nedescris,chiar daca erau putine persoane.
-Cat o sa fii plecat?Intreaba baiatul cu tristete in voce.
-Nu mai mult de doua saptamani.Stai linistit.Vor trece foarte repede.Vine replica acestuia inainte sa isi sarute iubitul.
Cei doi indragostiti impreuna cu Angela,au plecat spre aeroport.Pe tot drumul,satenul doar a privit pe geam.Stia ca daca va vorbii,nu se va mai putea abtine,si va incepe sa planga.Leon observa ca acesta este trist,si dupa ce ii puse mana pe picior,il intreba bland:
-De ce esti frumosule suparat?
-Nu trebuia sa pleci!Refuzai contractu ala!Vor mai fii si altele.De ce trebuie neaparat sa ma parasesti?
-Cand am semnat,nu stiam ca ma voi indragostii de tine cu atata tarie.Dar s-a intamplat.Te rog,gandeste-te ca doua saptamani vor trece in zbor.Spune roscatul zambind usor.
Dupa un drum de aproximativ o ora,cei trei au ajuns la aeroport.fiind grabit de ceilalti actori si de echipa de filmare,era timpul ca Leon sa isi ia la revedere de la sora si iubitul sau.
-Se pare ca e timpul sa plec.Angela,promitemi ca vei avea grija de zapacitu asta mic si ca ma ve-ti astepta acasa,cu o ceasca fierbinte de cafea.
-Iti promit fratioare.Voi avea grija de el,exact la fel cum am avut de tine.Poti sa pleci linistit.
-Si tu Ayumu,cand vin,vreau sa te gasesc plin de energie.Pentru ca o saptamana intreaga,vei fii doar al meu.
-Asa sa fie.
In momentul in care roscatul trecu dincolo de detectorul de metale,mai privii o data in spate.Pentru prima oara,ii venea sa planga.Nu vroia sa se mai desparta de Ayumu.Dar trebuia sa se grabeasca,avionul pleca in mai putin de zece minute.Din cauza multimii,Ayumu si Angela nu l-au mai vazut.
-A plecat,nu-i asa?Spune satenul chinuindu-se sa nu planga.
-Da,dar nu fii trist,va venii in curand.Vei vedea cat de repede trece timpu.
Bruneta il imbratisa pe saten.Si ea era foarte trista,dar nu vroia sa arate acest lucru.Nu era prima calatorie a fratelui ei,dar era pentru prima oara cand simtea ca lacrimile fierbinti ii izvorau din ochi.Dar avea de gand sa fie puternica,pentru a-l imbarbata si pe ayumu,a carui tarie se risipea precum petalele delicate ale crinului in bataia vantului.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
Iubire cu nabadai [shounen-ai] - de Lye - 28-12-2007, 10:10 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-12-2007, 01:05 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 31-12-2007, 01:26 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-01-2008, 02:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 04-01-2008, 06:27 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-01-2008, 05:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 06-01-2008, 03:58 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 07-01-2008, 02:53 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 08-01-2008, 06:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 11-01-2008, 06:12 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-01-2008, 06:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 13-01-2008, 04:21 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 14-01-2008, 05:17 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 17-01-2008, 09:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 19-01-2008, 04:30 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 22-01-2008, 03:52 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 28-01-2008, 01:02 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-01-2008, 07:46 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-02-2008, 01:14 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-02-2008, 02:57 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-02-2008, 07:03 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lorelei - 15-02-2008, 08:57 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Yaoi Queen - 17-02-2008, 02:21 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 20-02-2008, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.033 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)