24-05-2009, 11:57 AM
Ikiru st?tea pe unul din scaunele aflat �n local. Locul era plin de oameni, ?i mutan?i, fiecare av�nd c�te o arm?, cel pu?in. Acesta privea spre to?i clien?ii, pentru a analiza pe fiecare �n parte. C?uta, din ziua �n care �?i deschisese acest bar, persoane interesante. �ns?, p�n? acum, nu g?sise nimic. Oft? atunci c�nd o nou? disput? se cree? �ntre doi dintre clien?i. Acesta merge la ei, �l ia pe unul dintre ei �ntr-o m�n?, ?i pe cel?lalt �n cealalt?, de gulere. Era un om, ?i un mutant, se certau pe un simplu joc de fotbal. De?i �n declin, b?rba?ii �nc? iubeau fotbalul.
" Sunte?i vii, ?i �n localul meu. Dac? vre?i b?taie - afar?, dac? vre?i b?utur?, sta?i aici. Sper c? m-am f?cut �n?eles "
Acesta le arunca priviri fulger?toare, �ns? pline de calm celor doi; fe?ele acelora p?reau destul de �nfrico?ate, a?a c? terminaser?. Cu to?ii ?tiau c�t de violent este Ikiru c�nd se enerveaz?, ?i nu doreau s? o fac?.
' Creautri limitate intelectual. ' �?i spuse Ikiru �n timp ce se a?eza pe scaunul s?u. �n timp ce privea pierdut �n local, ?i a?tepta. U?a se deschise, iar acesta �?i �ntoarse privirea, s? vad? cine intr?. Cu fiecare secund? care trecea, �nc? spera c? via?a lui plictisitoare se va schimba.
Next : Cine vrea : p
" Sunte?i vii, ?i �n localul meu. Dac? vre?i b?taie - afar?, dac? vre?i b?utur?, sta?i aici. Sper c? m-am f?cut �n?eles "
Acesta le arunca priviri fulger?toare, �ns? pline de calm celor doi; fe?ele acelora p?reau destul de �nfrico?ate, a?a c? terminaser?. Cu to?ii ?tiau c�t de violent este Ikiru c�nd se enerveaz?, ?i nu doreau s? o fac?.
' Creautri limitate intelectual. ' �?i spuse Ikiru �n timp ce se a?eza pe scaunul s?u. �n timp ce privea pierdut �n local, ?i a?tepta. U?a se deschise, iar acesta �?i �ntoarse privirea, s? vad? cine intr?. Cu fiecare secund? care trecea, �nc? spera c? via?a lui plictisitoare se va schimba.
Next : Cine vrea : p