22-05-2009, 10:08 PM
splendid:X:X...imi plac la nebunie replicile sakurei...si imi place k nu e o fata inocenta care se sperie de vorbele brunetului si ii cade la picioare
atitudinea lui sasuke imi place deasemenea foarte mult si spar din tot sufletul sa nu o schimbi si sa nu devina un tip sentimental
ar fi foarte marfa ca cei doi frati sa se lupte pentru dragostea aceleaisi fete si acesteia sa ii fie greu de ales intre cei doi ...astfel sasuke s-ar lupta cu fratele sau pentru 2 scopuri ;))...evident tu faci continuarea ca este ficul tau ...dar sper sa nu te deranjeze ca tiam dat o mica idee
descrierea mia placut foarte mult in acest capitol
la fel si naratiunea care te lasa fara cuvinte
numai am ce spune doar ca astept nextu'
:* si spor la scris
atitudinea lui sasuke imi place deasemenea foarte mult si spar din tot sufletul sa nu o schimbi si sa nu devina un tip sentimental
ar fi foarte marfa ca cei doi frati sa se lupte pentru dragostea aceleaisi fete si acesteia sa ii fie greu de ales intre cei doi ...astfel sasuke s-ar lupta cu fratele sau pentru 2 scopuri ;))...evident tu faci continuarea ca este ficul tau ...dar sper sa nu te deranjeze ca tiam dat o mica idee
descrierea mia placut foarte mult in acest capitol
la fel si naratiunea care te lasa fara cuvinte
numai am ce spune doar ca astept nextu'
:* si spor la scris