Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire cu nabadai [shounen-ai]

Aflarea vestii.Depresia Selenei.

Dupa o noapte fierbinte atat la propriu,cat si la figurat,Leon si Ayumu se odihneau unul in bartele celuilalt.Cantecul pasarilor acoperea ticaitul enervant al ceasului,care indica ora 8:30.Din cauza razelor soarelui,care ii cadeau direct pe fata,roscatul deschise usor ochii.Privi bumac in jurul sau,si isi dadu seama ca in bratele sale se afla cineva.In momentul in care il zarii pe Ayu,isi aminti absolut toata noaptea.Isi puse usor mainile sub cap muscandusi cu ardoare buzele ce vroiau sa simta saruturile satenului.Nu dupa mult timp,se trezii si acesta.Prima oara nu realiza ce s eintampla,dar cand isi dadu seama ca se afla gol in patul lui Leon,obrajii lui au capatat o nuanta de rosu aprins.
-Buna dimineata frumosule.Cum ai dormit?Intreaba acesta sorbindu-l pe baiat din priviri.
-Neata.Am dormit destul de bine.Cat este ceasul?Intreaba Ayumu cascand.
-Este ora 9:00.Imi amintesc foarte bine ca ai scoala la ora 11:00.O sa mergi cu mine.
-Bine.Cum spui tu.Raspunde baiatul lasand capul in jos.
Leon se ridica usor din pat si isi acoperii trupul cu un prosop alb din bumbac,dupa care iesii din dormitor.dupa catvea minute in care s-a gandit la tot ce a facut,satenul isi indrepta usor pasi spre baie,pentru a face un dus.Adora sa simta picaturile de apa cum ii curgeau usor pe trup,sa simta aburul fierbinte cum ii batea in fata si spuma frumos mirositoare cum se dizolva.Deasupra jacuzzi-ului se afla o etajera,plina cu sampoane de diferite tipuri.Baiatul citea pe ele si nu prea intelegea din cauza ca eticheta era in engleza.Pana l-a urma deschise o sticla ce avea o usoara aroma de lavanda.Dupa ce isi temrina dusul,satenul se imbraca cu hainele purtate cu o zi in urma si cobora in bucatarie.Acolo,era asteptat de Leon si de un mic-dejun delicios.Baiatul se infrupta din toate delicatesele,lasandu-l pe roscat cu gura cascata.
-Mananca mai usor sa nu te ineci.
-Asa obisnuiesc sa mananc:repede si mult.Dar tu?Abea ai gustat.Spune Ayumu zambind.
-Mananc putin.Doar stii ca nu am voie sa ma ingras.Ce s-ar intampla daca trupul meu ar incepe sa arate precum un balon?Intreaba Leo privindu-l adanc pe pusti.
-Pai cred ca s-ar duce pe apa sambetei intreaga ta cariera.
-Sa sti ca asa se va intampla.Acu mananca si sa mergem la scoala.
Dupa ce a terminat de mancat,cei doi erau gata de plecare.Drumul pana la liceu a fost destul de scurt.In momentul in care au ajuns,Leon a realizat ca a mers atat de repede incat distanta parcursa intr-o jumatate de ora,a fost acum facuta in zece minute.Ayumu reusii sa ii fure un sarut,dupa care fugii in curtea scolii,unde erau Sousuke si Kiniaro.Rebelul ii povestise totul brunetului,bineinteles cu acordul satenului.
-Salutare baieti!Ce fac astazi ce mai buni prieteni ai mei?
-Mai da fericit esti?Ce s-a intamplat?Intreaba baiatul cu par negru zambind.
-Nu va spun!Puteti sa ma torturati si tot nu veti afla!Vine replica baiatului ce radia de fericire.
-Deci tu si proful ati petrecut o noapte impreuna,nu?Intreaba rebelul sprijininduse de peretele liceului.
-Cum ai ghicit?
-Era si foarte greu!Tu,esti fericit intr-o zi de luni,cand avem doua teste?Mi-am dat seama ca motivul fericirii tale era Leon.
-Acum ca ai ghicit,vreau sa va povestesc.simt nevoia sa discut cu cineva.A fost absolut minunat.Ne-am imbratisat,ne-am sarutat,dupa care am inceput sa ne spunem cuvinte dulci.Nu am mai fost asa fericit de mult timp.
Ayumu observa ca amici sai ii fac niste semne sa se uite in spate.Nu prea a inteles de ce,dar s-a conformat.In momentul in care si-a intors privirea,a zarit-o pe Selena,care mai avea putin si plangea.Ochii ei negri erau acoperiti de lacrimi,in timp ce buzele roz ii tremurau.Satenul isi dadu seama ca gafa care o facuse era foarte mare.Vrand sa o atinga,acesta l-a respins spunadu-i:
-De ce m-ai inselat?Ti-am dat totul!Spune acesta cazand in genunchi.
-Selena,iarta-ma!Iti jur ca nu am vrut sa te ranesc.Spune Ayumu asezanduse langa ea.
-Nu ai vrut,dar ai facut-o!niciodata nu ti-am dat motive sa faci o asemenea atrocitate.De cand sunt impreuna cu tine,nu am gresit cu nimic.Ce am facut sa merit asta?
-Nimic,absolut nimic.eu sunt singurul nenorocit de aici.
Ayumu a vrut sa o imbratiseze,insa aceasta s-a dat in spate.Lacrimi ii curgeau siroaie pe obraji,cazand apoi pe sani.Nu mai putea spune nimic.Plansul o impiedica s afaca acest lucru.
-Iarta-ma!Daca vrei iti cer iertare in genuchi.Spune baiatul regretand ca a vorbit.
-Nu vreau sa te mai vad niciodata,Ayumu Hianura!
Nemaiputand rezista situatiei,blonda a fugit,iesind din curtea scolii.Satenul a vrut sa o urmareasca,insa a fost oprit de cei doi prieteni ai lui.Ii parea incredibil de rau ca o inselase.Selena nu merita nimic din toate acele lucruri.In acel moment,Ayu se considera cel mai josnic dintre baieti.
-Tu si gura ta mare!Nu puteai sa taci?Striga Kiniaro ingrijorat!
-Lasa-ma in pace!Mai bine dute dupa ea!In starea in care e,ma tem sa nu comita o nebunie.
Brunetul facu ceea ce ii poruncise prietenul sau,lasandu-l pe acesta impreuna cu Sousuke.
-Cum ii spun eu lui Leon tot ce s-a intamplat?
-Nu cred ca va fii necesar.Uitate sus.Spune rebelul oftand.
Satenul isi arunca privirea la ultimul etaj al liceului,zarindu-l pe roscat.Aceasta avea o privire dura,ca si cum nu i-ar pasa de suferinta fetei.singurul lucru important pentru el era iubirea lui Ayumu.Si ca sa o obtina,era in stare sa treaca peste orice obstacol.Chiar si peste o fata nevinovata,care nu a facut decat sa daruiasca iubire.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
Iubire cu nabadai [shounen-ai] - de Lye - 28-12-2007, 10:10 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-12-2007, 01:05 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 31-12-2007, 01:26 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-01-2008, 02:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 04-01-2008, 06:27 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-01-2008, 05:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 06-01-2008, 03:58 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 07-01-2008, 02:53 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 08-01-2008, 06:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 11-01-2008, 06:12 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-01-2008, 06:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 13-01-2008, 04:21 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 14-01-2008, 05:17 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 17-01-2008, 09:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 19-01-2008, 04:30 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 22-01-2008, 03:52 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 28-01-2008, 01:02 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-01-2008, 07:46 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-02-2008, 01:14 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-02-2008, 02:57 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-02-2008, 07:03 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lorelei - 15-02-2008, 08:57 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Yaoi Queen - 17-02-2008, 02:21 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 20-02-2008, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 26.916 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)