19-05-2009, 10:13 PM
Ficu asta are doua variante:una e sa ajunga la older fanfic una(si cea mai grea) sa se imbunatateasca.Ai scris trei capitole si ai avut atatea critici ca mi-a venit sa mor ,si totusi critici au avut dreptate.Mie mi se pare ca ai dat din rau in mai rau.Scimba-te ca toate criticile sunt spre binele tau.Continua ficu in aceasi varianta la care te-ai gandit isa pune descriere,naratiune si fa in asa fel inct dialogul sa nu fie sec.
Daca vrei sa ma omori sau sa spui ceva despre postul meu da-mi un pm si clarificam situatia(totusi te rog sa nu incepi cu tampenii de genu :Tu nu ai scris nici un fic si te dai asha de mare si tare deoarece am ficuri pe o groaza de siteuri insa aici nu am avut timp sa postez.
Apropo,manuala de romana de asteapta,nu lasa sa se aseze prafu pe el ca numai tie o sa iti fie rau!!!
Daca vrei sa ma omori sau sa spui ceva despre postul meu da-mi un pm si clarificam situatia(totusi te rog sa nu incepi cu tampenii de genu :Tu nu ai scris nici un fic si te dai asha de mare si tare deoarece am ficuri pe o groaza de siteuri insa aici nu am avut timp sa postez.
Apropo,manuala de romana de asteapta,nu lasa sa se aseze prafu pe el ca numai tie o sa iti fie rau!!!
Tnx Nibbles
Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .
I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3
Nothing can\' t stop me from loving you