17-05-2009, 09:06 PM
I'm first!Sunt si eu prima, in sfarsit! Imi place foarte mult. Ai avut cateva greseli de tastare:
paralizat=paralizata
copi=copii
rgat=rugat
simtiam=simteam
Ten Ten=TenTen
cea=ceea
ai si cateva probleme cu repetitia, de ex:
Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele mele Ten Ten , Temari, Hinata si Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si am mers cu Nick acasa=Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele melemele Ten Ten , Temari, Hinata, Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si dupa aceea m-am indreptat si eu spre locuinta mea.(suna putin mai bine, nu?)
Am terminat cu greselile! Acum o sa mentionez ceea ce imi place:
Imi place ideea ficului, e originala!
Ce imi mai place e descrierea si dialogul.
Ma intreb de ce s-a purtat Sasuke asa cu ea, si de ce i-a zis usuratica? Abea astept urmatorul capitol si sper sa imi raspunda la intrebari. Cam asta a fost tot ce am avut de comentat. So... Chuu and Gambate!
paralizat=paralizata
copi=copii
rgat=rugat
simtiam=simteam
Ten Ten=TenTen
cea=ceea
ai si cateva probleme cu repetitia, de ex:
Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele mele Ten Ten , Temari, Hinata si Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si am mers cu Nick acasa=Dupa cinci minute am urcat in masina alaturi de prietenele melemele Ten Ten , Temari, Hinata, Nathalie si Naruto. I-am dus acasa si dupa aceea m-am indreptat si eu spre locuinta mea.(suna putin mai bine, nu?)
Am terminat cu greselile! Acum o sa mentionez ceea ce imi place:
Imi place ideea ficului, e originala!
Ce imi mai place e descrierea si dialogul.
Ma intreb de ce s-a purtat Sasuke asa cu ea, si de ce i-a zis usuratica? Abea astept urmatorul capitol si sper sa imi raspunda la intrebari. Cam asta a fost tot ce am avut de comentat. So... Chuu and Gambate!