16-05-2009, 04:21 PM
"meiestoase"= maiestoase
"cuvat"= cuvant
"dak "= daca....nu e messinger:)
"gheozdanul"= ghiozdanul
"do"= doi
"foartre"= foarte
"intrabarile"= intrebarile
"intrabare"= intrebare
"maine"= maini
"Enstain"= Einstein
"facndu-l "= facandu-l
"trecuseragreu"= trecusera greu
"ninpona"= nipona
Bun:D
Fic nou...deci greselile de tastare le-am mentionat....descrierea e buna...da se putea si mai bine....dialogul mi se pare ca e sec:|....si in plus grabesti actiunea....Sasu o intreaba daca are prietena...o tranteste de perete....Saku scapa si apoi trec ore si pleaca acasa si vine si noaptea....puteai sa spui ca Sasuke ar mai fi putut sa o ameninte sau sa ii faca ceva....acasa ea se putea gandea la el...si tot asa
Daca Sasu e genul bad boy...mai ai de lucrat la caracterul lui...si capitolul e cam micut pentru un capitol de inceput
Astept nextu'
Chu si gambate:*
"cuvat"= cuvant
"dak "= daca....nu e messinger:)
"gheozdanul"= ghiozdanul
"do"= doi
"foartre"= foarte
"intrabarile"= intrebarile
"intrabare"= intrebare
"maine"= maini
"Enstain"= Einstein
"facndu-l "= facandu-l
"trecuseragreu"= trecusera greu
"ninpona"= nipona
Bun:D
Fic nou...deci greselile de tastare le-am mentionat....descrierea e buna...da se putea si mai bine....dialogul mi se pare ca e sec:|....si in plus grabesti actiunea....Sasu o intreaba daca are prietena...o tranteste de perete....Saku scapa si apoi trec ore si pleaca acasa si vine si noaptea....puteai sa spui ca Sasuke ar mai fi putut sa o ameninte sau sa ii faca ceva....acasa ea se putea gandea la el...si tot asa
Daca Sasu e genul bad boy...mai ai de lucrat la caracterul lui...si capitolul e cam micut pentru un capitol de inceput
Astept nextu'
Chu si gambate:*
I'll be in every beat of your heart!