15-05-2009, 08:57 PM
Ajunsi in sat Sasuke o lua de brat pe Sakura si o duse dupa un copac.
Cei doi se priveau drept in ochi.
Luna de argint lumina cerul intunecat si stelele,ca niste stropi de roua,o ajutau.Vantul adia lin si din cand in cand frunzele pomilor batrani fosteau si florille din ei isi scuturau petalele.
Toti ceilalti se ascunsesera in copac si ii priveau pe SasuSaku.
-De ce m-ai luat aici?intreba Sakura trista si putin nervoasa.
-Ca sa-mi raspunzi la niste intrebari.Mai ti minte?
-Da...spune.
-De ce te porti asa ciudat cu mine????Ti-am spus si ti-am aratat,nu mai sunt cel vechi...acum te iubesc.Si nu voi lasa nimic sa ne desparta.Sakura,accepta,asta e situatia,ingeras,eu sunt al tau si tu esti a mea.
-Sasuke-kun.....
-Da,draga mea?Ce s-a intamplat?
-Sasuke!!!a strigat rozalia dandu-i lacrimile si luandu-l pe Sasuke in brate.
-Nu te voi pierde.Si nici nu voi lasa ca ceva rau sa ti se intample...
Sasuke lua fata fetei in palme si isi apropie buzele de ale ei tot mai mult.....si mai mult...si mai mult...si...
-CE FRUMOS!!!!striga Naruto.
-Taci idiotule!!!a spus Shikamaru dandu-i un pumn.
-Sasuke-kun...
-Ce e,pisicuto?
-Arh-ahr-ahr *tuse falsa*
-Aaaahhhhh.....asta...
-Nu,cealalta.
-Cealalta ce?A!Inteleg.Dar nu poti sa...
-Ba da...a zis rozalia aparandu-i un zambet viclean pe buze,ca cel al baiatului.Lua o parte din apa din raul din apropiere...si....pleoshc....scutura copacul de...."omizi"
-Continuam?intreba Sakura entuzismata.
-Stai putin,iepuras,a raspuns Sasuke care se pregatea sa loveasca pomul.Dupa aceea toata apa picura din el.
In noaptea aceea era luna plina pe cerul plin de mistere.Dar pe Romeo si Julieta nu-i interesa.
-Esti cea mai frumoasa fiinta pe care am vazut-o vreodata,a zis brunetul zambind.
-Si tu la fel pentru mine a raspuns fata sarind la gatul lui sa-l ia in brate.Sasuke...
-Da?
-Acum ce facem?
-Hmmmm......
-Salut,copii a zis senseiul lor care aparu k din pamant din iarba verde.
-KAKASHI-SENSEI???????au strigat cei doi in acelasi timp.
-Unde e Naruto?
-Nu stim.A zis rozalia.
-Ce faceati?
-.................................N-n-n-n-i-i-i-m-m-i-c-c-c-c..............au zis Sasuke si Sakura.
-????In orice caz.E cam intuneric.Eu ma duc sa dorm.Sasuke!
-Da,sensei?A raspuns brunetul,devenind iar serios.
Sakura il privea pe Sasuke cu ingrijorare.Dupa parerea ei era cam ciudat sa te transformi asa brusc din romanticul vorbelor dulci in "D-nul Seriozitate"
-Maine sa vi la 6:30 in fata academie.Reincepem antrenamentele.
-Am inteles.
-Pot sa vin si eu?Daca te ranesti te pot ajuta.Tresarii floarea de cires putin speriata ca Sasuke se va ranii.
-Eu zic sa decizi tu,Sasuke.A zis senseiul.
-Bine.Sunt de acord.[posturi unite]
sper ca e bun asta...daca nu...ma mai straduiesc pe cat pot si sa stiti ca nu m-am suparat pe ultimele cateva mesaje.Chiar mi-au placut.Si sa stit ca maine nu cred ca o sa continui ca asa cum zicea si Axxa.no.angel. maine am olimpiada fix la romana...=))[posturi unite]apoi plec undeva.
Cei doi se priveau drept in ochi.
Luna de argint lumina cerul intunecat si stelele,ca niste stropi de roua,o ajutau.Vantul adia lin si din cand in cand frunzele pomilor batrani fosteau si florille din ei isi scuturau petalele.
Toti ceilalti se ascunsesera in copac si ii priveau pe SasuSaku.
-De ce m-ai luat aici?intreba Sakura trista si putin nervoasa.
-Ca sa-mi raspunzi la niste intrebari.Mai ti minte?
-Da...spune.
-De ce te porti asa ciudat cu mine????Ti-am spus si ti-am aratat,nu mai sunt cel vechi...acum te iubesc.Si nu voi lasa nimic sa ne desparta.Sakura,accepta,asta e situatia,ingeras,eu sunt al tau si tu esti a mea.
-Sasuke-kun.....
-Da,draga mea?Ce s-a intamplat?
-Sasuke!!!a strigat rozalia dandu-i lacrimile si luandu-l pe Sasuke in brate.
-Nu te voi pierde.Si nici nu voi lasa ca ceva rau sa ti se intample...
Sasuke lua fata fetei in palme si isi apropie buzele de ale ei tot mai mult.....si mai mult...si mai mult...si...
-CE FRUMOS!!!!striga Naruto.
-Taci idiotule!!!a spus Shikamaru dandu-i un pumn.
-Sasuke-kun...
-Ce e,pisicuto?
-Arh-ahr-ahr *tuse falsa*
-Aaaahhhhh.....asta...
-Nu,cealalta.
-Cealalta ce?A!Inteleg.Dar nu poti sa...
-Ba da...a zis rozalia aparandu-i un zambet viclean pe buze,ca cel al baiatului.Lua o parte din apa din raul din apropiere...si....pleoshc....scutura copacul de...."omizi"
-Continuam?intreba Sakura entuzismata.
-Stai putin,iepuras,a raspuns Sasuke care se pregatea sa loveasca pomul.Dupa aceea toata apa picura din el.
In noaptea aceea era luna plina pe cerul plin de mistere.Dar pe Romeo si Julieta nu-i interesa.
-Esti cea mai frumoasa fiinta pe care am vazut-o vreodata,a zis brunetul zambind.
-Si tu la fel pentru mine a raspuns fata sarind la gatul lui sa-l ia in brate.Sasuke...
-Da?
-Acum ce facem?
-Hmmmm......
-Salut,copii a zis senseiul lor care aparu k din pamant din iarba verde.
-KAKASHI-SENSEI???????au strigat cei doi in acelasi timp.
-Unde e Naruto?
-Nu stim.A zis rozalia.
-Ce faceati?
-.................................N-n-n-n-i-i-i-m-m-i-c-c-c-c..............au zis Sasuke si Sakura.
-????In orice caz.E cam intuneric.Eu ma duc sa dorm.Sasuke!
-Da,sensei?A raspuns brunetul,devenind iar serios.
Sakura il privea pe Sasuke cu ingrijorare.Dupa parerea ei era cam ciudat sa te transformi asa brusc din romanticul vorbelor dulci in "D-nul Seriozitate"
-Maine sa vi la 6:30 in fata academie.Reincepem antrenamentele.
-Am inteles.
-Pot sa vin si eu?Daca te ranesti te pot ajuta.Tresarii floarea de cires putin speriata ca Sasuke se va ranii.
-Eu zic sa decizi tu,Sasuke.A zis senseiul.
-Bine.Sunt de acord.[posturi unite]
sper ca e bun asta...daca nu...ma mai straduiesc pe cat pot si sa stiti ca nu m-am suparat pe ultimele cateva mesaje.Chiar mi-au placut.Si sa stit ca maine nu cred ca o sa continui ca asa cum zicea si Axxa.no.angel. maine am olimpiada fix la romana...=))[posturi unite]apoi plec undeva.